یعنی برای شما تا کی اینجوری میمونه تا پایان دورتون که میتونه یک ساله باشه؟ یا نه کلا تا ابد؟نقل قول:
Printable View
یعنی برای شما تا کی اینجوری میمونه تا پایان دورتون که میتونه یک ساله باشه؟ یا نه کلا تا ابد؟نقل قول:
برای کسانی که قبل از 10 دی تمدید کردند تا پایان دورهنقل قول:
من 6 ماه تمدید کردم و چند روز دیگه تمومه
میخوام یه 128 یه ماهه بگیرم و بعد امتحانها دنبال یه شرکت جدید بگردم
به فکر نامحدود فن اوا بودم که نابود شد
مجبورم برم مخابرات:n02:
از دوستان یکی به ما بگه امشب بنده می تونم دانلود رایگان بکم یا نه
چون 2 نصف شب میشه 9 ام خرداد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امتیاز داری یه روز قرار دادتو زیاد کن با خیال راحت دانلود کننقل قول:
امتیاز ندارم :n28::n27:نقل قول:
از دوستان ، بنده بسته ی یه روز اضافی ها رو می خرم البته با شارژ
پ.خ کنید
برو تو قسمت مدیریت سرویس اونجا ساعت پایان سرویس رو زدهنقل قول:
22 امتیاز بیشتر ندارم وگرنه همین الان بت میدادم :n16:
بله من صبانت داشتم محدود شد اومد اینجا هم محدودش کردن میخواستم نامحدود فن اوا بگیرم اونم محدود شد:n04:نقل قول:
دوستانی که میخوان شرکت خاصی محدودیت بذاره اسمش بدن تا ثبت نام کنم سر یک ماه محدود میشه:n02:
جدا از شوخی صبانت پینگ بهتری چه داخلی چه خارجی داشت مثلا پارس داخلی حدود 50 تا 60 اما صبانت 30 تا 40 بود
کانتر هم با مشکلات کم بازی میکردم اما ناگهان از ساعت 11:30 تا 1 شب پینگ ناگهان اوج میگرفت و عملا هیچکاری نمیشد کرد[/QUOTE]
با تشکر از راهنماییتون
پس به نظره شما از نظر پینگ پایین و آنلاین بازی کردن صبانت از پارس آنلاین بهتره؟!
خبر ندارین کسی تو مخابرات صبانت داشته باشه؟؟
خب الان این عکس نشون میده که من 2 شب ، شبانه دارم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره رو تو که هیچ شکی ندارم ، تو همین جاشم مدیونتیم بیشتر بشه دیگه ما نمی تونیم سرمون رو بالا بگیریم :n02::n06:
yepنقل قول:
در 20:40 دهم خرداد، دسترسی شما به اینترنت قطع شده و فقط سایت پارس آنلاین براتون خواهد آمد...
دیگه اون بستگی به شانست داره اگه گیت وی فری واست بیاد سرعتت اسمی نمیشه ولی اگه همش گیت وی لاک برات بیاد شب اسمی میشهنقل قول:
آره دان استریم دیفالت روی 10مگ میره