اين محدوديت رو چجوري تعريف كنم ؟ مثلا بگم فلز با وزن كمتر از 40 كيلوگرم و سايز X دريافت كنهنقل قول:
Printable View
اين محدوديت رو چجوري تعريف كنم ؟ مثلا بگم فلز با وزن كمتر از 40 كيلوگرم و سايز X دريافت كنهنقل قول:
سلام
من چجوری می تونم تو speed tree یه بوته بسازم.
با تشکر
من به tree های آماده content browser چجوری می تونم کالیژن بدم چون کاراکتر ازش رد میشه.
با تشکر
در ضمن اگه میشه آموزش ساخت خورشید رو هم بدید ممنون می شم.
با تشکر
درست متوجه نشدم. منظورت اینه که این خصوصیات رو چه جوری به object اختصاص بدی یا برش تعریف کنی؟ یا میخوای بدونی چه جوری اون حالت کشش رو درست کنی؟نقل قول:
مگه مش هاي UDK خودشون جرم ندارن ؟! يعني بايد جرم رو خودمون براش تعريف كنيم؟نقل قول:
مرسی از راهنماییتون ولی این یه خوره ضروریی من اون کیسمیت رو ساختم ولی warning می داد باد به پارامترهاش مقدار خاصی بدیم؟اگه یشه اینو یه خوه توضیح بدید من کارم را بیافته مرسی(اینو گیرم ضروریی)
کسی به سوالات من پاسخ نمیده؟
کمک کمک کمک
چرا اشیا تو UDK جرم دارن. نمیشه بدون جرم از موتور فیزیک استفاده کرد که. تو Unreal Mesh Editor، قسمت Body Setup میتونی Mass Scale رو برای هر شی تنظیم کنی.نقل قول:
منظور من این بود که خودت بخوای یه سری خصوصیت برای جسمت تعریف کنی و بدون استفاده از فیزیک unreal با کد نویسی کارهاتو انجام بدی. کار 2 دقیقه است. یه کپی از کلاس StaticMeshActor رو هارد تو همون پوشه classes میسازی، اسم فایل و کلاس رو عوض میکنی، خصوصیات مورد نظرتو به کلاس اضافه میکنی، save میکنی، UDK رو یه بار میبندی، اجرا میکنی. همین. کلا 4 خط کد بیشتر نمیشه.
اگه هم با فیزیک unreal کار کردی که خوب دیگه حرفی نیست که. از همون استفاده کن. فقط باید یه چیزی شبیه PhysicsGun خود UDK بسازی.
UDK و Unity دارای Pipeline های متفاوتی در توسعه بازی هستن و از این نظر با هم تفاوتهای بنیادی دارن ، بنابراین برای ساخت بازی با هر کدوم از اینها باید دید مختص اون نرم افزار رو داشته باشی تا بتونی باهاشون کنار بیای.
سلام
من سوالات خود را دوباره می پرسم:
1- من چجوری میتونم تو speedtree یه بوته بسازم.
2-من به tree های آماده content browser چجوری می تونم کالیژن بدم چون کاراکتر ازش رد میشه.
3-ساخت خوردشید در unreal رو به من آموزش بدید.
با تشکر از دوستان