-
هیچ وقت مطلبی که یک نفر به شما گفته رو توی جمعی که خودش حضور داره نگید ! شاید برای شما خیلی مطلب ساده ای باشه ولی ممکنه اون فرد رو شدیدا آزار بده ، برا مثال میتونه یکی از علایق فرد باشه ! یا هر چیز دیگه ...
هروقت از کسی وسیله نقلیه قرض گرفتید باکش رو پر کنید و پس بدید ! حداقل 2 لیتر بیشتر از اون حدی که تحویل گرفته بودید ! تو این اوضاع گرونی و ... !! حداقل نزارید اگر باز به وسیله نیاز داشتید بگن شرمنده باکش خالیه :دی
اگه به مهمانی دعوت شدید و کسی پرسید خوش گذشت !؟ حتی اگر مزخرف ترین ساعات زندگیتون رو داشتید بگید عالی بود . مخصوصا اگر صاحب اون مهمانی ازتون پرسیده باشه .
-
تو اماکن عومی مثل مسجد حتی اگر هم پاتون گرفت پاتون رو دراز نکنید.یه عده هستند که خیلی بی شعورند و از رو پاتون رد میشن
سعی کیند زیاد دنبال محبوب شدن نباشید که دشمنانتون زیاد میشه!!
-
-
یادآوری
سلام /
دوستانی که از قدیم همراه هستند با این تاپیک در جریان مسیر این تاپیک هستند ، فقط برای اون دسته از دوستان که یا عضو جدید هستند (و از همینجا بهشون خوشآمد میگیم) و یا تازه با این تاپیک آشنا شدند ، قانون اصلی این تاپیک رو یادآوری میکنم :
نقل قول گرفتن از مطالب دیگران در این تاپیک ، به هرشکل و عنوان ( چه به منظور تشکر و تایید و یا نقد و ... ) ممنوعه و چنین پستهایی بدون اغماض حذف خواهند شد /
ممنون از توجه و همکاری دوستان /
-
قول بدید و خوش قول باشید.
من یه عادتی دارم که قول نمیدم:( ! جدیدا دارم باهاش مبارزه میکنم...نه این که بد قول باشما ، نه . اصلا قول نمیدم!
تو کاغذ مینویسم که یادم نره...
واسه چیزای کوچیک کوچیک میگما...اینو ببر ، اونو بیارو اینا . وگرنه خیلی جاها بگید سعیمو میکنم خیلی بهتره...اما قول بدید و انجامش بدید خیلی بهترتره!
-
سعی کنید کانکشتون رو با دوستای قدیمی حفظ کنید چون بدردتون می خورن خیلی وقتا
پس همین الان یه اس ام اس قشنگ نثار دوستت کن
-
تو زندگی دانشجویی هیچ وقت قرارداد خونتون رو به اسم یه نفر از هم خونه هاتون ننویسید.بذارید به اسم همه باشه تا اگه اون دوستتون سر ناسازگاری داشت نره قراردادو فسخ کنه و آوارتون کنه:11:
-
سعی کنید تو محیط های اجتماعی مثل دانشگاه یا سر کار با کسایی ارتباط برقرار کنید که به دردتون میخورن و افراد قابل احترامی هستن نه آدمای بنجلی که شمارو هم با خودشون ته چاه میکشونن...
نهایت استفاده رو از روابطتون بکنید...از آدما و اشتباهاشون خیلی میشه درس گرفت...
-
سعی کنید تو زندگی مشترک گذشت داشته باشید و غرور رو بزارید کنار، هیچی هم از زنتون پنهان نکنین به خدا قسم خوشبختی غیر اینها نیست
-
تجربه نكردم
ولي يكي به من ياد بده كه
وقتي يكي به دردم نميخوره و ميخواد بره ،
بذارم بره
اينقدر هي براش خودمو توضيح ندم،توجيح نكنم...
اگه ميخواست بمونه و بدرد بخور بود
نميرفت
اين لطف خداس،ولي من هميشه مثل احمق ها،لطفشو در رفتن بعضي هاو نشدن بعضي خواسته هام نميفهمم....!
:41::41: