برو سایت دریاکامپیوتر شماره تلفن فروشگاه رو بردارو تلفن بزننقل قول:
من فکر کنم حدود 45 باشه مدل 210se
Printable View
برو سایت دریاکامپیوتر شماره تلفن فروشگاه رو بردارو تلفن بزننقل قول:
من فکر کنم حدود 45 باشه مدل 210se
با پروویژن چطوری می شه زیر نویس فیلم و سریال که داخل حافظه ی جانبی هست رو دید؟
من به نام خود فیلم در فولدری که خود فیلم با فرمت AVI یا MKV هست، زیرنویس های فارسی رو با پس وند IDX یا SRT یا غیره می ریزم اما پروویژن خود فیلم رو پخش می کنه بدون هیچ نشانی از زیر نویس!
منو رو فارسی کردم، زبان زیر نویس رو هم فارسی کردم... اما هیچ فرقی نکرد.
وقتی با رفتن به گزینه ی فیلم Folderها رو بالا و پایین می کنم فقط فایل فیلم دیده می شه و فایل زیرنویس قابل دیدن نیست!
به این ترتیب آخرین نرم افزار پروویژن غیر از حل شناختن فایل سیستم NTFS برای USB هیچ تفاوتی با قبل نکرده! من زمان بندی برای ضبط رو چک نکردم البته.
شما دوست دوست عزیزم مگه برای خرید LCD تصاویر صدا و سیما رو ملاک قرار می دی؟ این همه ویدیوی Full HD از حیات وحش و طبیعت زیبای خداوند هست که توی LCD مثل شیشه دیده می شه و آدم روحش تازه می شه. برای فهمیدن کارایی LCD این جور چیزها رو باید باهاش تست کرد، نه تصاویر قدیمی و ضبط شده ی صدا و سیما بر روی نوارهای عهد تیرکمون BetaCam. البته همون برنامه های برنامه های صدا و سیما اگر به صورت زنده اجرا بشن کیفیت خیلی بالاتر از فیلم های ضبطی و سریال های بی سر و ته تولیدی هست چون تصویرش از تولید به مصرفه به قول معروف!نقل قول:
شما اگر LCD می خواین بخرین، Full HD تهیه بفرمایید و با دیدن و تماشای اون مواردی که خدمتتون عرض کردم از اوقات فراغتتون لذت ببرین. الان LCD هایی هستند که هم مارک معتبر، هم قیمت مناسب، هم اینچ بالا دارند و هم گیرنده ی Digital که بتونه 14 شبکه ی صدا و سیما رو شفاف و بدون سایه و برفک بگیره درونشون هست و برای تماشای دیجیتال کانالهای صدا و سیما بدون استفاده از ماهواره، مجهز هستند و به گیرنده های جداگانه ای نیاز ندارند!
اگر قصد تماشای دیجیتال کانالهای صدا و سیما مشتمل بر 14 شبکه ی تصویری و 10 ایستگاه رادیوی دیجیتال بر روی کامپیوتر را دارید (بدون استفاده از دیش) هرگز بالای 30 الی 35 هزار تومان بیشتر هزینه نکنید وگرنه کلاه سرتون رفته!
اکثر مارک های موجود چه به صورت USB چه به صورت کارت هایی که در داخل کیس کامپیوتر به شکاف های PCI یا PCI-Express متصل می شوند، ساخت کارخانه های بنجل ساز چین هستند و از مدارها و قطعات بسیار معمولی سود می برند و هرگز ارزش خرج کردن بالای مبلغی که خدمتتون عرض کردم را ندارند.
حتی کارت Kworld PlusTV دریا کامپیوتر که دارای دو فیش ورودی آنتن هست و به اسم دو تیونره Dual فروخته می شود و بنده به خاطر حماقت و سادگیم، برای تهیه آن از خود نمایندگی دریا کامپیوتر!!!! حدود 110 هزار تومان هزینه کردم در واقع یک تیونر دیجیتال دارد و تیونر دوم به صورت کلاه بردارانه ای با تیونر اول سری شده و اصلاً قابلیت دریافت کانالهای دیجیتال را ندارد، بلکه دریافت آنالوگ کانالها بر روی تیونر دوم چه بسا ضعیفتر و دارای برفک بیشتر از تیونر اولی است در حالی که دو آنتن مجزا و تنظیم شده به هر دو ورودی متصل است.
ضمناً کارت های 2 تیونره اصلاً فاقد نرم افزاری هستند که بتوان هر دو تیونر را همزمان با هم به کار گرفت!
پس گول این شیادی ها را نخورید!
گیرهای نرم افزاری داره اما کم و بیش می تونه فرمتهای مختلف مثل MKV، TS، AVI رو پخش کنه. اگر سازنده ی چینی ش روش وقت بذاره بهتر هم می شه اما در این مدت خیلی با اکراه معایب نرم افزاری دستگاه رو کار کرده روشون...نقل قول:
اما در مورد صداهای چند کاناله مثل DTS و Dolby Digital که برای شنیدن آن ها به سیستم های صوتی حرفه ای یا سینماهای خانگی چند کاناله نیاز است، مشکلی وجود ندارد! اگر فیلم یا موزیک ویدیوی شما بتونه توسط پروویژن نشون داده بشه، حتماً صدای چند کاناله احتمالی ش مثل AC3 یا DOLBY DIGITAL یا DTS EX یا غیره رو می شه با اتصال کابل Coaxial به پورت SPDIF که در زیر آن Digital Audio نوشته شده و قرار دادن حالت خام یا RAW در تنظیمات صدای پروویژن، گوش داد و شنید!
من تنها چیزی که برام مهمه اینه که فوتبال هایی که از شبکه های داخلی پخش میشه با کیفیت خوب ببینم ، حالا درسته که ویدئوی فول اچ دی با کیفیت پخش میشه ، اما در اولویت بعدی هستش .نقل قول:
من فایل زیرنویس SRT رو تست کردم. اگه همنام با فایل فیلم باشه و فقط پسوندش SRT باشه بدون مشکل پخش میکنه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
میشه این مدلها رو معرفی کنید؟
ممنون.
سامسونگ مدل B650 ساخت جمهوري چک (اونهايي که ساخت مالزي هستند تيونر ديجيتال ندارند)نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
اصلاح می کنم ساخت اسلواکی است. پایتخت چک پراگ است و پایتخت اسلواکی براتیسلاوا .
اسلواکی به منطقه یورو پیوسته است. و اکثر تولیدات اروپایی سامسونگ در این کشور تولید می شود.