ما بيشتر خوشحال ميشيم احمد آقا
زيرش چي نوشته بودي كه ويرايش كردي ؟ ها راستشو بگو ؟
Printable View
ما بيشتر خوشحال ميشيم احمد آقا
زيرش چي نوشته بودي كه ويرايش كردي ؟ ها راستشو بگو ؟
چه عجب از اینورا .:46:نقل قول:
دقت کنین دارن بکس -18 زیاد میشن .:27:
یکی دیگه هم من گفتم بیاد اما احتمالش کمه .:13:
خوش اومدی آق احمد فقط شماره ای چیزی به یکی بده که هماهنگ باشی .:20:
بای ..
جوش ميانگين سنيتون رو نزنيد تا من باشم آمار بالا هست .بدون من ميانگين 18 با من ميانگين 95 :21: ( طنز جهت بالا ماندن تاپيك )نقل قول:
جوون موندی ها ...:27: فکر نمیکردم بالای 80 باشی ... :31: اما مثینکه به 100 میگی زکی . بازم خیلی جوون موندی:20: (طنز جهت بالا رفتن تاپیک از پله های نوردبون طرقی :31: )نقل قول:
فرق من وشما همينجا معلوم ميشه شما ميگي طرقي ولي من ميگم ترقي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنم بااينكه ديديم نميتوني بگي چند سالمه بهنام جام.اينو جدي ميگم .
من سنم بالا نيست فقط يادمه اونموقع بچگيمون ( ژوراسيك اول ) با تخم مارماغولا به گودزيلا ومگادورا پنالتي ميزدم.
( جهت ايول دار بودن بچه هاي مشهد در تاپيك اختصاصي )
مگه اين مهدي از نوع ب ک م نگفتن 26 سالشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي چيزي نگفت . گفت ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين يارو كيه خيلي خفنه ؟
اون به این جهت بود که ببینم فوزولش کیه . :21:نقل قول:
چراااااااااااااااااا . حدسایی زدم . فکر کنم تولد بعدیت پا بزاری تو 80 . :27: البته چون خیلی خوب موندی شاید 20 سالی اشتباه بشه :13:
هاا؟ به 100 که سحله تو به n هم میگی زکی . (اون اسمایل قشنگه ی شیر رو برازین اینجا )
( جهت نمایش عمومی آثار باستانی و تاریخی و عوامل ناشناخته تاپیک :31: (:دی:دی:دی)
بای .
يکي از بچه هاي تاپيکه که بعدن باهاش بيشتر آشنا ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی شوخی منم همین فکرو میکنم . حداکثر 28 . حدود 26-27 بیشتر نیست :27: :46:نقل قول:
توافق میشه . ( چون تو از تایید میشه بدت میاد گفتم تنوعی ایجاد کنم :20: )نقل قول:
خیلی خفنه .