با سلام دوباره.
آره من با dial-up هستم.با دانلود هم مشكلي ندارم.فقط اون مثلثه بعضي وقتها نارنجيه بعضي وقتها هم قرمز.
پس يعني نمي تونم مشكل رو حل كنم ؟
با تشكر
با سلام دوباره.
آره من با dial-up هستم.با دانلود هم مشكلي ندارم.فقط اون مثلثه بعضي وقتها نارنجيه بعضي وقتها هم قرمز.
پس يعني نمي تونم مشكل رو حل كنم ؟
با تشكر
بهت گفتمنقل قول:
رنگ هاکد:فایروال را اصلا off نکن امنیت سیستم میاد پایین .اگر فایر وال ویندوز را استفاده می کنی در پست های اول ( دقیق نمی دونم بگردی پیدا می کنی) نوشته اگر مدل دیگری بود در بخش آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتی برو راهنمایی می کنند.
تو راهنمای تورنت رنگ ها را نوشته معنی اش چیست. در ضمن نگفتید از کجا اشتراک اینترنت می گیرید.
کد:http://www.utorrent.com/faq.php#What_do_the_Network_Status_lights_mean.3F
بازم سلام.
آقاي zed2 يه چيزي رو ميدونستيد.خيلي گليد.
واقعا مرسي.
اگه در اين زمينه سوال داشتم حتما با پيغام مزاحمتون ميشم.
با تشكر
سلام بچه ها .... hpk34 تو هم که اینجایی :21:
آقا یه سوال دیگه .....
امیدوارم بهم نخندید
موقع دانلود از توررنت محدودیت حجمی دانلودمون هم کم میشه یا نه ....
ببینید من موقع دانلود از تورنت میتونم از سرورها FTP یا HTTP بصورت همزمان دانلود کنم . یعنی هم تورنت و هم لینکهای مستقیم FTP .... ولی موضوع اینه که چرا سرعت دانلود Ftp یا Http موقع دانلود از تورنت پایین نمیاد .... یا برعکس . ببینم نکنه تورنت اصلا کاری به محدودیت حجمی نداره .....
خودمم نفهمیدم چی گفتم :18:
نقل قول:
:18: خوبید شما؟ اگر منظورت محدودیت حجمی ISP است که بله اگر منظورت خود تورنت است دو حالت دارد اگر از سایت های عمومی تورنت بگیری مشکلی نداری اگر از سایت های خصوصی تورنت بگیری باید ( بسته به سایت های مختلف ) به اندازه دریافت باید ارسال کنید.
بخش پایین را هم اصلا نفهمیدم:13:
اشکال نداره .... خودمم نفهمیدم چی گفتم :27:نقل قول:
به هر حال ممنون از راهنماییت .
سلامنقل قول:
ورژن نرم افزار من 1.7 هست Build 2539 ....
میگم چرا DL نمیکنه به خاطره اینه پس ...
اگه میشه ورژن سازگار با ویستا رو بذارید ...
ممنون
نقل قول:
این اخرین ورژن رسمی که تو سایتش هست ورژن µTorrent 1.7.5 build 4602 :46:
کد:http://download.utorrent.com/1.7.5/utorrent.exe