وایییییییی
بیل عالیه.
ایسکو بازیش کپی اینیستاس
وایییییییی
بیل عالیه.
ایسکو بازیش کپی اینیستاس
کریس برای دومین سال پیاپی جایزه آلفردو دی استفانو (بهترین بازیکن فصل لیگ) رو برد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوستمون تیکه "#sarcasm" انداختن!نقل قول:
صد درصد نقش کلیدی مسی رو نشون می ده اما از ی طرف هم نباید تیم نباید بازیکن محور باشه،به طوری که تاثیر توی نتیجه ی بازی داشته باشه!البته در تیم همه ستاره نیستن...
مگه استراحت نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
استراحت دو هفتهاي براي رونالدو
خب بازی کپنهاگن با بازی کوپا زیاد مهم نیستن و برای بالا بردن آمار گلزنی بازی های خیلی خوبی بودن برای رونالدو :n02: ولی استراحت کنه بهترهنقل قول:
کوپا دل ری -- کپنهاگن
راستی بازی تو کوپا دقیقا چه روزی ، چه ساعتی و با چه تیمی دارن ؟؟؟
:n16:
بازی با تیم المپيک دي ژاتيوا هستنقل قول:
بازی رفت رئال میهمان هست -- 7 دسامبر - 16 اذر شنبه ساعت 00:30
بازی برگشت که رئال میزبان هست - 18 دسامبر - 27 آذر چهارشنبه ساعت 00:00
البته تاریخ این بازی ها تو سایت ها 8 و 19 دسامبر هست ولی چون ساعت بعد از نیمه شب هست تاریخ روز بعد خورده
مهاجم آرژانتيني سيتي در راه مادريد
رئالي ها قصد دارند مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي را به خدمت بگيرند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه سان چاپ انگليس در شماره يکشنبه خود نوشت مسئولان رئال مادريد به درخواست کارلو آنجلوتي، سرمربي ايتاليايي اين تيم، مذاکرات خود را براي جذب سرخيو آگوئرو، مهاجم آرژانتيني منچستر سيتي آغاز کرده اند.
به گزارش ايپنا ، گفته مي شود آنها براي جلب رضايت سران سيتي پيشنهاد 48 ميليون يورو ارائه داده اند.
در حالي پيشنهاد رئال براي خريد اين مهاجم گلزن مطرح شده است که پيش از اين پيگريني، سرمربي شيليايي منچسترسيتي اعلام کرده بود به هيچ قيمتي حاضر به از دست دادن آگوئرو نيست.
//////
مهاجم ؟؟ !! :n13:
با این اوضاع خرید مهاجم خوبه (( مخصوصا بعد از رفتن هیگواین ))
موراتا و خسه مهاجم خوبی هستن (( حداقل تو این چند بازی که خوب نشون دادن و با انگیزه )) ولی زیاد مطمعا نیستن و تجربه لازم رو نداره !!
ایسکو هم پست تخصصیش مهاجم نیست چون اگه بود عالی میشد (( فوق العادست این بشر :n26: ))
کاسیاس در فهرست نامزدهای تیم منتخب سال فیفا
این دروازه بان اسپانیایی در یک سال اخیر شرایط خوبی را در رئال مادرید پشت سر نگذاشت و بعد از اینکه در ژانویه گذشته مصدوم شد، جایگاهش در ترکیب اصلی را به دیه گو لوپس واگذار کرد
سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، به عنوان یکی از نامزدهای حضور تیم منتخب سال 2013 فیفا/ فیف پرو معرفی شد.
این دروازه بان باتجربه اسپانیایی در یک سال اخیر شرایط خوبی را در رئال مادرید پشت سر نگذاشت و بعد از اینکه در ژانویه گذشته مصدوم شد، جایگاهش در ترکیب اصلی را به دیه گو لوپس واگذار کرد.
کاسیاس در این مدت دیگر در لالیگا برای رئال به میدان نرفت؛ هرچند در جام کنفدراسیون ها دروازه بان اصلی اسپانیا بود و این فصل هم کارلو آنچلوتی از او در لیگ قهرمانان استفاده می کند.
در این بین، نام ویکتور والدس، دروازه بان اصلی بارسا و رقیب کاسیاس در تیم ملی اسپانیا و مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، که با این تیم به یک سه گانه رسید هم در بین نامزدها دیده می شود.
پتر چک، دروازه بان چلسی، قهرمان لیگ اروپا و جان لوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس، قهرمان سری A نیز دیگر دروازه بان های حاضر در فهرست نامزدهای تیم منتخب فیف پرو هستند.
در تیم منتخب سال گذشته 10 بازیکن رئال و بارسا حضور داشتند و کاسیاس دروازه بان آن تیم بود.
فهرست 55 نفره نامزدهای تیم منتخب سال فیفا روز 9 دسامبر (18 آذر) اعلام خواهد شد.
مراسم بهترین های سال قبل لیگ
با ارزش ترین بازیکن : کریس
بهترین مدافع : راموس
بهترین هافبک : ایارا
بازیکن جوان سال : ایارا
بازی جوانمردانه سال : ایکر
زيدان:ميترسم بيل در رئال از من هم بهتر شود
مربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نگران اين هستم که مبادا گرث بيل در رئال از من هم بهتر شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زين الدين زيدان بار ديگر از بال ولزي رئال مادريد که شنبه شب در هفته پانزدهم لاليگا در غياب کريستيانو رونالدو اولين هتتريک خود را در پيروزي 4 بر صفر کهکشانيها مقابل وايادوليد انجام داد، تمجيد کرد.
به نقل از تسنيم،زيدان در گفتوگو با روزنامه ديليميل انگليس در خصوص گوش ولزي کهکشانيها گفت: کسي در رئال مادريد در مورد وضعيت بيل نگران نيست، چون به کيفيت بازيکني که به خدمت گرفتهايم به خوبي واقفيم. تنها چيزي که نگرانش هستم اين است که گرث تبديل به بازيکني بهتر از من در رئال شود!
مربي 41 ساله تيم اول شهر مادريد تصريح کرد: بيل مهاجمي تمامعيار و فرصتطلب است. او ميتواند گلزني کند، بازيکنان را در زمين جا بگذارد و به خوبي خلق موقعيت کند. ما به همه اين موارد واقف بوديم براي همين در فصل نقلوانتقالات تابستاني تمام تلاش خود را کرديم تا گرث بيل را به خدمت بگيريم.
اسطوره رئاليها با ابراز اطمينان از اينکه بيل بهتر از اين هم خواهد شد، گفت: بيل ميداند که در صورت نياز به مشورت با روي باز در خدمتش هستم. دوست دارم نقشي در پيشرفت گرث داشته باشم، چون به نظرم او تمامي ويژگيهاي لازم براي تبديل شدن به بهترين بازيکن جهان را دارد.
بيل 24 ساله از زمانيکه به جمع سفيدپوشان مادريد ملحق شده در 13 بازي که براي رئال به ميدان رفته 9 گل به ثمر رسانده است.
زينالدين زيدان، هافبک پيشين تيم ملي فوتبال فرانسه پيش از اينکه در سال 2006 از دنياي فوتبال خداحافظي کند به مدت 5 سال براي رئال مادريد بازي کرد و حالا به عنوان دستيار کارلو آنچلوتي در سانتياگوبرنابئو وارد عرصه مربيگري شده است.
///
[حذف شد]
دوستان مراسم توپ طلا دقیقا کی هست ؟؟؟ چه ساعتی ؟؟؟
************************************************** ************************************************** *******************************************
افتتاح موزه افتخارات فوتبالی رونالدو در فونچال در روز 15 دسامبر
ستاره پرتغالی قصد دارد تا افتخارات فردی ای که کسب کرده را در زادگاهش به نمایش بگذارد
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید روز 15 دسامبر در فونچال، زادگاهش، موزه ای را افتتاح خواهد کرد که در آن افتخارات فردی و اشیا مرتبط با فوتبال را در آن به نمایش خواهد گذاشت.
اوگو آویه رو، برادر رونالدو این خبر را اعلام کرده. ستاره پرتغالی سحرگاه دیروز به فونچال، مرکز منطقه مادیه را سفر کرد تا در طول دو روز آتی، جزئیات مرتبط با موزه را مورد بازبینی قرار دهد. این موزه در مرکز شهر فونچال برقرار خواهد شد. کاپیتان تیم ملی پرتغال که از اواخر ماه نوامبر با مشکلات فیزیکی دست و پنجه نرم می کند، با اجازه سران باشگاه رئال این روزها به تعطیلات رفته؛ چرا که طبق گفته کارلو آنچلوتی او در بازی این هفته تیمش مقابل الیمپیک ساتیوا، تیمی از دسته دوم بی لیگ اسپانیا که حریف تیمش در کوپا دل ری است، استراحت خواهد داشت و این روزها به رونالدو استراحت داده
کریس رونالدو دوس سانتوس آویه رو، متولد 5 فوریه سال 1985 در منطقه سانتو آنتونیو، محله ای فقیر نشین در فونچال است که امسال بهترین سال فوتبالی اش را چه درعرصه باشگاهی و چه در عرصه ملی پشت سرگذاشته.او که در سال 2008 توپ طلا را مال خود کرده بود در سال 2013 در 56 بازی ای که برای رئال برگزار کرد 67 گل زد و در تیم ملی پرتغال هم از رکورد گلزنی اوزه بیو، اسطوره فوتبال این کشور که 41 گل ملی داشت پیشی گرفته و به رکورد پدرو پائولتا (47گل) رسید.
رونالدو که در دو فصل 8-2007 و 11-2010 دو کفش طلا را نیز مال خود کرد، حالا یکی از مدعیان اصلی فتح توپ طلای سال 2013 است.
************************************************** ************************************************** *******************************************
کاسیاس: رونالدو بهترین بازیکن دنیاست/ عدهای بزدل پشت اکانتهایشان قایم شده و به من توهین میکنند
این دروازهبان گفته همتیمیاش شایسته تمام ستایشی است که از او میشود.
سایت گل – ایکر کاسیاس ادعا کرده که کریستیانو رونالدو، همتیمیاش در رئال مادرید بهترین بازیکن دنیا است.
او که در یک کمپین ضد زورگویی و قلدری نوجوانان علیه یکدیگر حضور یافته بود درباره رونالدو – که 17 گل در 14 بازی لالیگا در این فصل زده – گفت: «تنها یک بازیکن هست که جلوتر از دیگران است. او در فرمی عالی است و شایسته تمام این ستایشهاست. آن بازیکن کریستیانو رونالدو است.
فکر نمیکنم تردیدی در این باره وجود داشته باشد و او بازی به بازی این را نشان میدهد. این برای مادرید خوب است چون امید ما این است که به کمک او، در چند ماه آینده به اهداف خود برسیم.»
کاسیاس گفت که مردان کارلو آنچلوتی میتوانند سهگانه را فتح کنند: «داریم برایش کار میکنیم. برایش تمرین میکنیم اما دیوانه سهگانه نیستیم. چون این که مردم از ما تعریف میکنند شاید باعث شود از سرعت خود بکاهیم.
ما نیاز داریم که همین طوری که پیش میرویم ادامه دهیم و منتظر پایان فصل باشیم.
ما تیمی جوان و جاهطلب داریم. امیدوارم که جام باشگاههای اروپا را ببریم. 11 سال است منتظرش هستیم. امید به فتح لیگ، و چرا که نه؟ جام حذفی داریم.»
کاسیاس در این فصل لالیگا ذخیره دیهگو لوپس بوده است: «در شبکههای اجتماعی بسیار به من توهین میکنند. بسیاری افراد هستند که پشت یک آیدی قایم شده و فحش میدهند. اما آنها رودررو انسانهای بیجربزه و بزدل و ترسویی هستند. اگر این اتفاق بیفتد باید به پلیس مراجعه کنید تا اکانتهایشان را بلوکه کنند.»
مادريديها بيشتر از بارسلونا جايزه بردند
در مراسم اعلام برترينهاي فصل گذشته فوتبال اسپانيا اگرچه ليونل مسي نسبت به همتاي پرتغالياش جوايز بيشتري کسب کرد اما اين رئال مادريد بود که از حيث کسب بيشترين جايزه کاتالانها را شکست داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدراسيون فوتبال اسپانيا و سازمان ليگ فوتبال اين کشور در مراسمي در شهر مادريد برترينهاي فوتبال اسپانيا در فصل گذشته (13-2012) را معرفي کردند که در اين مراسم بازيکنان رئال مادريد توانستند جوايز بيشتري نسبت به ستارههاي بارسلونا کسب کنند هرچند که مهمترين جايزه، يعني جايزه بهترين بازيکن فصل از آن يک بارسايي شد.
به گزارش تسنيم، در اين مراسم ليونل مسي، فوقستاره آرژانتيني بارسلونا با کسب 2 جايزه به عنوان برترين بازيکن و برترين مهاجم فصل توانست کريستيانو رونالدو، فوقستاره پرتغالي رئال مادريد که تنها جايزه ارزشمندترين بازيکن فصل را به خود اختصاص داد، شکست دهد. مسي فصل گذشته با وجود مصدوميتي که داشت با نمايشهاي درخشان و گلهاي فراوان خود، بيشترين سهم را در رسيدن بارسلونا به قهرماني لاليگا داشت.
او که براي سپري کردن دوره ريکاوري مصدوميت اخيرش به آرژانتين بازگشته است در مراسم حضور نداشت اما در يک پيام ويدئويي از کساني که سبب شدند 2 جايزه ببرد تشکر کرد. مسي گفت: مايلم از فدراسيون فوتبال و ليگ فوتبال اسپانيا براي جوايزي که به من دادند، تشکر کنم. اين جايزه بهانهاي براي پي بردن به زحمتي است که تمام بازيکنان بارسلونا در طول سال کشيدند و بدون آنها من نميتوانستم اين تعداد گل بزنم.
رونالدو هم اظهار داشت: دريافت اين جايزه به عنوان ارزشمندترين بازيکن فصل باعث افتخار و خوشحالي من است و به من انگيزه ميدهد که تلاشم را بيشتر کنم. به بازي در لاليگا افتخار ميکنم و به نظرم اين بهترين ليگ در کل دنيا است و من هم براي بهترين تيم دنيا بازي ميکنم. با اين شرايط چطور ميتوانم خوشحال نباشم؟ اميدوارم که سال آينده بتوانم جايزه بهترين بازيکن فصل را ببرم. براي رسيدن به اين جايزه سخت تلاش خواهم کرد.
به جز ليونل مسي، تنها بارسايي ديگري که در اين مراسم جايزه برد، آندرس اينيستا، هافبک اسپانيايي کاتالانها بود که جايزه برترين هافبک هجومي لاليگا را با پيروزي در رقابت با نفراتي مانند ايسکو، هافبک فصل گذشته مالاگا که اکنون براي رئال مادريد توپ ميزند و همچنين خسوس ناواس، بال پيشين سويا که اکنون در منچسترسيتي حضور دارد کسب کرد.
جايزه مربي فصل نيز به ديهگو سيمئونه، سرمربي آرژانتيني اتلتيکو مادريد رسيد که تيمش در فصل گذشته نه تنها در لاليگا درخشان ظاهر و در نهايت سوم شد بلکه در فينال جام حذفي اسپانيا با غلبه بر رئال مادريد ژوزه مورينيو قهرمان شد.
آسير ايارامندي، هافبکي که رئال مادريد در تابستان امسال او را از رئال سوسيهداد خريد نيز يکي ديگر از کهکشانيهايي بود که جايزه برد. او مانند مسي 2 عنوان کسب کرد که يکي به عنوان بهترين هافبک دفاعي لاليگا با غلبه بر بنات، بازيکن اتلتيک بيلبائو و خاوي فوئگو از والنسيا بود و ديگري به عنوان بازيکني که بيشترين پيشرفت را در طول فصل گذشته داشته. رقباي ايارامندي براي کسب اين عنوان، آلبرتو مورنو از سويا و لئو باپتيستائو از اتلتيکو مادريد بودند.
سرخيو راموس همتيمي اسپانياي ايارامندي در خط دفاع رئال مادريد هم در رقابت با جوردي آلبا از بارسلونا و اينيگو مارتينس از رئال سوسيهداد به عنوان بهترين مدافع فصل گذشته لاليگا انتخاب شد. اين در حالي بود که جايزه بهترين دروازهبان هم به تيبا کورتوا از اتلتيکو مادريد رسيد. اين دروازهبان بلژيکي در رقابت با کساني همچون ويکتور والدس، دروازهبان بارسلونا و ويلي کابايرو، دروازهبان مالاگا پيروز شد.
ايکر کاسياس، دروازهبان و کاپتيان رئال مادريد در ميان نامزدهاي دريافت جايزه بهترين دروازهبان سال جايي نداشت اما او دست خالي هم مراسم را ترک نکرد. فدراسيون فوتبال اسپانيا کاپيتان تيم ملي فوتبال اين کشور را که در مراسم هم حضور نداشت، به عنوان برنده جايزه بازي جوانمردانه انتخاب کرد که اين جايزه را فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال مادريد تحويل گرفت.