عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین ......من تازه کرک بازی رو دانلود کردم حالا بزنم تو بازی ببینم چی میشه:46:نقل قول:
Printable View
عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین ......من تازه کرک بازی رو دانلود کردم حالا بزنم تو بازی ببینم چی میشه:46:نقل قول:
سلام دوستان من بازی نصب کردم ولی همچین اخطاری برام میاد باید چی کارش کنم:
کد:http://up.--------.com/Files6/3c4f3eb1a54e49398cf6.jpg
براوو كه مثل خودمي مافيايي نقد كردي براوونقل قول:
موسیقی؟نقل قول:
اصالت مافیا یک رو نداشت. تو موسیقی هم که اصلا به پای یک نمیرسید. دیالوگ های یک هم که واقعا شاهکار بودن ولی تو مافیا دو همه ی اون دیالوگ های به یاد موندنی با فحش عوض شدن. مافیا یک از هر نظر یه شاهکار هنری بود ولی مافیا دو فقط یه کیسه ی پول برای سازنده هاش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا 2 جا توی این نسخه ی مضخرف موسیقی دیدم اونم دمو ها بود=))
مافیا 1 کلا یه چیز دیگه بود
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان چپچر 14
محتویات پوشه ای که قبلا درست شده بوده مثلا 76561201696194287 رو داخل پوشه جدیدی که درست کرده بریز درست میشهنقل قول:
C:\Users\* * * *\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\76561201696194287
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما که دانلود کردی لینکش کند نبود من که نتونستم بگیرم بعد اینکه نصب کردی خبرشو بده بگو چه تغییراتی کرده اگه به درد بخور هست ما هم بریم دوباره بازی کنیم
تو ماشین جویی توضیح میده دیگه:نقل قول:
میگم اول چپچر 14 بود یا آخر 13 درست یادم نیست
دمویی رو نشون میده که آخر نسخه ی یک بود
این 2 تا قزمیت میان با شاتگان آنجلو رو میکشن (آقای سالیاری یه پیغام براتون دارن)
این 2 تا قزمیت چه ربطی به سالیاری دارن؟
به ویتو میگه یکی از خانواده ها تو یه شهر دیگه خواستن که یه نفر رو براشون بکشیم
بعد ویتو میگه مگه چکار کرده:
جویی میگه:هیچی لوشون داده به پلیس!
نقل قول:
:31::31: جو بهت نگفت بچه جون بیا برو دنبال پول و کار بگرد اینقدر دنبال این چیزا نرو وقت کمه همش 15 تا چپتر وقت داری :5:
7 تا ماشین اوراق کنی حله!نقل قول:
عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین
یا 12 تا مغازه بزنی! بازم حله!
خواهشا جواب منو هم بدهید ممنونم میشمنقل قول: