ممنون فرهاد جاننقل قول:
والا من شنیدم بودم که اسپیکر ها تو صدای بلند خش خش میکنن , منظورم قدرتش نبود ! کیفیت بود .
Printable View
ممنون فرهاد جاننقل قول:
والا من شنیدم بودم که اسپیکر ها تو صدای بلند خش خش میکنن , منظورم قدرتش نبود ! کیفیت بود .
واسه هارد اکسترنال اگر بخواهید سرعت بالا داشته باشید یا باید هاردتون از طریق پورت eSata به لپ تاپ وصل بشه و یا USB 3.0. اگر لپ تاپتون مثل مال من USB 3.0 نداره میتونید یک کارت PCI-Express تهیه کنید که 2 تا ورودی USB 3.0 رو بهتون میده. من مدل زیر رو که در لینک زیر معرفی کردم سفارش دادم و تا چند روز دیگه به دستم میرسه.نقل قول:
بعد از تهیه PCI-Express باید هاردی رو بخرید که حتما USB 3.0 داشته باشه وگرنه سرعت در همون USB 2.0 باقی میمونه. سرعت و تفاوت وصل کردن هارد از طریق پورتهای USB2.0 , eSATA و USB 3.0 رو میتونید در عکس زیر ببینید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432132
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد های SSD هم اگر حجمشون 256 گیگ باشه و برند خوبی مانند Intel یا OCZ را انتخاب کنید تقریبا قیمتی در حدود 1 ملیون (سوئد) دارند. و اگر حجم 480 گیگ از برند OCZ را انتخاب کنید قیمتش میشه حدودای قیمت N61JQ :31:
بچه ها راهنمایی کنین
من الان امتحان کردم نور صفحه رو گذاشتم روی 90-100% پرش به طور کامل رفع شد
یه تست کنین ببینین واسه شما هم همینطوریه ؟
شما لپ تاپ رو به چه صورتی استفاده میکنید؟ مستقیم به برق وصل کردید و یا اکثر مواقع از باطری استفاده میکنید.نقل قول:
اگر از برق شهری استفاده میکنید من دلیلی نمیبینم که P4G رو در حالت Entertainment استفاده نکنید. P4G خودش بهترین حالت رو چه در صورت استفاده از باطری و چه در صورت استفاده از برق شهری تعیین میکنه و نیاز به دستکاری در تنظیمات وجود نداره.
اگر هم کارهای سنگین باهاش انجام میدید که نیاز به پردازش قویتری دارید و میخواهید که CPU همیشه روی کلاک 2.8 GHz کار کنه در اون صورت P4G را روی High Performance قرار بدید.
جهت تنظیم رنگها هم من Soft رو با کمی تنظیم دستی بهتر از بقیه دونستم. این تنظیمات رو هم میتونید در Splendid Video Enhancement تغییر دهید.
من هم با باتری و هم بدون باتری در همه حالتهای نور امتحان کردم. حداقل من یکی که هیچ پرشی نمیبینم. هر چی هم دقت کردم چیزی ندیدم کیفیت خوب بود. شاید برق شما نوسان داره با باتری هم امتحان کنید ببینید باز هم پرش هست؟!
اگر باز هم بود تنها راهش اینه ببرید کنار یک لپتاپ n61jq دیگه با هم مقایسه کنید چون چشم هر فرد حساسیتش فرق داره !
اما خیلی بعید می دونم چنین مشکلی در حالت عادی وجود داشته باشه...
راستی هر نوع وسیله آهنربایی میتونه ایجاد پرش کنه. کنارش اگر زیاد سیم رد میشه (چون سیمها خودشون موجب ایجاد فضای مغناطیسی اطراف خودشون میشن) یا اینکه اگر بلند گو نزدیکش هست و هر وسیله ای که موجب ایجاد فضای مغناطیسی بشه را دور کن. یعنی کنارش هیچی نباشه....
مگه PCI Express داخل سیستم نصب نمیشه؟ این کارت که میگید چجوری داخل لپ تاپ وصل میشه؟ و وقتی وصل بشه ورودی usb از کجا لپ تاپ میاد بیرون؟؟نقل قول:
یا منظورتون برای PC بود؟ من متوجه نشدم لطفا یک توضیح در موردش بدین
صدای اسپیکرهاش نسبت به مدلهای قبلی ایسوس بهتر شده. همچنین نسبت به خیلی از لپتاپهای دیگه. ولی سونی بلندگوهای قویتر و بهتری داره! من خودم عملا مقایسه کردم.نقل قول:
در عین حال از هیچ لپ تاپی توقع کیفیت بالا با این اسپیکرها کوچک رو نداشته باش....
یه جای کارت مثل خشاب بقل لپ تاپ هست عرضنقل قول:
من یه باکس esata با هارد 3.5 اینچ وسترن سبز گرفتم
با esata سرعت کپیش رو هارد لپ تاپ 70 مگ در ثانیه هست
چیزی که باید توجه کرد اینه که ممکنه در این جا کاهش دهنده سرعت هارد لپ تاپ باشه که کم میاره
منظورم Express Card کارد بود که من هم این نوعش رو سفارش دادم و همونطور که فرید جان عکسش رو گذاشتند داخل لپ تاپ میره.نقل قول:
Buffalo - Made in Japan هست :31:
کد:http://www.buffalotech.com/products/accessories/interface-card-adapters/usb-30-expresscard-adapter/
یادم نیست دقیقا از کجا ، یه PDF بود ، ازش عکس گرفتم.توی سرچ گوگل پیداش کرده بودم.نقل قول: