نقل قول:
ممنون!
اولا برنر مکس هست!
دوما یعنی هردو دیسکو نصب کنم؟!!
Printable View
نقل قول:
ممنون!
اولا برنر مکس هست!
دوما یعنی هردو دیسکو نصب کنم؟!!
اگه برنرمکس باشه نباید بپره بیرون اصن. اگه خودتون رایت نکردید شاید الکی گفتن که برنرمکسه.نقل قول:
بله ، دیسک دو رو هم کپی کنید روی هارد یا از اون بهتر USB ، بعد در حالی که دیسک 2 توی دستگاه هست ، بازی کنید.
دوست عزیز اصلا بدون برنر مکس بازی اجرا نمیشه!نقل قول:
دوما مگر راکستار نگفت دیسک دوم نصب نکنید!!
فقط باید دیسک 1 برنرمکس باشه تا کپی بشه. دیسک 2 رو معمولا" برنرمکس نمیزنن مغازه ها و "میگن" برنرمکسه.نقل قول:
پستای این تاپیک رو بخونید. بهترین حالت اینه که روی USB نصب بشه دیسک دوم.
دیسک دوم چطوری نصب کنم یعنی وقتی دیسک دوم گذاشتم دکمه ابی بزنم بعد بزنم Instllنقل قول:
فردا ساعت 10:30 صبح............نقل قول:
90درصد تاپیک یا برا مشکلات 360 هستش یا pc کی میاد !
نمیشه روی 2 تا USb نصب هرد 2 دیسکو !
16 + 2
قبلا چند بار اینو هم خودم و بقیه دوتسان گفتیم،ولی بازم میگم بازی خیلی خیلی فوق العادست!
امروز رفتم flying school و وقتی داشتم نزدیک کوه ها پرواز میکردم از رادیو یکی از آهنگ های johnny cash پخش میشد و آفتاب هم داشت غروب میکرد،این منظره واقعا عالی بود،ارزش اون چند دقیقه واقعا برام از خیلی از بازی ها بیشتر بود.....
15 تا عکس از بازی گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا همون قسمتی هست که آهنگ johnny cash پخش میشد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Blimp...... البته سرعتش خیلی پایین هست و یه چیزی شبیه اون هواپیما بزرگ ـه هست.....بعد 4-5 دقیقه پرواز حوصلم سر رفتمم blimp خودم کوبوندم به یه blimpـه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسابقه های سه گانه شنا،دوچرخه سواری و دو.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که اولین سرقت بزرگ رو انجام دادن بخونن :محتوای مخفی: اسپویلر
+
@ mhd 1990 :
اینجور سولارو توی اسپویلر بپرسی بهتره........
جواب :محتوای مخفی: ...........
+
19-20% فکر کنم.......نقل قول:
دوستان چند درصد رفتید بازیو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ، موقع انجام ماموریت ها اگه دقت کنید به محیطتون کارتون راحت میشه. مثلا" یه جایی شما میخواید یه ماشینی رو ببرید یه جای دیگه ، ولی میافتن دنبالتون. خب از کجا با خبر میشن که سوار ماشین شدید ؟ فکر کردید مث ِ قبلیا الکی همینطوری دنبالتون میافتن ؟ خیر . داشتم اطرافو نگاه میکردم دیدم یه ماشین شخصی توی محوطه پارک کرده و یکی پشتشه. اگه اون شمارو نبینه ، هیچ وقت خبر نخواهد داد و شما هم راحت میتونید ماشین رو جابجا کنید. من خیلی برام جالب بود که مث ِ قبلیا همینطوری ملت نمیافتن دنبالت.
آره هشو مصنوعی واقعا بهتر شده،یه بارم پلیس دنبال من بود،رفتم پشت یه دیوار قایم شدم،پلیس با ماشین از بقلم رد شد ولی چون صورتش سمت من و داشت مستقیم میرفت نبود منو ندید!
سلام دوستان تو بازی به یه مشکلی برخوردم
مایکل یه ماموریت داره که باید بره کت و شلوار بپوشه بعد تموم کردن اون مرحله هیچ ماموریتی نیست که انجام بدم فقط یه حرف f هست تو نقشه که اونم مربوط میشه به فرانک چیکار کنم ؟ میشه شخصیت بازی رو به فرانک تغییر بدم راسنی ترور هنوز نیستش