نقل قول:
میتونستم بگم که شما اول برو تکلیفت رو با خودت مشخص کن
منظور؟
نقل قول:
حالا ممکنه بعدا بیای و این رو تفسیر کنی و بگی منظورت یه چیز دیگه بوده ولی مشخصه که منظورت چی بوده
منظور من کمک به افرادی که میخوان تو کنکور شرکت کنن و ممکنه اطلاعات من به دردشون بخوره مثل تاپیک کنکور 90
حالا شما چی برداشت کردی نمیدونم
نقل قول:
شما اصلا برداشت صحیحی از کتاب کمک اموزشی ندارین . کتاب های آبی قلمچی کجاشون بهترین منبع برای کسیه که تازه داره تست میزنه ؟ یعنی مثلا فیزیکشون از رمزینه بهتره ؟ شما اصلا فیزیک 3 رمزینه و آبی کانون رو مقایسه کردین ؟ کتاب های آبی قلمچی اتفاقا اگه فط به یه درد بخورن اون هم مروره نه برای کسی که داره تازه شروع میکنه تست زدن .
1- هر کس نظری داره و دلیل بر درست یا غلط بودنش نیست
2- هر وقت من گفتم کتاب کانون از رمزینه یا بقیه بهتره شما بازخواست کن
به نظر من کتاب آبی کانون میتونه دست گرمی مناسبی برای افرادی که می خوان تازه وارد تست زدن و کنکور بشن باشه
نقل قول:
خب وقتی دارین از چیز صحبت میکنین که هیچ اطلاعاتی ازش ندارین همین میشه دیگه
اولا گزینه 2 نگفته 75 درصد ، گفته 84 درصد . ثانیا این مطلبی هم که میفرمایین باد هواست و شما خبر ندارین از این که درس ها و سوال های همه آزمون ها یکی یکی توی یه دفترچه مقایسه شدن و به داوطلبا داده شدن . سوالای همه درس های همه رشته ها با هم مقایسه شدن و دروس انسانی ربطی به ریاضی و تجربی ندارن .
من هیچ وقت بدون اطلاعات نظر نمیدم
گفتم یکی دو سال پیش
اون موقع مدرسه ما تو گام اول ثبت نام کرد
تو تبلیغات گزینه دو هم همینی بود که گفتم یعنی به طور کلی حساب کرده بودن 75% و و بعد همه دروس هر سه رشته جدول بندی کرده بودن و میانگینش شده بود 75% حالا شما میگی 84% الان همین شده
ضمنا مگه من گفتم دروغ میگه؟
منم بررسی های تست به تستش رو دیدم و میدونم
ولی بحث من یه چیز دیگست
نقل قول:
شما اصلا پرت هستی از موضوع ؛ حرف خودت رو داری نقض میکنی
اول میگی اصل کار سوال هست حالا میگی سوال رو بزارین همون 2 ماه اخر حل کنین !!
در ضمن ؛ این موضوع رو اصلا متوجه نشدی شما :
الان فهمیدم منظورت چی بوده
می خوای قبول کن میخوای نکن
من گفتم اصل کار سر سوالات کانونه یعنی اصل اختلاف نظری که اینجا به وجود اومده به خاطر سوالات کانونه
فکر کنم 99.9% کنکوری ها میدونن که سوالات کانون به خودی خود ارزش چندانی ندارن
نقل قول:
سوال های آزمون های گزینه دو با سوالات کنکور بعد از اون تشابه پیدا میکنن نه کنکور قبل از اون ! با فونت درشت نوشتم که اگه کسی مشکلی داره راحت تر بخونه و نگه که سوالای سال های قبل هستن ! توی هر آزمون گزینه 2 یکی دوتا سوال برای هر درس هستن که مشابه کنکور سال قبلن و اگه سوالات قلمچی رو مقایسه کنین میبینین علاوه بر سوالای مشابه کنکور های قبل ؛ سوالات عینا تکرار شده از کتاب های کانون وجود داره اون هم به وفور ! پس در این مورد نمیشه به گزینه دو انتقادی گرفت . تازه گزینه دو اگه چیزی رو تکرار میکنه سوالاتی هستن که قبلا در کنکور ها به دفعات تکرار شدن نه سوالات مهمل کتاب های کانون .
فکر کنم شما نگرفتی
گزینه 2 میگه ( به قول شما) 84% سوالات من شبیه کنکوره ( حالا این بررسی برای کنکور قبل بوده ولی منظور اینه که برای کنکور بعد هم با یکم بالا پایین این تشابه وجود داره وگرنه چه ارزشی داره که بدونیم کنکور 90 مشابه سوالات گزینه 2 هست وقتی قراره تو کنکور 91 شرکت کنیم؟!) به هر حال من میگم اگه این تشابه ارزش واقعی و کاربردی داره و یه کلک تبلیغاتی نیست شما در ماه آخر بشینید و تمام آزمونهای گزینه 2 رو در سال تحصیلی 90-91 حل کنید و با دقت تموم اونا رو بررسی کنید طبق ادعای این موسسه بالای 80% یا حداقل بالای 70% سوالات کنکور 91 مشابه آزمونهای این موسسه هستن پس شما میتونید با کسب همچین درصدی تو کنکور به رتبه ای خوبی برسید
حالا اگه شما فکر میکنید این برنامه میتونه عملی بشه خوب انجام بدین
واضح بود؟
نقل قول:
برای شما که اطلاعات صحیحی در این مورد ندارین شاید اینطور باشه ولی برای کسایی که اطلاعات دقیق دارن کاملا مشهود هست که بسیاری از مدارس تاپ کشور توسط قلمچی با تخفیف های بالای 90درصد یا به صورت رایگان ثبت نام شدن . من فقط آمار شهر خودم رو بدم که تا سال قبل به مدت 2 سال مدارس نمونه دولتی و سما پسرانه اینطور بودن و پسر عمه خودم که اسمش روی بیلبورد تبلیغاتی کانون بود فقط آزمون های پیش دانشگاهی رو داده بود ولی باز هم نوشته بودن از سال سوم توی کانون
شما اگه موردی دیدین که گزینه دو مدرسه ای رو رایگان ثبت نام کرده و مدیرانش هم گفتن که نمرات آزمونتون رو براتون مستمر رد میکنیم اونوقت بیا بحث کنیم . اقای پناهی دبیر ریاضی مدرسه نمونه دولتی پسرانه اردبیل به خاطر همین موضوع از سمتش استعفا داد و منتقل شد به دبیرستان شاهد .
این کار هم توی اکثر شهرهای کشور انجام میشه شما اططلاعات ندارین دلیل برای رد کردن این موضوع نیست
نمیدونم شاید شما آمار کل کشور رو داشته باشید ولی یکی از بچه های سمپادی این فروم همچین موضوعی رو نقض کرده
نمونه گزینه 2 هم بخواید یه مدل دیگه دارم:
تو همون آزمونهای گام اول یکی از بچه ها با تقلب ( قبل آزمون کلید سوالات رو از دفتر مدرسه دیده بود) تونست رتبه 56 کشور بشه و این اتفاق هم فقط برای یه آزمون بود
مدرسه ما برای ادامه سال با گزینه 2 قرارداد نبست ولی خود گزینه 2 این رفیق ما رو به صورت 100% رایگان تو آزمونهاش ثبت نام کرد!
تازه میشه گفت یه جورایی به زور چون خودش که اصلا برای ثبت نام نرفت بلکه به خونشون زنگ زدن و ...
نقل قول:
من نمیدونم چشم و گوش بسته نظر دادن برای چیه ؟
اولا که در زمان خرداد همه برنامه های گزینه جوان مال امتحانات نهایی نیست ( امتحانات نهایی 25 درصد کنکور هست و احتمالا امسال بالای 40درصد کنکور باشه ) و فقط روزهایی که فرداش امتحان نهایی وجود داره برای سومی هاست . شما برین از توی آرشیو سایت گزینه د یکی یکی برنامه ها رو نگاه کنین ببینین چقدر آقای پوردستمالچی رو آوردن در مورد زمان تست زدن و تنظیم بهتر خواب برای کنکور و تغذیه و .... حرف زده !
اگه این طور شده که خیلی پیشرفت کرده!
زمانی که من نگاه می کردم در ماه خرداد شاید 2-3 برنامه به کنکور همون سال مربوط میشد اونم بعد از امتحان نهایی
نقل قول:
ثانیا اصلا قبول کنیم که از کل این همه برنامه های گزینه جواب همش تبلیغات بوده
آیا کانون به اندازه یک نانوثانیه برنامه تلوزیونی رایگان داره برای مشاوره در خصوص کنکور ؟
همین برنامه گزینه جوان رو اگه بدون جانبداری در موردش قضاوت کنیم میبینیم حرف های آقای خراط ها و آقای پوردستمالچی ، اون هم فقط حرف های رایگانشون به کل برنامه ریزی کانون میارزن !
تبلیغات مگه بده؟
من میگم به طور کلی دیدن برنامه فرصت برابر ارزش بیشتری رو نسبت به دیدن این برنامه داره
یه دلیلش تبلیغات بیش از اندازه و یه دلیلش هم حرف های تکراری هست که تو این برنامه زده میشه
پ ن: آقای Alireza SM ، نه شما و نه هیچ موجود دیگه ای حق نداره به من توهین کنه
اگه نمی تونید لحن صحبتتون رو درست کنید لطفا تحت هیچ شرایطی پست ندین