اره اگه بلدی وارد نانو یشی میتونی به دکل وصل شی .نقل قول:
Printable View
اره اگه بلدی وارد نانو یشی میتونی به دکل وصل شی .نقل قول:
اره میتونم وارد بشمنقل قول:
بعد که به دکل وصل شدم حتما یه نام کاربری چیزی باید بزنم درسته؟
راصد همین الان
سرویس 1 مگ الماس
در حال دانلود از تورنت عمومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام نانوسکشن چنده تو بازار؟!
آیا میگن وایرلس سرطان زا هست و عقیم میکنه درسته؟!!!
برای استفاده از اینترنت باید نام کاربری رو بزنی اگه سیگنالت خوبه از شرکت اکانت تست بگیر بعد یوزر پس رو بزن و کانکت شو ببین وضعیت سرویس چطوره .اگه راضی بودی اونوقت سرویس بخر ازشون .بعد از وارد کردن یوزر پسورد و کانکت شدن مقدار ccq رو نگاه کن ببین چنده اگه بالای 90 درصد بود مشکلی نیست اگه کمتر بود توی تست مشخص میشه چون اگه مقدارش از 80 بیاد پایین تر سرعت حسابی افت میکنه یا پینگ میره بالا گاهی هم اگه نزدیک دکل باشی ccq پایین هم که باشه مشکلی پیش نمیاد پس حتما اکاننت تست بگیر ازشون .هر سرویسی هم که میخای بگیری بگو اکانت تست رو روی همون سرویس بزارن تا تست کنی .اگه تنظیمات رو میخای حدود 20 صفحه قبل عکس تنظیمات خودم رو گذاشتم مثل اون کانفیگش کن .اگه هم بلدی که هیچ .فقط تست کردی تست اسپید تست و پینگ 4.2.2.4 رو بزار تا بقیه هم نظربدن.نقل قول:
نانو استیشن نه نانوسکشن .نو از 250 تا 320 هست بستگی داره از کی بخری .دست دو هم از 150 تا 200 .این قیمت m5 بود نانو5 کمی ارزونتره و میگن نانو 5 از نانو m5 بهترهنقل قول:
داداش مگه میخای بزاریش تو جیبت که میگی سرطان زاست و عقیم میکنه ؟ از روی پشتبوم که امواج داخل نمیاد اگه هم بیاد اونقدری نیست که بخاد ضرر داشته باشه چون فرستنده نیست گیرندست
امروز یه نفر دیگه رو فرستادن اومد نصب کرد
سیگنالم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه فقط یه تست سرعت بزار بعد بگو سرویست چیه ویلای هستی اپارتمان ؟نقل قول:
باشه چشمنقل قول:
هنوز سرویسی نزاشتم ولی میخوام 1 مگ الماس بزارم
اپارتمان هستم رو بالاترین نقطه ممکن رادیو رو گزاشتم:D