دوستان به نظره شما کدوم پچ بهترینه که دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
Printable View
دوستان به نظره شما کدوم پچ بهترینه که دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
بچه ها دارم روان یمیشم دیگه
این پج بی صاحب رسمی 1 کونامی رو نصب کردم
بعد کرک همراه پج رو هم جایگزین کردم ولی میزنه نان اینیستالد
بعد قبل از اینکه پچ رو نصب کنم یه کپی از فایل های اجرایی محل نصب برداشته بودم.
دوباره اونا رو میریزم جای نصب و جایگزین میکنم
این بار بازی اجرا میشه ولی توی لودینگ میمونه
کچل کرد من رو
همه کرک هایی که توی سایت ها گذاشتن برای رع مشکل لودینگ رو هم امتحان کردم و مشکل حل نشد
بازی رو کامل پاک کن. دوباره نصب کن. پچ 2.1 PESEDIT رو نصب کن. پچ رسمی هم همراهش نصب میشهنقل قول:
پچ pesedit رو دانلود کن ردیفه. یکی دو صفحه قبل هست.نقل قول:
غیر فعال کردن کفش توی پیشرفت بازیکنان.فکر کنم باعث اینم میشه که بازیکنان با کفشهای اورجینال خودشون توی مسترلیگ و غیره بازی کنن.نقل قول:
بچه ها کسی میدونه چه جوری چمن ورزشگاه اتحاد منچستر سیتی رو میشه عوض کرد؟ میخوام یه چمن مشتی اچ دی براش بگذارم
باید enable باشه یا disable ؟نقل قول:
هرکاری کردم کفش همه بازیکنان سیاهه؟
چیکار باید کرد کفش بازیکنان ازاد شه؟
من هر پچی نصب می کنم بعدش تا میام بازی رو اجرا کنم می گه بازی نصب نیست. هر کاری میکنم نمیشه پچ بریزم چه پچ1 چه پچ1.2 فرقی نداره کسی میدونه مشکل کجاست نسخه ام اسکیدرو هستش
من گفتم فکر کنم،چون خودم دقت نکردم که به کفشهای اورجینال تبدیل بشه.لطفا خودتون تست کنید.ولی مطمئنم که اون قسمت انتخاب کفش غیر فعال میشه و با یه عوض کردن کفش،قدرت شوت طرف 5 تا نمیره بالاو برای اینکار باید disable بشه.نقل قول:
کرکهای اسکیدرو مشکلاتی دارند.مخصوصا پچهای pesedit از کرک ریلودد استفاده کن.ضمنا یه تاپیک هم برای مشکلات نصب و اجرا هست که دوستان خیلی راه حلهارو اونجا گفتند.نقل قول:
خب یه سری چمن خیلی خوب با کیفیت اچ دی برای بازی اومده که میتونید از اینجا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]