دوستانی که بیشتر سر در میارن .ببینن اطلاعات این مودم چطوره خوبه یا ضعیفه ممنون میشمنقل قول:
Printable View
دوستانی که بیشتر سر در میارن .ببینن اطلاعات این مودم چطوره خوبه یا ضعیفه ممنون میشمنقل قول:
یعنی میان نصب میکنن تست میگیرن اگه کمتر از 20 مگابیت یا 2.5 مگابایت نباشه پس میگیرن ؟
اینجوری که خیلی خوبه
بعدش این پینگ رو با کدام سرویس و با کدام سرور دنیا گرفتید؟
در ضمن اگه آی پی استاتیک بگیریم نت تایپ 2 میشه یا همون 3 میمونه؟
دیگه AIR Master 3000 نمیارن تو هیچ جا؟ اونا که خیلی خوب بودن هم طراحیش خوب بود هم امکانات داشت!
این پینگ رو با کدام سرور گرفتید
راستی کسی میدونه اگه IP Static بگیریم نت تایپ 2 میشه یا همون 3 میمونه؟
دوستان اینترنت کسی قطع نیست؟ مال من 4.2.2.4 پینگ میده ولی هیچ جا دیگه پینگ نمیده . هیچ صفحه ای باز نمیشه . به هیچ چیزی هم وصل نمیشه . خیلی عجیبه
(البته الان درست شد . ولی عجیب بود چون من اومدم پای سیستم دیدم اینجوریه تعجب کردم)
کلا هر روز سر ظهر سکته میزنه. لینک همش قطع میشه یا همین مشکلاتی که گفتین پیش میادنقل قول:
رفیقم مبین نت داره لاشی نمیده :n35::n35:نقل قول:
بچه ها آخرش کدوم رو بگیرم ایرانسل یا مبین نت؟
میخوام از مبین نت کارشناس بگیرم تست کنم! ایرانسل کبیر هم که کارشناس برای تست نمیده بهمون :|
کسی منطقه 6 تهران زندگی نمیکنه و از این سرویس ها بگیره؟
سرو کولوم بهت خیرنقل قول:
خب برو ثبت نام کن اگر خوب بود یکی بگیر
جدیدا هم شده 135 تومن
من خودم از مخابرات دو سه ماه پیش فرار کردم مبین نت با اینکه آنتن معمولیه و قوی نیست ولی تو روز حد اکثر تا 3.5 مگ و حداقل 1.5 مگ دانلود دارم اصلا ثبات نداره اما اینقدر سرعت بالا هست که نگران این موضوع نباشینقل قول:
قبلش تحقیق کردم راجع به مودم ها ، مودم های ایرانسل بی کیفیت تر بودند ولی مبین نت مشکلی نداره شنیدم جدیدا ایرانسل مودم هاشو عوض کرده خبر ندارم
و در آخر اینکه طرح های مبین نت با ایرانسل به لحاظ صرفه اقتصادی به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند مبین نت علاوه برا حجمی که میده شبانه رایگان داره که ایرانسل نداره همچنین طرح های مصرف روزانش هم به صرفه تره
من الان با مخابرات وب گردی میکنم و با مبین شبانه دانلود، گاهی اوقات قطع میشه برای چند ثانیه نت اما زیاد اینطور نشده برای بازی پینگش نصف پینگ مخابراته
داشتم نواحی تحت پوشش ایرانس TD-LTE رو میدیدم که یه جایی از پوشش داخلی هم بیشتر بود! سیز پررنگ پررنگ
اونجا ها دکلش هستند؟
خیلی هم کوچک هستند رو نقشه به جز منطقه نازی آباد که انگار همش سبزر پرنگ پر رنگ!
کسی تو این محدودها هست؟
فکر کنم 40 مگابیت رو باید رو شاخش بده!