ورزشگاه فونته نووا در شهر سالوادور - محل دیدار ایران و بوسنی
محتوای مخفی: فونته نووا
Printable View
ورزشگاه فونته نووا در شهر سالوادور - محل دیدار ایران و بوسنی
محتوای مخفی: فونته نووا
نقل قول:نقل قول:
سلام . بقول دوستمون ساعت 8.30 هست بازی .
وقتی گفتید ساعت 1 ، منم دچار شک شدم و با خودم گفتم یعنی ساعت رو تغغیر دادن ؟ تو فکر این بودم که ساعت چند کار رو تعطیل کنم که جدول رو دیدم و خیالم جم شد .
راستي اگر فرانسه را ببريم مرحله يك چهارم نهايي به كي ميخوريم؟!!:n02:نقل قول:
فکر کنم به ایتالیا ...عادل فردوسی پور گفت اگر ایران صعود کنه فرانسه رو ببره میخوره به ایتالیا ...داشت از خنده میمرد .:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخشان: بعد از بازی با بوسنی درباره تمدید قرارداد کی روش صحبت کنید/ او فقط یک تساوی آورده/ امیدوارم آرژانتین، نیجریه را شکست دهد
سه شنبه 3 تیر ساعت 12:48
آی اسپورت- در شرایطی که این روزها اکثریت فوتبالدوستان معتقدند باید قرارداد کارلوس کی روش تمدید شود اما حمید درخشان نظر جالبی دارد. او به آی اسپورت می گوید: «من نمی گویم کی روش مربی بدی است. او خیلی هم مربی بزرگی است و از بازی ایران مقابل آرژانتین هم همه لذت بردند اما واقعیت این است که تیم ایران تاکنون در جام جهانی فقط یک امتیاز کسب کرده است.» او ادامه می دهد: «اینکه الان می آیند و می گویند قرارداد کی روش باید تمدید شود منطقی نیست و باید ببینیم تیم ایران مقابل بوسنی چه نتیجه ای کسب می کند. اگر نتیجه خوب باشد، من هم می گویم باید کی روش را نگه داریم. از سوی دیگر صحبت کردن درباره ماندن یا رفتن کی روش به جز اینکه روحیه تیم را پایین می آورد و باعث می شود کی روش تمرکزش را از دست بدهد، چیز دیگری برای فوتبال ما ندارد.» درخشان در پایان درباره شانس صعود تیم ملی می افزاید: «امیدوارم آرژانتین نیجریه را شکست دهد و ما هم با یک پیروزی دلچسب به دور بعدی برسیم. این مساله دور از ذهن نیست اما اینطور هم نیست که فکر کنیم کار آسانی مقابل بوسنی داریم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخشان چرا اینطوری شده ؟؟؟ اون از سوتی که تو برنامه زنده داد ، اینم از حرفاش :n15:
ایتالیا که امشب حذفه:n02:نقل قول:
فرانسه رو که ببریم می خوریم به آلمان بعد از اونها هم برزیل رو می زنیم و نهایتا تو فینال هم که هلند رو به خاک و خون می کشیم:n09:
گزارش بازی فینال جام جهانی توسط گزارشگر برزیلی:نقل قول:
ایران و برزیل بالاخره بازی فینال رو برگزار میکنند درحالیکه ایران فقط یک گل خورده داره و همه بازیهاشو بعد از دور مقدماتی در ضربات پنالتی برده. خوشبختانه بلطف میزبانی ما ، مازیک از صربستان هم دوباره داور بازیه و قول داده در پاسکاری کمک تیم باشه ... در این لحظه پولادی دوباره همه رو یه پا دوپا میکنه .... مازیک هم یه پا دوپا شد ... اوه مای گادددد.... استاد اسدی وارد زمین میشه! :n24:...
نتیجه بازی: ایران صفر ، برزیل صفر با 4 کشته ، 14 مصدوم ، 5 مفقود الاثر
نه میخوریم به المان فکر کنم . یعنی المان هم میاد بالا دیگه . المان رو هم که بزنیم دیگه اونجا فکر نکردم تو نیمه نهایی به کی میخوریم . الان جوری شده که فکر کنم تا فینال هم به ارژانتین نمیتونیم بخوریم . فکر کن تو فینال برسیم به ارژانتین و اونجا انتقام باختمون رو بگیریم دوباره . انشالله که جام رو میبریم .نقل قول:
خوشحالم نه ؟ :n19:
بل المان ...چه فرقی میکنه ...مهم نیست چه تیمی روبه رومون باشه ...مهم اینه که همه به خاک و خون کشیده میشن :n10:نقل قول:
بچه ها فكر كنم به طرز وحشيانه اي خوشبين شديم:n04: كمي به خودتون بياين اصلاً ايراني حد وسط نداره:n02:
اما خدا رو چه ديدين؟ شايد همينطوري هم شد. اعتماد به نفس ايراني همه معادلاتو به هم ميريزه.