لامپی که انداختی اگه واقعا اینقدر قدرت داشته باشه ممکنه به سیمکشی ماشین و دینامت آسیب برسونه.و با روشن موندن زیاد باعث داغ شدن و ذوب سرپیچ و کاسه چراغ بشه.بهتره خیلی احتیاط کنی.
Printable View
لامپی که انداختی اگه واقعا اینقدر قدرت داشته باشه ممکنه به سیمکشی ماشین و دینامت آسیب برسونه.و با روشن موندن زیاد باعث داغ شدن و ذوب سرپیچ و کاسه چراغ بشه.بهتره خیلی احتیاط کنی.
سلام. ماشین منم اولش این صدا رو میکرد . بردم ایران فرغون گفت طبیعیه. منم حساس نشدم.الان خودش درست شد!!!
منظورتون همون صدای تسمه است یا صدای ایجادی بر اثر تعویض لامپ؟؟نقل قول:
امروز موتور برف پاک کن را عوض کردم 10تومان برام آب خورد چرا قطعات این ماشین این قدر گرونه.
یلی ببخشید.من تازه به این تاپیک اومدم نفهمیدم کجا باید بنویسم. مدیران اگر خواستند حذف کنند.((((اینجا از همه جا جدید تر بود واسه همین))))
ما یه ef7 تحویل گرفتیم آخر اسفند . شرایطی پیش اومد اصلا از ماشین استفاده نکردیم. همش تو پارکینگ بود. خلاصه بعد از4 ماه از ماشین استفاده کردیم مرداد(الان 1200 بیشتر کار نکرده ایم) تو این یه ماهه به یک سری مشکلات برخوردیم. اگه امکان داره دوستان که اطلاعی دارن جواب بدن!!
1- صدای سوت کشیدن میاید در یک دور موتور خاصی(2000-3000) دنده 3 یا 4 (فرقی نمیکند)-- -- فکر کنم جوابتان اینه که اشکال از کنیستر ماشینه(اما تو تاپیک ها خوندم که میگن صدا باید از جلو باشه) ولی من احساس میکنم صدا از عقب ماشینه!!!!(نمی دونم شاید مشکل از گوش منه))====خلاصه نمی دونم مشکل چیه!!؟؟؟
2- صندلی برقی راننده اصلا بالا نمیاد(دوستم داشت تو شهرستان برد نمایندگی نتوست درست کنن وقتی برد بیرون تازه درست شد) نمی دونم چی کار کنم؟؟ تازه لقی هم داره
کجا درست کنم
3- گیج روغن رو که میکشم اصلا نمیدونم روغن داره یا نه؟؟ همش روغنی است!! ( در روغن رو باز میکنم-- در دایره ای که نوشته oil-- یکم توش روغن داره ((باید پر باشه؟؟؟))
4- درجه اب ماشین اصلا بالا نمیره همش رو 50-60 است!! حتی تو آفتاب بذارمش و برشته بشه بعد ازش کاربکشم----- با این که مشکی هم هست-- غیر عادی نیست
5-فردی میگفت اگر موقع روشن کردن ef7 از اگزوزش آب بده واشر سوزونده!! درسته؟/((قطره آب میده)و بخار
6- فرمان ماشین وقتی روشن یا خاموش است وقتی دقیقا در وسط است (یکم باهاش بازی کنی--- خیلی کم به راست یا خیلی کم به چب بدی(((حرکت نوسانی)))--ریز ریز صدایی مثل برخورد قطعه پلاستیکی با قطعه پلاستیکی میدهد؟؟==== به نظر شما چه طور صداش رو برطرف کنم؟ قبلا نبود 5 روزه همش
7- نمایشگر ابی رنگ وسط که تاریخ نشون میده دیگه کلا آبی رنگ شده و چیزی نشون نمیده!!!(ولی حرف میزنه)) این رو چه کنم؟؟
8- این ماشین من آزیر اصلا نمیزنه(حتی اگه بخوای بدزدی!!) یعنی فقط جفت راهنما میزنه( آزیر نداره کلا؟؟؟)
9- یک بار تو مسافرت چراغ چکش روشن شد((نمایندگی هیچ کار نکرد--فقط پیغام کامپوتر رو پاک کرد!!!) اما الان دیگه روشن نشد!! باید پیگیر باشم؟؟((((اون روز اصلا حال نداشتم که دنبالشو بگیرم)))
10- قضیه این اویل مازول چیه که میگن نشت روغن داره( میشه قبل از اینکه خراب بشه تعمیر کرد؟)
11- قضیه این واشر سر سیلندر چیه؟((میشه قبل از اینکه خراب شه)) تعمیرش کرد(عوض کرد) یعنی به نمایندگی بگیم که عوض کنه؟
12- به نمایندگی گفتم موقع 2 به 3 کردن تو گاز بالا به قصد تند رفتن ماشین. دور موتور بالا میمونه . عملا فقط گاز میخوره و آنچنان حرکتی نمیکنه!----- گفت مال گاز برقیشه ___ اما یکی از دارندگان گفت مال سنسور نمی دونم چیه!!++++++ نظر شما چیست؟؟؟/
13 حال این جدا از رنگ داشتن زیر کاپوت و خرابی جا سیگاری و آب گرفتن چراغ جلو موقع شستن است!! این قدر از این ماشین بد گفتن خواستم بفروشم همون پرشیای کهنه خودمو وردارم!!نمایشگاه گفت 17!!به زور
دیگه خسته شدم.. اگه کسی با نظراش کمک کنه ممنون میشم.
در ضمن نمایندگی خوب تهران و کرج چیست؟؟
بازم مرسی:2:
1 - صدای سوت بعد از مدتی رفع میشه .نقل قول:
2 - نمایندگی ببری اگر مشکل داشته باشه با کارت طلایی کلا صندلی رو عوض میکنن ( تا میتونی از کارت طلایی استفاده کن )
3 - گیج روغن رو وقتی ماشین چند ساعت خاموش بوده باید بکشی اول با دستمال تمیز کنی بعد دوباری بذاری سر جاش و دربیاری تا مقدار صحیح رو ببینی .
4 - نه عزیز نباید از وسط رد بشه خیلی بش فشار بیاری 1 میلیمتر از وسط میره اون طرف تر بیشتر از این بره عادی نیست .
5 - نه ربطی نداره هر ماشینی رو روشن کنی به خصوصو اگر یکم هوا خنک باشه خارج شدن آب رو میبینی برای اطمینان آب رادیاتور رو چک کن کم نکرده باشه اگر کم کرده بود بعد میتونی بری نمایندگی برای چک .
6 - اگر صدا از داخل اتاق میاد تنظیم ارتفاع فرمان رو دست کاری کن شاید حل بشه .
7 - ببر برات تعویضش کنن LCD مشکل داره .
8 - درب کاپوت رو باز کن سمت چپ یه قطعه ساه رنگ هست همون آژیر ماشینه یه سویچ پشتش داره که باید با کلیدی کوچیکی که رو ماشین بتون دادن سویچ رو On کنی تا صداش در بیاد .
9 - بعضی وقتا پیش میاد به خصوص موقع گاز زدن تو پمپ هایی که فشار بالایی دارن اگر چراغ چک روشن شد با برداشتن سر باطری خاموش میشه ولی اگر بازم روشن شد برو برای عیب یابی .
10 - برای چک 5000 تا رفتی بشون جریان رو بگو اگر شامل فراخوان باشه برات کاراش رو انجام میدن .
11 - مشابه مورد شماره 10
12 - طبیعیه ( موقع رانندگی اسپرت با دور موتور بالا واکنش دیچه گاز بالاتر میره و با ول کردن گاز دریچه آهسته تر بسته میشه )
13 - همه مواردی که گفتی با کارت طلایی تو 2 دقیق تعویض میشه از جمله چراغ جلو و کاپوت و ...
بازم تاکید میکنم تا جایی که میشه از کارت طلایی استفاده کنید مثلا اگر چند روز مونده به پایان اعتبار دیدین قسمتی از سپر رنگش پریده با کارت طلایی بدید براتون تعویض کنن ، حدود 800 تومان باباتش ازتون پول گرفتن وقتی هیچ استفاده ای نکردید بعد پشیمون میشید .
سلامنقل قول:
1- به این مورد اصلا دست نزنید یه امر طبیعیست , حتی مدلهای اولی هم این صدارو دارن.
2صندلی راننده در صورت خرابی توسط نمایندگی تعویض میشه
3-گیج روغن از یه قسمت تنگ و پیجدار بالا میاد که باعث میشه روغن روی گیج پخش بشه,بهترین روش اینه که پیج رو کاملا پاک کرده و داخل موتور ببرید و به آرامی بالا بیارید.
4-هر ماشینی یه حالت برای درجه آب داره و معمول برای EF7 هم همینه 50,60 است.
5-هر آب دادنی ماله سوختن واشر سرسیلندر نیست بلکه یکی از علائم است.بیشتر افت محسوس موتور و تک کار کردن ماشین جزئ نشانه های واشر سوزی توی ماشینه
6-اینو تجربه نداشتم
7-نمایندگی باید مراجعه کنید.
-8وست عزی صدای آزیر رو فعال نکردید کافیه که درب کاپوئت رو بالا زده و اون قطعه مشکی رنگ سمت چپ رو با کلید های کوچکی که همراه ماشین بتون تحویل دادن فعال کنید,برای تنظیم شوک سنسور هم باید از کامپیوتر سفری استفاده کنید
9-نه لازم نیست یه اررور بوده که براتون پاک کردن در صورت تکرار پیگیری کنید.
10-نشتی اویل مازول برای سری های قبل بوده و امسال این مشکل برطرف شده , در صورت نشت روغن پک اویل مازول که شامل 4تا واشر هست رو امداد میکنندو براتون عوض میکنند که مشکل کاملا برطرف میشه البته در بعضی موارد تعیرکارا با چسپ مخصوص از همون اولیا استفاده کرده و آب بندشون میکنند.
11-قضیه نداره یکم به خاطر تحریم ها و بومی سازی هایی که شده +همچنین استفاده نکردن از مواد اولیه مرغوب در داخل کشور باعث شده که در صورت بالارفتن زیاد آب و همچنین فشار های سنگین به موتور واشر بسوزونه ,که در این مورد اصلا نگران نباشید حالا تا 2سال دیگه گارانتی دارید و در صورتی خرابی براتون عوضش میکنند
12-درسته به خاطر گاز برقیه که یکم دیر عمل میکنه (در حدوده چند ثانیه)که این خاطر اینه که دور موتور سرع افت نکنه.
13-کلا توی ایران ماشین تخم مرغ شانسیه برای خودش اگه بخوای اینجوری تحت تاثیر قرار بگیری کلا نباید سوار ماشین ایرانی بشی,هر کدوم یه معایبی دارند .
خواهش میکنم
سوال داشتید بپرسید ,خوشحال میشم بتونم کمکتون کرده باشم.
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم ازتون
قطعه برای سمند ef7 به خوبی پیدا می شه؟
یا خیلی سر میگردونن
سلام دوباره و تشکر از hossein ,و ,.danial :46:
یه سوال جدید برام پیش اومد 10 یا 15 روز پیش رفتم که ماشین رو پلاک کنم! یه جایی رفتم .گفتش که این جلوی ماشین مال پلاک قدیمیه -برو قاب پلاک بگیری بهتره- در ضمن به من گفت اینها زدن پلاک عقبشون سخته!! خودت جاشو پیدا کنی بهتره!!!! منم بی خیال شدم... تا این که فردا وقت دارم برم پلاک کنم(صبح هاست)
دیدم بنده خدا راست میگه: جلوش که مال پلاک قدیمی هاست.. ماشین من هم صندوق عقبش --- قسمتی که پلاک روش نصب میشه (بین چراغ ها) کلا پلاستیکیه!! و فقط 2 نقطه قرمز رنگ وجود دارد که دقیقا!! باید پرچ پلاک رو اون بخوره.((((.اینو طرف میگفت!!!!))). اگر جای دیگه بخوره پلاسیکه میشکنه!((((((فکر نکنم سمند قدیمی ها اینجوری بودن؟؟)))................................... ........
1والا یکی از افرادی که پلاک کرده بود میگفت( پلاک کردن ماشین 2 نوعه: یکی سوراخ میکنن بعدا پرچ میکنن یکی هم مسقیما پرچ میکنن--- درسته؟؟؟) کدوم بهتره؟؟؟ شما چه کردین؟؟__ماشین قبلی ام حالت اولی بود-- از پرچ بلند کوتاه یا متوسط استفاده کنم؟؟؟
2 بعدش ما رفتیم قاب پلاک گرفتیم روش تلق داشت افتاد شکست... رفتم دوباره بگیرم گفت اونهایی که تلق داره درش بسته نمیشه و صدا میده! نگیری بهتره! منم معمولی شو گرفتم .......حالا عقبش رو چه طوری نصب کنم !؟؟دقیقا رو 2 نقطه قرمز رنگ!!!!!(
ولی من فکر میکنم باید روی قسمت فلزی بزنم!!! کدوم درسته؟؟
=== والا من از این پلاک کردن هم خاطره خوشی ندارم :41:.چند سال پیش پدرم رفته بود ماشینشو پلاک کنه به یارو داد پلاک کنه !! اونم کج زد!! بعد من با بدبختی دوباره درستش کردم!!++
ممنون میشم به این سوال بچه ابتدایی گونه!! من جواب بدین:45:===
قطعات موتور EF7 بسیار کمیاب و حتی نایاب هست و اگر نیازی به قطعه پیدا کنهنقل قول:
ودت طولانی باید در انتظار قطعه باشید.