ممنوننقل قول:
حالا من هر روز گینر بخورم یا فقط روزهای تمرین ؟
Printable View
ممنوننقل قول:
حالا من هر روز گینر بخورم یا فقط روزهای تمرین ؟
هر روز بدون وقفه بخور ... روزهای غیر تمرین هم بخور فرقی نداره...نقل قول:
قول میدم اخرین سوالم باشه :31:نقل قول:
شما خودت این متد رو امتحان کردی؟ نتیجه گرفتی ؟
اون وعده بعد از تمرین رو روزای بدون تمرین نخورم ؟
ورزش هوازی باید قبل از بی هوازی انجام شه یا بعدش؟
بخواد یک روز 1 در میان باشه چطوره یک روز فقط هوازی یک روز فقط بی هوازی...؟
نه بابا خیالی نیست.. :31:نقل قول:
ببین به طور کلی شیوه ی سروینگش همینه...من تا به حال مصرف نکردم گینر ولی با نحوه مصرف کردنش اشنایی کامل دارم..
روزای غیر تمرینم همون سه وعده رو بخور و اون وعده بعد تمرین رو هم بنداز زمان دیگه ای ( حالا با توجه به وقت و زمانی که خودت داری ) به این دلیل که گینر باید مصرفش
مداوم باشه تا جواب بده ...سروینگش رو هر روز کامل مصرف کنی بهتره..
.
در کل گینر چیزیه که باید در فواصل زمانی فاصله دار از هم مصرف بشه و نکته مهمش اینه که حتما بعد تمرین مصرف بشه..زیاد سخت نگیر مدامم نرو رو ترازو ..:دی
هوازی بعد بی هوازی باید انجام بشه چون اگه قبل تمرین با وزنه انجام بدی انرژیت کاملا برا وزنه زدن تحلیل میره..نقل قول:
ورزش هوازی باید قبل از بی هوازی انجام شه یا بعدش؟
بخواد یک روز 1 در میان باشه چطوره یک روز فقط هوازی یک روز فقط بی هوازی...؟
یه شیوه ی دیگه ای هم هست که میتونی مثلا صبح بی هوازی کار کنی و بعد از ظهر هوازی...باز شیوه ی دیگه ای
هست که میتونی یه روز با وزنه یا همون بی هوازی کار کنی یه روزم هوازی...در کل به خودت برمیگرده که تغذیه ، استراحت و ... چطور باشه..
.
بازم سوالی بود در خدمتم.
سلام
گینر با پروتئین کربن تقاوت داره یا اینکه هر دو یکی هستند.........؟
نقل قول:
گينر به محصولاتي گفته ميشه تركيبي از پروتئين و كربوهيدرات هستند......
ممكنه بگن ولي من تا حالا نشنيدم كسي بگه پروتئين كربن...:sq_6:
دوستان نظرتون درباره گینر APEX-Super Size چیه ؟
قیمت 75 هزار تمان..2 کیلوگرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از محصولات داروخونه ست ..درسته؟نقل قول:
جالب نیست بهت توصیه نمیکنم بخریش...گینر 2 کیلویی با کیفیت خوب رو باید 150 160 حداقل پول بدی ..ولی این محصول کاملا مشکوکه....
اگه خواستی مکمل تهیه کنی بهم پی ام بده تا بهترین فروشنده ها رو بهت معرفی کنم حمید جان..
بجه ها من یه سوال داشتم چرا من الان تقریبا 3 هفته هستش دارم پروتئین 100% و IGF2 و گلوتامین میخورم اما احساس میکنم دارم چربی میگیرم و زور و قدرتم انقد که باید زیاد نشده و حجم هم نگرفتم