با سلام از کجا میشه تشخیص داد که کیف فابریکه؟ قیمتش چنده؟
Printable View
با سلام از کجا میشه تشخیص داد که کیف فابریکه؟ قیمتش چنده؟
سلام ، عکسشو 2 صفحه پیش گذاشتم ، روشم نوشته سامسونگنقل قول:
هکسو ببینی اشتباه نمیکنی
ممنون قیمت چنداست؟
ممنون بابت عکس کیف من این کیف دیدم تو علائدین کیف بدی نیست یارو 8 تومان میداد که به نظرم خیلی گرون میگفت منم نگرفتم البته این تنها دلیلش نبود دلیل دوم اینکه سمتی که کابل هندزفری میخوره برای گوش کردن موزیک بسته است و تنها راهش اینه که سر وته گوشی رو بزاری که اونم واسه حرف زدنو این چیزا مشکل ایجاد میکنه ولی در کل کیف خوش دستی بودنقل قول:
دوستان این گوشی منشی داره؟؟؟؟؟؟
کجاست؟
هرکی بازی برنامه و تم نصب کرد و خوب بود بگه بقیه هم استفاده کنن
سلام دوست عزیزنقل قول:
فعال کردن منشی تلفنی (پیغامگیر):
Menu > Settings > Application settings > Call > All calls > Answering machine > On
اینجام یک سری بازی هست:
در مورد کیف آره باید سر و ته گذاشت خیلی مسخرست که عقلشون به این نرسیده ولی به هر حال مشکل خاصی ایجاد نمیکنه چون وقتی ایرفون وصل میکنیم دیگه از اسپیکر استفاده نمیکنیم معمولاکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4470937&postcount=1365
در مورد وصل شدن به اینترنت خودم با PC Studio وصل شدم و در کمال ناباوری دیدم GPRS همراه اول سرعت 20 کیلوبایت دانلود میکنه که از سرعت adsl 128 من بیشتره !
:18: دوست عزیز این آدرسی که دادی answering ندارهنقل قول:
یعنی میشه؟؟؟؟ :41:
اولین پست:
با تشکر 138 صفحه را خوندم و چشام درومدده :wac: ای کاش برای قیمت یه فرم جدید باز میکردید اینجا تخصصی تر برخورد میکردیم.
راست می گن وقتی گوشی سیستم عامل نداشته باشه بعد از یک ماه هنگیش میره بالا؟......
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
آقا کی این حرفو زده؟
اتفاقا" هر چه گوشی ساده تر باشه کمتر دچار مشکل میشه.در ضمن توجه داشته باشید که همه گوشیها سیستم عامل دارند که از همه ساده تر همین جاوا هستش.
البته هستند کسانی که یه بلایی سر گوشی میارن که گوشی بدبخت...:34::34::weird::weird::24::24: