مذاکره ميلان با جنوا بر سر جذب گرانکوئيست
ورزش۳: تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا در نظر دارد براي جذب مدافع سوئدي جنوا پس از بازي امشب در سن سيرو با اين تيم وارد مذاکره شود. به نقل از اینساید فوتبال، مدافع بلند قد سوئدی تابستان گذشته با قرارداد 2 میلیون یورویی به تیم جنوا پیوست. این بازیکن 26 ساله در 22 حضورش در ترکیب اصلی تیم توجه میلانیها را برانگیخته است. آریدو برایدا، مدیر باشگاه میلان در این زمینه اعلام کرد: ما خواهان جذب گرانکوئیست هستیم. من بازیهای وی در چند رقابت را دیدهام و علاقمند شدم تا او را به ترکیب تیم اضافه کنم. دو تیم جنوا و میلان امشب در سن سیرو به مصاف هم خواهند رفت و طبق گفته برایدا مذاکرات بعد از بازی امروز مقابل جنوآ آغاز می شود، زیرا این کار تا قبل از بازی دو تیم عملی غیر حرفه ای و غیر اخلاقی خواهد بود.
زلاتان قصد جدايي از ميلان را ندارد
ورزش۳: اخيرا شايعاتي در مورد پيوستن اين ستاره سوئدي به رئال مادريد منتشر شده اما مدير برنامه هاي اين بازيکن تاکيد کرد اين بازيکن قصد ندارد به باشگاه ديگري برود. مدیر برنامه های زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی میلان، اعلام کرد این بازیکن قصد ندارد این باشگاه را ترک کند. اخیرا شایعاتی در مورد پیوستن این ستاره سوئدی به رئال مادرید منتشر شده اما مدیر برنامه های این بازیکن تاکید کرد این بازیکن قصد ندارد به باشگاه دیگری برود. مینو رایولا در گفتگو با پانوراما گفت: این شایعات درست نیست. شرایط کاملا واضح است؛ هنوز دو سال از قرارداد او باقی مانده است. میلان نمی خواهد زلاتان را بفروشد و او هم نمی خواهد به باشگاه دیگری برود. همه چیز در حد شایعه و رویاست. هرچند رایولا تاکید کرد که اگر این بازیکن قصد داشته به باشگاه دیگری برود، منتظر پایان قراردادش نخواهد ماند. در اینتر، هنوز دو سال و نیم دیگر از قرارداد او باقی مانده بود و در بارسا هم او قراردادی چهارساله داشت. اگر زلاتان بخواهد به باشگاه دیگری برود، رفتنش ربطی به پایان قراردادش نخواهد داشت.
نستا: هرگز به يوونتوس نميروم!
ورزش۳: الساندرو نستا، مدافع باشگاه ميلان در صحبتهايي شايعات مبني بر انتقالش به يووه در بازار نقل و انتقالات تابستاني را رد کرده است. قرارداد این بازیکن ایتالیایی با میلان در پایان فصل 2-2011 به اتمام خواهد رسید و هنوز آینده این بازیکن مشخص نیست. از سوی دیگر شنیده می شود که سران یوونتوس عملکرد نستا را زیر ذره بین گرفته اند و آندره آ پیرلو هفته گذشته از احتمال انتقال نستا به یوونتوس صحبت کرده بود اما نستا در صحبتهایی اعلام کرده که با وجودی که هنوز آینده اش مشخص نیست، اما به یوونتوس نخواهد رفت. نستا در صحبتهایی به کانال میلان گفت:« آینده ام هنوز مشخص نیست و در پایان فصل درمورد آینده ام تصمیم گیری خواهم کرد.» او ادامه داد:« ولی من قطعا به یوونتوس نخواهم رفت. تمام آنچه درمورداینده من نوشته می شود، صحت ندارد.من مدیربرنامه ندارم و اگر تیمی مرا می خواهد باید مستقیما با خودم در تماس باشد. هنوز کسی با من تماسی نگرفته.من نیازی به پیوستن به یووه ندارم و آنها هم نیازی به من ندارند. هیچ مشکلی دراین باره وجود ندارد.» نستا در سال 2002 به میلان پیوست و در طول این فصل در 21 بازی برای روسونری به میدان رفته است.