شرمنده متوجه نشدم، توی اون منو Recovery هم داره؟ من به صفحات قبل برگشتم ولی دکمه هایی که برای رسیدن به این منو باید پشت سر هم بزنم را پیدا نکردم!نقل قول:
Printable View
شرمنده متوجه نشدم، توی اون منو Recovery هم داره؟ من به صفحات قبل برگشتم ولی دکمه هایی که برای رسیدن به این منو باید پشت سر هم بزنم را پیدا نکردم!نقل قول:
ینم یه روش دیگهنقل قول:
که اگر کلیدهای پشت تلویزیون ۴ تا یا بیشتر باشه که فکر کنم این روش روی w800c بیشتر جواب بده
A forced factory reset can only be done if the TV has been upgraded to the Android 6 OS.
If you can access the TV menu, perform a factory data reset instead.
This procedure may require two people.
Depending on which TV model you have, the location of the buttons will vary.
Follow these steps to perform a forced factory reset if, when facing the back of the TV, the buttons are on the right.
Unplug the AC power cord.
Simultaneously press and hold down the Power Power button and volume Down (-) Minus button buttons, and then (while holding the buttons down) plug the AC power cord back in. Continue to hold the buttons down until the green LED light appears.
Note: It will take approximately 10 - 30 seconds for the LED to turn green.
Release the buttons after the green LED light appears.
green light 2
Note: If the white LED light doesn't turn green within 30 seconds, start from Step 1 again.
Once the Welcome setup screen appears, quickly go through the setup procedure.
Do not sign in to your Google® account.
Skip the network setup.
Skip the channel setup.
Note: If the Welcome setup screen doesn't appear, unplug the AC power cord and then plug it back in.
On the supplied remote control, press the HOME button.
Select Settings.
Select Storage & reset.
Select Factory data reset.
Perform the setup at the Welcome screen.
If the forced factory reset didn't resolve the issue, perform the reset again
سلامنقل قول:
موفق شدید راه حلی پیدا کنید.برای فلش؟
من یه برنامه تست کردم جواب داد ولی چندتا مشکل دیگه داره اون برنامه
خب بالاخره من هم آپدیت رو انجام دادم
فعلا" دو تا نکته مشهود این که :
1- صدای تی وی به شکل قابل ملاحظه ای شفافتر و بلندتر شده بدون این که تنظیمات رو دست بزنم . اول فکر کردم من دارم اشتباه میکنم اما وقتی بقیه اعضای خانواده هم این مسئله رو گفتند مطمئن شدم. قبلا" همیشه ولوم روی 20 بود اما الان با 10 یا 12 هم همون جواب رو میگیریم
2- دیگه فیلمای یوتیوب باز نمیشه که قبل از آپدیت بدون قندشکن باز میشد و از اون بدتر قندشکن هم کار نمیکنه البته باید حذفش کنم و با یک قندشکن به روز و آپدیت هم تست کنم
از دوستانی که آپدیت کردند لطفا" قندشکن معرفی کنند.
این کار احتمالا فقط Reset Factory میکنه من میترسم این کارو بکنم کلی برنامه دارم، شما خودت از این طریق گزینه Install Zip دیدید؟نقل قول:
نه هنوز دارم سعی میکنم، شما چه برنامه ای پیدا کردین؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا یه روش توضیح داده با برنامه Total Comander ودپلاگین Paragon UMS USB Plugin for Total Commander من تست کردم کار میکنه فقط مشکل دااه بعد از استفاده از این برنامه باید یکبار فلش رو بکشی دوباره بزنی تا تی وی بشناسه
صدا برای من فرقی نکرده یوتیوب برای من قبلا هم نمیرفت الان هم مثل قبل با سایفون مشکلی نداره سرعت منوها خیلی بهتر شدهنقل قول: