کمککککک: چطور باید این ویروس رو از بین ببرم؟!!
سلام
سیستم من به یه ویروسی آلوده شده (به احتمال قوی از طریق موبایل) که به طرز موذیانه ای فایلها و فولدرها رو (از هر نوعی) مخفی میکنه. به نرم افزارها هم حمله میکنه طوری که هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه با دو سه تا آنتی ویروس آپدیت شده هم سیستم رو اسکن کردم اما متاسفانه فایده ای نداشته.
یادم میاد وقتی موبایل رو به سیستم وصل کردم کسپر اسکای یه چیزی به اسم worm.p2p.generic پیدا کرد که نمیتونست از بین ببردش ولی بعدا همین رو هم نشون نداد. نمیدونم این ویروس دقیقا همینه یا نه.
لطفا اگه میتونین راهنمایی کنین و به دادم برسین نصف بیشتر فولدرها وفایلهای هارد من مخفی هستن که فقط از طریق Nero میتونم ببینم که از بین نرفتن و فقط هاید شدن.
خواهش میکنم راهنمایی کنینننننs:
کمک در مورد شناسایی و پاک کردن ویروسی که خصوصیت hidden پوشه shared document رو انتخاب کرده و در ا
به تازگی آیکن پوشه shared documentویندوز من به شکل پوشه های مخفی در اومده و خصوصیت hidden اون در حالت انتخاب شده قرار گرفته اما غیر فعال شده (به رنگ خاکستری در اومده) و امکان خارج کردن اون از حالت انتخاب شده وجود نداره؛ البته با اینکه خصوصیت hidden اون انتخاب شده حتی در صورت انتخاب گزینه do not show hidden… هم نمایش داده می شه.
مورد دوم اینکه زمانی که قصد دارم به وسیله برنامه های Winamp و media player فایلهای صوتی و تصویری ام رو باز کنم پوشه فایلهای صوتی و تصویری ام در لیست دیده نمیشه مگراینکه گزینه All files رو از لیست Files of type انتخاب کنم، البته در این صورت هم نمی تونم پوشه ها رو باز کنم و با دابل کلیک روی پوشه به جای باز شدن در لیست پخش برنامه ها قرار می گیره و البته پخش نمی شه.
در ضمن ویندوز حجم این پوشه ها رو 37 کیلو بایت نشون می ده در صورتی که حجم این پوشه ها خیلی بیشتره.