ارخام سیتی بازی قشنگیه ولی نمیدونم چرا برام سیو نمیکنه ... این همه میرم تا مراحل بالاتر بعد دوباره میاد از اول ...
Printable View
ارخام سیتی بازی قشنگیه ولی نمیدونم چرا برام سیو نمیکنه ... این همه میرم تا مراحل بالاتر بعد دوباره میاد از اول ...
درود
دوستان واسه من وقتی میخواد اجرا بشه روی پیسی این ارور هارو میده!
باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شما فیل خشک شده ...نقل قول:
دوستان من به مشکل خوردم . بازی Batman Arkham City Game Of The Year Edition رو دانلود کردم . اول نصب که سریال نامبر میخواد همه رو 1 وارد میکنم و قبول میکنه برای نصب ولی وقتی نصب بازی تموم میشه یه صفحه ای میاد و مینویسه که سریال نامبر بازی رو وارد کن تا به صورت آنلاین اکتیو بشه ! در صورتی که در پوشه ی نصب بازی اصلا سریال نامبری برای من نیست !!!! کسی سریال نامبرش رو داره بده ؟ ممنون میشم
خوب باید یه اکانت درست کنی دیگه
کلید HOME رو بزن برو قسمت ایجاد کاربر اسکرول رو بیار پایین Local User رو انتخاب کن بعدش با این پروفایل برو تو بازی
اصلا وارد بازی نمیشه که بخوام به ویندوز لایو رسیدگی کنم !
ویندوز لایو آخرین ورژن رو نصب کردم ولی موقعی که میخوام وارد بازی شم این ارور رو میده :
سلام من این بازی زیبا را برای PC دارم و این بازی را تمام کردم ولی این بازی یه مشکلی دازه اونم اینه که از وقتی بازی شروع شد هیچ کدام از فیلم های بازی را نمیگذارد بجاش همش یه ویدیو بی صدا از جوکر میزاره که داره حرف میزنه ولی صداش نمیاد و من حتی صحنه ی مرگ جوکر را ندیدم کسی میداند مشکل از کجاست؟
سلام
دریکی از مراحل بازی بتمن با یک نفر که همراه خودش یک شمشیر داره مبازره میکنه وقتی پیروز میشه و شمشیر دست بتمن می افته و بعدش دختر همون فردی که با بتمن مبارزه کرده میاد بعدش پدرش گروگانش میگیره .همون موقع یکم حرف میزنه و بعد که دموی بازی تموم میشه بتمن با شمشیر بدست و اون دختره تو دستای پدرش گروگان میمونه و کاری انجام نمیشه و هیچ حرکتی رو نمیشه انجام داد .
تنظیمات گرافیکی رو روی پایین ترین حد ممکن بذار به احتمال زیاد رد می شه.نقل قول:
سلام
اگه احیانا یکی از ویدئو های بین بازی رو ناخواسته رد کرده باشی ایا راهی هست که بشه اون ویدئو رو دید؟!
چون خودش بعد از ویدئو اتومات سیو میکنه میخوام یه مرحله سیو برگرده عقب!