دوستان بازی برای من اجرا میشه ، در منو ها و فیلم ها هم صدا دارم اما وقتی بازی شروع میشه دیگه صدا ندارم !! میشه کمک کنید ؟
Printable View
دوستان بازی برای من اجرا میشه ، در منو ها و فیلم ها هم صدا دارم اما وقتی بازی شروع میشه دیگه صدا ندارم !! میشه کمک کنید ؟
زنده باشی داداش ولی اونجور که دوستان نوشته بودن اون اولی که کرک داره مال بخش چند نفره هست نه تک نفره.تا حالا دو تا پچ واسه بخش چند نفره اومده ظاهرا تازه پچ تکنفره اومده نشون به این نشون :نقل قول:
خیلی جالب شد... نمیدونم چرا خودم هواسم به این نکته نبود که اولین پچی که 12 نوامبر منتشر شد (Call of Duty Black Ops Update 1) ایرادت بخش چند نفره رو برطرف میکرد. یعنی عملا برای بخش تک نفره بی تاثیر بوده! (پیر شدیم دیگه!)
کد:
http://store.steampowered.com/news/4638/
اما همین امروز دو تا پچ دیگه برای بازی منتشر شده: یکیش میشه دومین پچ برای بخش چند نفره و پچ دیگری هم میشه اولین پچ برای بخش تک نفره.
کد:
http://store.steampowered.com/news/4680/
کد:
http://store.steampowered.com/news/4681/
طبق توضیحات اولین پچ برای برای بخش تکنفره به صورت زیر هست:
Call of Duty: Black Ops
- CPU performance improvements
- Zombie matchmaking improvements
- Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
- Fix for ADS while holding shift as a sniper
پس منتظر کرک این پچ ها باشین.
ممنون بنده هم گفتم تو صفحه قبل که بازی مشکل نداره، مشکل از یه جای دیگستنقل قول:
قبلاهم گفتم بازی مشکلی نداره فقط تو مرحله اولش یکم مشکل داره که اونهم بازی گیر نمکنه و فقط سرعت فریمی کمی پایین میاد باقی مراحل خیلی روون اجرا میشن.شمادرایو کارت گرافیکت رو آپدیت کن شاید مشکل از اون باشه
حالا من درایور رو از 10.10 به 10.11 آپ می کنیم ببینیم چی میشه...
من خودم هنوز به اونجا نرسیدم اما یه جا خوندم آپدیت 1 باید مشکل سیاه شدن رو درست کنه !نقل قول:
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک آخر هم که کرک Skidrow هست دیگه
سلام
من اینجا گیر کردم :
محتوای مخفی: عکس از بازی
هر چی دشمن ها رو میکشم بازم میاد انگار تمومی ندارند !! باید چکار کنم ؟؟
ممنون
tdm یکی از مراحلش هست که بهتون یار میده...میتونید مراحل دیگش مثل gun یا war رو برید که یک به چند هستنقل قول:
برای اینکه اسلحه عوض کنید باید با دستور devmap mp_nuked برید داخل بازی بعد باید این دستور رو بزنید:( \ فراموش نشه...)
mp_nuked=اسم نقشهکد:\give ak47_acog_mp
ak47_acog_mp=اسم اسلحه
لیست کامل اسلحه ها و نقشه ها:کد:مهمات:
\give ammo
با این کشته نمیشه دیگه:
\demigod
نه سیو میشه...نه چیزی آزاد میشه... دقیقاً میشه مثل کانتر! هر نقشه رو که ببری میری یه نقشه دیگه و...کد:http://megarapid.net/forums/t/598605.aspx
نقل قول:
میگم امکانش نیست با ویرایش اون فایلی که تو پوشه player کپی میکنیم بتونیم چند تا از کلاس ها custom را بسازیم؟
و در نهایت این که گفتید نه چیزی آزاد میشه نه سیو مربوط به کرکی هستش که تا الان اومده؟ یعنی امکان داره تا چند روز دیگه کرکی بیاد که خود به خود اسلحه ها آزاد بشن و رنک بده؟
خیلی خیلی ممننون بایت توجهتون
اونجا باید خیلی صبور باشی . باید اونایی که نزدیکنو بکشی و هی بری جلو و سنگر بگری . نباید اون دور وایسی .نقل قول:
- توی اون فایله میتونید تنظیمات پیش فرض رو تغییر بدید مثل:نقل قول:
توی اون سایته اینو هم نوشته:کد:seta scr_bot_difficulty "normal"
دستور پررنگه بالا رو میتونید توی این فایل اضافه کنید بعد زمان بازی هر موقع که کلید L رو بزنید اون دستور جلوش اجرا میشه...کد:if you play all time with same weapon you can make bind in config_mp.cfg
example:
bind L "give ak47_acog_mp"
when you are playing and when you press L you'll get ak 47 with acog.
also is useful make bind for ammo so you dont need to write every time:
bind K "give ammo"
or whatever key you want
- این یکی رو خبری ندارم...ولی تا اونجایی که من دیدم این قسمت ها (امتیاز-اضافه شدن اسلحه و...) برای وقتی هست که آنلاین بازی میکنید نه با bot ها...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیزی موند!
وقتی از کد اسلحه ها استفاده میکنم میگه امکان تقلب در این سرور وجود ندارد! حالا انگار میخواییم تقلب کنیم!!!!
هم با/ هم با \ استفاده کردم نشد
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.
خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم
دوستان اگه پچ جدید برای بازی تکنفره اومده ممنون میشم بزارین