نه مقایسه که نمیشه کرد چون در باز نیست .من از روی کامنتهای سایتها گفتم.نقل قول:
اگر شما شخصاً دو تا رو مقایسه کردید، پس همون نتیجه ایی که خودتون رسیدید رو معیار خودتون قرار بدید؛ معیارهای زیادی توی تست دخیل هستن که حذف کردنشون کاره سختیه
Printable View
نه مقایسه که نمیشه کرد چون در باز نیست .من از روی کامنتهای سایتها گفتم.نقل قول:
اگر شما شخصاً دو تا رو مقایسه کردید، پس همون نتیجه ایی که خودتون رسیدید رو معیار خودتون قرار بدید؛ معیارهای زیادی توی تست دخیل هستن که حذف کردنشون کاره سختیه
من خودم xperia s دارم پنجشنبه برا یکی از دوستان ep-630 خریدم . رو گوشی خودم تست کردم فوق الده بود . قیمتش : 42 تومن بهترین زیر 50 تومننقل قول:
سلام کسی خبر داره هدفون px 200 II چند شده؟اصلآ الان پیدا میشه؟
ممنون میشم.
با تشکر از شما..این مدل E10 رو از کجا میتونم بخرم؟ نمایندگی فروش داره؟ بازارهایی مثل رضا و ایران و امثال این دارنش؟نقل قول:
یعنی کسی اومده مقایسه کرده این دو تا رو؟ خب لینکش رو بدین تا براساس اون صحبت کنیم، همینجوری که نمیشه بحث رو ادامه داد؛نقل قول:
راستش یکی از دوستان توی صفحۀ قبل گقتن با این قیمت پیدا کردن، نمیدونم دقیقاً کجا پیدا کردن ولی با توجه به قیمت 30 دلاریش، 85 تومن هم هنوز قیمت مناسبیهنقل قول:
البته با این قیمت باز هم بتونین از خارج کشور خرید کنین گزینه های دیگه ایی هم هست
راستی فیلیپس هم یک مدل داره با کد she3580 کسی میدونه توی ایران هست یا نه؟ اگر هست قیمتش؟ اون هم مدل خیلی خوبی هست
3 یا 4 هفته پیش از ljokerl خواستم تفاوت e10 و she3580 رو برام توضیح بده و اون اینطور جواب داد:
فرداش ازش درخواست کردم که e30 رو هم وارد مقایسه کنه و نتیجش :نقل قول:
Sure, just took a quick listen to the Doolittle by the Pixies with both and I think it's a very close call depending on what you want. The E10 has less recessed mids and a more spacious presentation but the bass of the Philips is tighter and extends deeper and overall clarity is slightly better. Bass impact is pretty similar, the E10 is just softer-sounding while the SHE3580 is tighter.
نقل قول:
The E30 is quite similar to the E10, just less v-shaped with more balanced between midrange and bass, and less treble sparkle. I don't know if I would pick it over the SHE3580 either.
Regarding microphonics, the SHE3580 is pretty bad unless worn over-the-ear. You could even get some of those silicone cable guides to help keep the cable in place.
با سلام
یه هدفون میخواستم تا ۵۰۰-۶۰۰ تومن
تو خونه استفادش میکنم (خیلی noise canceling مهم نیس)
بیشتر راک گوش میدم پلیرم هم iphone4s در حال حاضر
خودم بین سنهایسرو AKG موندم
ممنون میشم چندتا هدفون پیشنهاد کنید
در ضمن اگه نمایندگی معتبر هم دارن تو ایران معرفی کنید !
سلامداداش من یه ماه پیش 200 تومن گرفتم.تو نت شماره ی نمایندگی نامداران هست.فک کنم برات بفرستن...خودم از فروشگاهشون خریدمنقل قول:
با تشکر از شمانقل قول:
ظاهرا طبق توضیحات ایشون خیلی فرق محسوسی بین این مدلها نیست اما باس E10 طبق چیزی که من از گفته های ایشون متوجه شدم بهتره و مسئله مهمتر اینکه طبق توضیحات ایشون، هدفون فیلیپس رو باید حتما بطور کامل داخل گوش فرو کرد تا از کیفیت صدا کم نشه! یعنی در صورت عدم پوشش هدفون توسط گوش صدا رو درست پخش نمیکنه
باید ببینین چی از صدا می خواین، بیس e10 نرم تر از 3580 هست و 3580 تا فرکانس های پایینتری میرهنقل قول:
براساس حرف ایشون میشه گفت که 3580 به نسبت e10 پاسخ فرکانسیش v شکل تر هست
و e10 به نسبت e30 پاسخ فرکانسیش v شکل تر هست
اونجا که میگه شفافیت 3580 بیشتر از e10 هست علتش، تریبل بیشتر 3580 هست
در هرحال 3580 در مقابل قیمت 12 دلاریش، فوق العاده خوب هست.
در مورد نحوۀ استفادۀ 3580، گفتن که خیلی بهتره که سیم هدفون رو از بالای گوش رد کنین (مثلاً خواننده ها) و بعد داخل گوش قرار بدین چونکه در حالت عادی دارای میکروفونیک (نویزی که کابل به دلیل برخورد با لباس یا کشیده شدن روی لباس و ... ایجاد می کنه.)
ممنون از توضیحات خوبتوننقل قول:
من به شخصه صدای بم رو بیشتر می پسندم یعنی تریبل کمتر اما باس یکم بیشتر
یه چیزی تو یکی از سایتها دیدم E10 و E10M..میخواستم بپرسم این دو تا یکی هستن یا فرق دارن؟