ببین ما دو نو n95 چینی داریم ,یکی تحت لیسانس خود شرکت نوکیاس و دومی یه گوشی چینی هستش که از لحاظنقل قول:
قیافه و اسم بسیار شبیه n95 هستش ,ببین اون بنده خدا کدوم یکی از این گوشیها رو داره بهت پیشنهاد میکنه
Printable View
ببین ما دو نو n95 چینی داریم ,یکی تحت لیسانس خود شرکت نوکیاس و دومی یه گوشی چینی هستش که از لحاظنقل قول:
قیافه و اسم بسیار شبیه n95 هستش ,ببین اون بنده خدا کدوم یکی از این گوشیها رو داره بهت پیشنهاد میکنه
دوستان سلامنقل قول:
ببین دوست من صفا جان درست توضیح دادن اما من می خوام کاملترش کنم این دوصفر بودن رو که گفتن درسته ولی ضریب اطمینان خیلی کمه چون اون رو هم می شه دستکاری کرد درمورد برد باز هم درست گفتن ولی فنلاندی بردش سبز پررنگه و چینی ممکنه هر رنگ دیگه ای باشه ولی بیشتر سبز کمرنگه و این روش ضریب اطمینانش خیلی بالاتره
من حداکثر تا یک ماه و نیم دیگه می خوام یه گوشی بگیرم تا قیمت 450 تومن (50 بالا یا پایین) که معیارهای زیر رو داشته باشه :
1-دوربین خوب حداقل3.2 با فلاش قوی که فیلم برداریش هم ضعیف نباشه
2-کیفیت صدای خوب که بلندیش هم حداقل به k750 برسه
3-ترجیحا سامسونگ و موتو نباشه(البته به دوستان برنخوره)
4-ال سی دی خوب و با کیفیت که اگه تاچ باشه چه بهتر (مقدار رنگ 256000 کمتر نباشه)
5-ظاهر زیاد مهم نیست ترجیحا کشویی و تاشو هم نباشه
6- برنامه زیاد بخوره و رم هم تا 2 گیگ ساپورت کنه
7-جاوا حتما ساپورت کنه و سیستم عامل هم فقط ویندوز یا سیمبیان باشه
8-خدمات اینترنتی زیاد مهم نیست
9-خز شدن اصلا مهم نیست
خیلی مشکل پسندم نه؟؟ مورد دیگه ای به ذهنم نرسید !!!! گوشی های p1 و N73me و k800 و N95 اگه تا اون موقع ارزون بشه و w960 و استثنائا p990 و 6500 slide هم مد نظرمه!!! ضمنا این p1 چنده ؟؟ اصلا وارد بازار شده؟؟؟
حالا دوستان با این احوال چه گوشی بگیرم؟؟؟ اگه گوشی دیگه ای هم که با این قیمت تا 1.5 ماه دیگه تو بازار موجود باشه سراغ دارید معرفی کنید؟؟؟!!!! ببخشید سرتون رو درد آوردم
با تشکر
فنلاندی که فکر نکنم وجود داشته باشه مگر اینکه دست دوم باشه. آلمانی هم خیلی کم. چون با شروع به ساخت شعبه نوکیا تو چین و هند دیگه گوشی های ساخت آلمان وارد خاورمیانه نمیشه. نشانه خاصی هم وجود نداره. چون نوکیا دوست نداره گوشی هاش به جرم چینی یا هندی بودن کمتر فروش بره. ولی بنابرتجربه بعضی تفاوتها وجود داره که یکیش همون رنگ برده...نقل قول:
شک نکن n95 ریمارکه . چون ممکن نیست چنین چیزی. یعنی از قیمت فروش نوکیا هم ارزونتر میده ؟نقل قول:
همین n95 های 650 تومانی هم اونطور که من شنیدم گوشی هایی هستن که از قسمت تست نتونستن رد بشن و وارد بازار ما شدن و بیشترشون مشکل دارن.
يكي جواب ما رو بده
سلام ! تاپیک خوبیه دقیقا بدرد من می خوره راستی تعداد صفحات زیاده و من نتونستم همشو بخونم اگه تکراریه ببخشید اما من می خوام e65 بگیرم ، می خوام بدونم خوبه یا نه ؟ مرسی اگه راهنمایی کنین !
رفقا در مورد Lg Kg300 چیزی می دونین ؟؟؟ نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره ولی از لحاظ کیفی نمی دونم !!!
دوستان سلام
بابا یکی هم متن بلند بالای مارو بخونه و جواب بده دیگه!!!
باتشکر
تو گوشی هایی که مد نظر داری بهتربنشون w960 ولی با توجه به بودجت حداقل باید 6 ماه صبر کنی ولی اگه یه ماه دیگه می خوای بگیری n73me بدون همه چیزایی که تو گفتی رو دارهنقل قول:
فعلا فکر نکنم نوکیا حق تولید n95 رو به چین داده باشه. یعنی هنوز زوده.نقل قول: