ممکنه مدل های ال جی را هم ذکر کنیدنقل قول:
ممکنه مدل های ال جی را هم ذکر کنیدنقل قول:
سلام با تشکر از راهنمایی تون سری ب 200 هرتزه(x8500b)ولی x8504a 800هرتزه من چند تا سوال دیگه دارم اگه امکانش هست شماره موبایلتون برام بزارین
با کمال تشکر
مثلا مدل 2012 یعنی lm9600 نسبتا خوب بود. یا مدل LA9600 که مال سال 2013 بود و اون هم Full Array Local Dimming داشت. هردو هم زمان خودشون قیمت خیلی بالایی داشتن.نقل قول:
البته باز این دوتا به پای W900A سونی یا F8000 سامسونگ نمیرسن که هردو پنل VA دارن. مخصوصا W900A سونی که عالیه.
سلام
من یه تلویزیون پاناسونیک مدل FT60 دارم که بعد تصویرش در حالت سه بعدی به طرف داخل هست در صورتی که رو تی وی برادرم که توشیبا هست بعدش به سمت بیرونه . حالا بنظر شما تنظیماتی داره که بشه بعدش رو به سمت بیرون بیارم؟
دوستان نظرتون درباره 32f5550 چیه؟؟
واسه ps4 خوبه؟؟ یا بهتره یه مانیتور خوب مثل ایسوس vx239 بگیرم؟؟
چه توجیهی برای خرید یک تلوزیون 42 اینچی 2013 با کانتراست . محدوده دینامیکی و عمق رنگ مشکی فاجعهنقل قول:
اون هم با قیمت تقریبی 3 تومن وجود داره ؟:n27:
سلام
اولا که من سوالم چیز دیگه ای بود بعدم من این تی وی رو پارسال خریدم (مدل اروپاییش رو که در چک تولید میشه یعنی مدلی که با حروف TX شروع میشه نه این مدلی که تو بازار با حروف TH شروع میشه) و کیفیت تصویر و امکاناتشم خیلی خوبه اما فقط یکم کنتراستش پایینه. حالا منظورتون رو درست متوجه نشدم . یعنی میگید این تی وی بدرد نمیخوره؟ این رو بر چه اساسی میگید؟ دعوا ندارما :n01: فقط میخوام اطلاعاتم بیشتر شه
سلام دوستان
یکی از آشناها این مدل رو خریده:
LG LB6520 42 inch
به من زنگ زده مدل میگه مدل مشابه سامسونگ ارزون تره و در کل سامسونگ بهتره یا ال جی؟
مدل خواستی هم نمیدونه
فقط خواستم بدونم این مدل ال جی در مقایسه با مشابه سامسونگ از لحاظ کیفیت و قیمت چطوره؟
اینو 2500 خریده
با تشکر
ببخشید ،خیلی سوال می کنم ،برگردیم به سری h 2014 سامسونگنقل قول:
چه فرقی بین مدل 40 6390 با مدل 40 6430 وجود داره؟شنیدم انطباق تصویر 6430 دوبرابر 6390 ست ،درسته؟
نه، هردو 200 هستن. کلا فرقی با هم ندارن. شنیدم که 6430 خروجی هدفون نداره یا برعکس. مطمئن نیستم. ولی فکر نکنم اصلا فرقی داشته باشن.نقل قول:
حدسم اینه که با این نامگذاری جدیدتر 6430 احساس مدل بالاتر بودن به خریدار القا بشه. مثلا هم رده 6490 بنظر میاد. شاید دوستان دیگه اطلاعی از تفاوت هاشون داشته باشن. تا اونجایی که من دیدم فرقی ندارن. البته من 6430 رو از نزدیک ندیدم.