نه فكر نكنم ولي بازم مي گردم، اگه بود حتما واست ميذارم.نقل قول:
Printable View
نه فكر نكنم ولي بازم مي گردم، اگه بود حتما واست ميذارم.نقل قول:
خوب اینو که نتونستیم بازی کنیم اما یه سوال دارم
بهترین بازی شبیه ساز کامیون کدوم یکیه؟
نقل قول:
دوست عزیز با ارزش شرمندگی فکر میکنم که کرک مشکل پیدا کرده و باید یه کرک سالم پیدا کنیم
دوستان batman و Ship Storm اگه میتونید کرک رو یکی از شما دو تا آپلود کنه و لینکش رو بزارید اینجا تا دستان هم بتونن بازی کنن این بازی رو ممنون میشم اگه این لطف رو بکنید:11:
نقل قول:
چرا نتونستی بازی کنید شما یه 1 الی 2 روز صبر کن من به دوستان میگم کرک سالم رو بزارن که شما هم بتونید بازی کنید :46:
فعلا در حال حاظر بهترین شبیه ساز همین نسخه هست یعنی German Truck Simulaor که تا 1 ماه دیگه یه نسخه جدید داره میاد به نام Euro Truck Simualtor 2 که اون هم خیلی عالی شده مطمئنن وقتی بیاد بهترین شبیه ساز خواهد شد:8:
تایید می شه شدیدنقل قول:
وست عزیز با ارزش شرمندگی فکر میکنم که کرک مشکل پیدا کرده و باید یه کرک سالم پیدا کنیم
دوستان batman و Ship Storm اگه میتونید کرک رو یکی از شما دو تا آپلود کنه و لینکش رو بزارید اینجا تا دستان هم بتونن بازی کنن این بازی رو ممنون میشم اگه این لطف رو بکنید
با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:31:
باشه صبر می کنم-چکار کنم شدید تو کفشم-تو کف دنده عوض کردن بی خوابی-صندلی فنری که هی بالا پایین میره :31:
سیبیل کلفت راننده-زیرپوش آستین حلقه ای و گرمای تابستون :31:
جان من زودتر کرکش را بذارید
دوستان
یه سوال جالب
این نرم افزار رو با شماره سریال می شه فعال کرد ؟
من تو یه انجمن دیگه درخواست کرک دادم
یکی لطف کرد یه شماره سریال برام اپ کرد حالا نمی دونم چطور ازش استفاده کنم :41:
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
خیلی با حال بود :46:نقل قول:
سیبیل کلفت راننده-زیرپوش آستین حلقه ای و گرمای تابستون
بنز رو فقط بخاطر قیافش :31:نقل قول:
اون سریال رو که بی خیال شو شما همون کرک رو باید استفاده کنی
Ship Storm عزیز شما تا امشب اگه زحمتی نیست کرک خودت رو برای دوستان آپلود کن و بذار اینجا
ممنون:11:
نقل قول:
این کرک من :
http://uploadorb.com/sk1fnmmsle7w