دوستان آرک فرمت mkv رو پخش میکنه؟؟
1079
Printable View
1079
بعضي وقتا وقتي ميخواي بري تو مسجينگ يه لگ كوچيك ميزنهنقل قول:
بچه هایی که این گوشی رو دارن میشه بدون تعصب یه سوال رو جواب بدن :
من تو خیلی ریویو ها که ازش خودنم یکی از عیب ها شو زدن : Occasional lag
میخواستم بدونم واقعا تو کار کردن باهاش لگ داره ؟
سایت های معتبری مثل phonearena هم اینو گفتن
توي كال لاگ هم يه لگ ميزنه!
سلام دوستان آپدیت جدید که برای ارک اومده رو گذاشتم عالی شده اون یکم لگی که دوستان می گن توی گالری و مسیج داشت دیگه نداره صداش هم بیشتر شده چند تا تم اضافه شده و انیمیشن خاموش شدن صفحه خیلی قشنگ شده وقابلیت زوم دوربین تو 8مگاپیکسل هم اضافه شد ولی در فیلم برداری زوم نمی کنه چند تا ویجت هم اضافه شده دوستانی که دارن حتما آپدیت کنن.
خود پلیر گوشی نه ولی می تونی پلیر نصب کنی اون 1079که گفتی اگه منظورت 1080هست که ارک با لگ 1080رو پخش می کنه فقط دو هسته ای ها 1080 رو خوب پخش می کنننقل قول:
آرک 720 MKV هم فک نکنم بتونه فول فریم اجرا کنه...
قیمت امروز شیراز 520 ظاهرا فول پک.
قیمت 500 رو تا آخر هفته براتون میگیرم
چرا اجرا ميكنه!نقل قول:
آرک 720 MKV هم فک نکنم بتونه فول فریم اجرا کنه...
یعنی آپدیتش تازه اومده؟ در صورتی که خود گوشی که آکه خیلی وقته اومده و بخواهیم بخریمش باید بدیم آپدیتش کنن یا خودشون آپدیتش میکنن وبعد میفروشن؟ :18: پس واسه همینه که هی ارزون میشه :41:
بنظرتون امکان داره از 500 هم پایینتر بیاد؟!
راستی کسی اون کدی که باید وارد کنیم تا گوشی شناسایی بشه رو نداره بهم بده؟
هرگوشی ای شما بخرید نیاز به آپدیت داره مگر اینکه تازه تولید شده باشه.حتی آیفون هم بگیری بایستی آپدیتش کنی.شما ایشالا اگه گوشی رو خریدید با یه کابل و یه نرم افزار و یه اینترنت ADSLخودت تو خونه میتونی آپدیتش کنی به آخرین ورژن.حتی میتونی بوت لودرش هم بشکنی و هر رامی که دوس داشتی بریزی روش و حالشو ببری.اما در کل پیشنهاد میشه آپدیت کنیدنقل قول:
سلام دوستان من اکس10 دارم حالا بنظرتون ارزش داره بفروشم ارک بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چند لمسی با دوال تاچ فرقش چیه؟؟:11:
صدای اسپیکرش چطوره؟؟؟