اینقدرام که میگی بی خود نیست :31:نقل قول:
شما یه بار روی hard بازی کن ببینم میتونی همینجوری غیب شی راهتو بری :21:
Printable View
اینقدرام که میگی بی خود نیست :31:نقل قول:
شما یه بار روی hard بازی کن ببینم میتونی همینجوری غیب شی راهتو بری :21:
از قضای روزگار دارم روی هارد بازی می کنم :31::10:نقل قول:
تا اونجایی هم رفتم که سوار تانکه میشی راه میفتی توی اتوبان ، آخرش اومدم پیاده شم یارو گیر کرد لای در نه دیگه پیاده شد نه سوار شد نه تیر زد نه دشمنا تیر زدن ، بعد از چند دقیقه هم هنگ کرد ، منم اعصابم از این باگ های مزخرفش ریخت بهم کنسولو خاموش کردم .:5:
خب این که چیزی نیست ... من هر چی رفتم جلو رباطه بالا پایین کردم اصلا منو ندید :31:نقل قول:
از قضای روزگار دارم روی هارد بازی می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی هم رفتم که سوار تانکه میشی راه میفتی توی اتوبان ، آخرش اومدم پیاده شم یارو گیر کرد لای در نه دیگه پیاده شد نه سوار شد نه تیر زد نه دشمنا تیر زدن ، بعد از چند دقیقه هم هنگ کرد ، منم اعصابم از این باگ های مزخرفش ریخت بهم کنسولو خاموش کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من کرایسیس با جنگلهای کرایسیسیش قشنگ بود نه تویه شهر.1و2ش خیلی خوب بودن.
خوب این 2 هست دیگه :31:در کل ... اره ... بنظرم کرایسس از نوع جنگلی بهتر بود !:31:! البته با این گرافیک و تکسچر های ضعیفش و کنسولیزه بودن !! همون بهتر که تو جنگل نبود !! جنگل های مزخرفی از اب در میومد !! :31:نقل قول:
منظورم شماره های 1و2 بود.اره تکسچرهاش توی کنسول ضعیفه.من رو pc هم بازیش کردم همین بودنقل قول:
احتمالا منظورتوننقل قول:
منظورم شماره های 1و2 بود.اره تکسچرهاش توی کنسول ضعیفه.من رو pc هم بازیش کردم همین بود
Crysis
+
Crysis Warhead
هست.
آره تو جنگل بیشتر حال میده
البته خواستن شبیه فیلم Skyline بسازن!
باگ های خنده دار هم که زیاد داره...!
(مثلا وقتی دشمن ها دارن میدوند یهو میمیرند! یعد یاراش داد میزنن man down! یا یعضی اوقات تو هوا گیر میکنند...!)
دقیقا منظورم همون بود.اما من فکر میکنم افکتهای شماره 1 بهتر و گرافشم بهتر از این هستشنقل قول:
خیلی طولانیه تمومی نداره- میخوام تموم شه برم سراغ درسام. هی میگم الان تموم میشه و هرچی رباط میاد میگم این غول آخرشه آخه چون گفتین 6 ساعته تمومش کردین من هم هی فکر میکنم آخراشه.
تا الان که 25 ساعت(هارد) بازی کردم هنوز متوجه نشدم خونش کجاس . چجوری میشه دستشو بیشتر فعال کرد - پولیه!!