من فقط فقط به دلیل این که از کاسپرسکای استفاده نمیکنم چون حجم آپدیتش وحشتناک زیاد است.
راستی کسی میدونه چه قدر است حجم آپدیت اولیه اش.{ممنون میشم اگه بگید}
من فقط فقط به دلیل این که از کاسپرسکای استفاده نمیکنم چون حجم آپدیتش وحشتناک زیاد است.
راستی کسی میدونه چه قدر است حجم آپدیت اولیه اش.{ممنون میشم اگه بگید}
سلامنقل قول:
نسخه جدید آپدیت های کمتری دارد و خیلی مناسب شده است
امنیت بدون آپدیت ممکن نیست
اگر آپدیت کم میخواهید به Nod32 نقل مکان کنید سوییت های قدرتمند دیگه کمتر از 5 الی 10 مگابایت در روز ندارند
موفق باشید
در حال حاضر حجم اولیه اپدیت کسپر باید بین 30تا 50 مگابایت باشه(نسخه 2013)نقل قول:
2 تا 3 مگ حجم روزانه فکر نکنم وحشتناک باشه:sq_11:
داداش چرا عصبانی میشوی ما همین جوری گفتیم منظور این بود که حجم بالایی در نسخه 2012 دارد یا داشت!:sq_25:نقل قول:
باشه میروم نسخه 2013 را میگیرم فقط یک سوال این نسخه آزمایشی نیستش{BETA}؟?
نه عزیز من عصبانی نیستم اون شکلک اگه منظورته عادت کردم اخر جملاتم بزارم:31:نقل قول:
خیر نسخه 2013 بتا نیست نزدیک به 2 ماهه نسخه نهایی منتشر شده :sq_8:
سلام.نقل قول:
نصب کردم.. Internet Security Premium..
آنتی ویروسش رو که عملاً نتونستم استفاده کنم! یک فایل پیدا میکنه میگه می خوای از GeeKBuddy استفاده کنی یا نه! بعدش هم به جای اینکه بپرسه پاکش کنم یا قرنطینه، خودش قرطینه اش میکنه..
ضمن اینکه فلش و بقیه دیوایس ها رو وقتی وصل میشن اسکن نمیکنه خودکار.. (من که آپشنی پیدا نکردم!)
فایروالش خوب بود البته!
مورد دیگری پیشنهاد نمیکنید؟ یا راه حلی برای این مشکلات.. (ضمن اینکه من جایی ندیدم توی خود برنامه که لایسنس ثبت کنم.. رایگانه آیا؟ یا تریاله؟ چند روز؟ اگر لایسنس بخرم چه قابلیت هایی اضافه میشه؟)
یک چیزی میخوام که مدیریت کاملی روی فایروال داشته باشم. البته نه طوری که گیج بشم (حوصله سرچ و اینا رو ندارم!)
سلامنقل قول:
سوالتون را در تاپيك كومودو بپرسيد دوستان پاسخ ميدهند...
ضمن اينكه قبلا هم به اين سوالات جواب داده شده.
براي اون پيغام گيگ بادي هم يك گزينه اي به اين مضمون هست كه ديگه اين پيغام را نشان نده. اگر پيغام را ديديد اون قسمت را تيك بزنيد...
براي قرنطينه هم نميخوام بگم چيكار بكني. فقط ميگم چرا كومودوت روي پرو اكتيو نيست؟ بزارش روي پرواكتيو هم مشكلت حل ميشه هم كومودوت قويتر ميشه
با موبايلم نميتونم عكس بزارم
موفق باشيد
سلام.
کاسپرسکای اینترنت سکوریت 2013 تایپیک کاسپر را بلوک میکند.
یک سوالی از اساتید داشتم: باید چه جوری کاسپرسکای را به زبان انگلیسی در آورم.
ببخشید!؟
سلام
از دوستان کسی میدونه چجوری میشه تنظیماتی که روی آنتی ویروس ها انجام میدیم برای هر اکانت ویندوز جدا باشه و روی همه اکانت ها اعمال نشه و هر اکانتی آنتی ویروسش تنظیمات خودش را داشته باشه ؟
مثلا وقتی روی یکی از اکانت های ویندوز آنتی ویروس را دائمی غیر فعال می کنیم روی بقه غیر فعال نشه؟یا سوال پرسیدن در مورد حذف ویروس و... (من با نورتون، اوست ، بیت ، آویرا کسپر کار کردم هر تنظیمی می کردی تنظیمات روی کل اکانتهای ویندوز اعمال میشد)
سلام
یه آنتی ویروس میخوام برای PC های اداره.
تو اداره به اینترنت وصل نیستیم که آپدیت کنیم.
یه آنتی ویروس می خوام که خیلی قوی باشه و بعداً هم راحت بشه آپدیت آفلاینش کرد.
چی پیشنهاد می کنید؟
با تشکر.