نقل قول:
مرکز گفت ما حتی نمیتونیم به کسایی که نزدیک مرکز هستن هم بدیم
Printable View
نقل قول:
مرکز گفت ما حتی نمیتونیم به کسایی که نزدیک مرکز هستن هم بدیم
مودم الآن حکم طلارو داره، نگهدار هر روز داره گرون تر میشه
چند خریدی شما ؟ این مودم VPN Client داره یا فقط passthrough داره ؟نقل قول:
نقل قول:
والا زیاد اطاعاتی در موردش ندارم . من 970 گرفتم
میخواستم مدل 301 بگیرم فروشنده گفت این قطعاتش بهتره . 301 میگفت 780
گفتم بفروشمش یه مودم 4g پلاس بگیرمنقل قول:
چه یزیدی بوده...301 الان حدود 630 تومنهنقل قول:
البته برای من روی نصف این سرعت شما بستن یعنی دانلودم 32 و اپلودم 12 مگ. اما خوب کاملا کافی هست یک گیگ رو در 3_4 دقیقه دانلود میکنم و استریم مثل یوتیوب هم با حداکثر کیفیت میبینم. بیش از اینهم نیازی ندارم این بود که اعتراض نکردم.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سرعت خطت عالیه, منم راضی میشدمنقل قول:
گفتم بعضی وقتها خطم به 50مگ پایین میاد,
فکر کنم کارمندان مخابرات هر چند وقت گذری میکنن و سعی میکنن سرعتها را به طرح خریداری شده تنظیم کنن
ولی با وصل مجدد به سرعت حداکثر 100مگ برمیگردد
دلیل اینه که من از مودم استاندارد مخابرات استفاده نمیکنم. مخابرات به مودم خودش دسترسی و کنترل داره, میتونه سرعت و نویز و غیره را تنظیم کنه
مودم غیره استفاده کنین میتونین گزینه ها را تنظیم کنین,
خارج همینطوره, عکس بالا از خط فامیل در آلمان با مودم استاندارد شرکت O2 است, سرویس 50مگ خریدن و O2 با مودم خودش رو همون تنظیم کرده, اونجا هم با مودم غیره سرعت بیشتر میشه
به قول آفتاب آنلاین:
"دیر یا زود همه کاربران اینترنتی باید به سوی VDSL کوچ کنند، اما اگر شرایط دریافت این سرویس برای شما مهیا (ست)؛ مثل این می ماند که برنده یک جایزه بزرگ در مسابقه ای ۸۰ میلیونی شده باشید.
در حال حاضر، تعداد پورت های VDSL اختصاص داده شده به کاربران بسیار محدود و فقط در برخی استان ها و شهر ها است. اگر از شانس خود استفاده نکنید؛ شاید چند سال دیگر دوباره فرصت اتصال به وی دی اس ال را پیدا کنید."
دوستان برای تنظیمات مودم یوتل ۳۰۱ برای وی دی اس ال مخابرات لطفا راهنمایی کنید .ممنون
Sent from my G8342 using Tapatalk