من 3.300 ip دارم کدوم هیرو رو بخرم ؟ olaf یا leblance یا udyr یا هر هیرو دیگه کر تو این رنج قیمتی باشه و حسابی بشه باهاش ks کونی :31: چی پیشنهاد می کنید؟
Printable View
من 3.300 ip دارم کدوم هیرو رو بخرم ؟ olaf یا leblance یا udyr یا هر هیرو دیگه کر تو این رنج قیمتی باشه و حسابی بشه باهاش ks کونی :31: چی پیشنهاد می کنید؟
Xin Xhao ... Olafنقل قول:
olaf کمی عزیت میکنه کلا باید موقیت خاص وارد صحنه بشی موقه که همه درگیر همن یا دفاع اصلا نباید بری زیر حریف باید حواست باشه چون کلاس که بیشتر محدود به قدرتیش ..... bliz تو این رنج اگر بتونی باهاش خوب بری leblance واقعا چمپ کابردی و خوب میشه kill گرفت فقط مشکلی هست واقعا سخت باید باهاش خیلی کار کنی تا دست بیاد ولی حریف دیوانه میکنه خیلی فاز این ..
کلا تو این رنج همه خوب دیگه مثلا kartus هم یولیتی خوبی داره هم اون W فکر کنم بود ....
udyr کلاس کمی خاص چون قدرتی باهم نمیشه زد و باید هر کدوم انتخاب کنی در شرایط خودش بیشتر باید باهاش حریف دور یا سورپرایز کنی .......
منم با xin موافقم خیلی وحشناک وارد میکنه دمیج ...چمپ حریف میشه در چند دقیقه کلا خفه کرد ...خیلی راحت ...میخوای حمله ور بشی اول W بعد با E میریم رو قیافه طرف بعد Q که سه تا ضربه وارد کنه اخرین بار حریف بالانس میزنه و حرکتش کند میکنه ....
سلام من تازه بازی شروع کردم سطح 4 شده میشه بگید با کدوم هیرو شروع کنم بهتره؟
xin دارم نظرتون در مورد Akali یا gangplank چیه ؟ اگه هیرو پیشنادی بهتری تو 4800 هم دارید لطفا بگید :19:
Akali سخت و تا قدرتی اخرش باز نشه زیاد نمیتونه باهش رون بری ولی خود درجای خودش خطرناک چون هم مجیک دمج میزنه هم دمیج فیزیکی با هم وارد میکنه ..... وهمچنین مانا نداره از انرژی مصرف میکنه ... و چمپ Stealth
gangplank من بعد تمو تو لول پایین خیلی باهاش میرفتم واقعا تو اپ کردن لول خیلی کمک کرد Q مجیک دمج وارد میکنه و W HP میتونه پورکنه E که سرعت و AT speed میده ... ULT که خوراک اینکه چمپ حریف یه جا جم باشن بزنی بمب بارون کنی ....
تو 4800 که چند چمپ فاز هست یکی Jarvan IV وبعد Miss اینم واقعا راحت کار باهاش Malzahar و Swain خوب هردو مجیک دمیج بالایی میتونن بزنن ....
بیشتر چون برای kill میخوای همون MIss gang خوب به نظر اگر teemo نداری اینم میتونی بگیر اینم خوب
همین چمپ بالا چون پایین میتونی teemo بگیری خوب ...نقل قول:
سلام من تازه بازی شروع کردم سطح 4 شده میشه بگید با کدوم هیرو شروع کنم بهتره؟
کلا برو تو کار چمپ که درجه سختی پایین دارن .. در قسمت که همه چمپ لیست کرده تو بیوگرافی هر چمپ مشخص یک خط بنفش رنگ که پایین تر از همه هست ....
Irelia رو پیشنهاد می کنم ... شاید اولاش سخت باشه و early game ضعیفی داشته باشه ولی از هیرو هایی هست که می تونه خوب Game رو carry کنه...
شما یوزرتم بدی ممنون میشم ... دنباله یکی هستم که نمی دونم اینجا هست یا نه...
Akali به هر حال باید لول 6 بشه تا بتونه کیل بگیره حتما هم باید فید بشه وگرنه گیم از دست رفته...
Malzahar هم هیرویی هست که فقط برای تک به تک خوبه و نمی تونه کل تیم رو کاری بکنه ... توی Ranked خیلی کم بر می دارن چون به درد نمی خوره...
Swain هیرو جالبیه Survivility زیادی داره و یه تیم رو از پا در میاره ولی خوب بدیش اینه که فوکوس میشه و از پا درش میارن و یکم بازی کردن باهاش سخته...
Miss Fortune یه Ad Carry سرعتیه که واسه کشتنه یه تیم کامله هم Ult اش هم Attack Speed بالایی که داره و مجیک دمیج ای که میزنه می تونه تانک ها رو هم از پا در بیاره...
من Gang Plank رو هیرو نمی دونم فقط اذیت می کنه و عقب وا می استه ... اگه بخواد کیل بگیره نمی تونه فارم کنه ... اگه بخواد فارم کنه نمی تونه کیل بگیره
دوستان کسی یه گیم نت خوب تو تهران میشناسه که LOL بازی بشه؟
اگه قبلا بازی مثل دوتا اینا نکردی ashe خیلی واقعا انتخاب خوبیه که زیادم نزدیک نیای feed بشی.و گرنه همشون خوبن .بعدش fighter ها هم خیلی انتخاب خوبیه.نقل قول:
irelia رو دارم واقعا هیرو خوبیه یکی از خوبیاش اینه که با passive W فکرکنم وقتی فارم کنی hp میگیری این باعث میشه بیشتر تو lane بمونینقل قول:
کلا برای اونایی که بازی رو تازه شروع کردن بهترین گزینه هیرو های Tire1 هست
یعنی master YI دی پی اس
Ashe رنج
Ryze میج
و چند تا هیروی دیگه
اینا هم ارزونن و هم آسون