سلام دوستان
یه سوال داشتم ازتون
موقع رانندگی با این کیبورد مجازی 3gs میتونید اس ام اس بدید؟
یه برنامه نیست که کیبورد رو بصورت همون 10 تا شماره بیاره ( یعنی کیبورد موبایل رو شبیه سازی کنه)؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال داشتم ازتون
موقع رانندگی با این کیبورد مجازی 3gs میتونید اس ام اس بدید؟
یه برنامه نیست که کیبورد رو بصورت همون 10 تا شماره بیاره ( یعنی کیبورد موبایل رو شبیه سازی کنه)؟
سلام
من 3gs دارم انلاک فکتوری هم هست چطوری .با چه برنامه ای جیلبریک کنم؟ ورژن هم 4 هستش
سلام دوستان یه دوتا سوال داشتم
اولی اینکه پول ما که به آک آیفون تری جی اس نمیرسه میخواستم بدونم کارکرده تمیز این گوشی هم 16 هم 32 چند هست ؟( میشه 480 خرید 16 رو)
سوال بدی مثلا گوشی مثل دیزار وقتی روت یا همون -- میشه تو رام های کوک شده واسش فیلم برداری hd میزارن (چون سخت افزارشو داره)حالا میخواستم بپورسم که واسه تری جی اس فریمور کوک شده یا همون کاستوم اومده که فیلمبرداری اون رو از vga ارتقا بده اخه این گوشی از نظر سخت افزار از همه نظر از i8910 سامسونگ که hd فیلم میگیره برتره؟ و جیل یا همون -- هم شده؟
سلام دوستان.به خدا چند ماه پي اين 3gs ام.خواهشا كامل جواب بدين
1آيا 3.1.3 جيلبريك ميشه؟
2:اگه سال توليدش 2010 باشه چي؟همون 3.1.3 منظورمه
3:گوشي كه انلاك فكتوري باشه جيلبريك هم شده باشه ميتوني باهاش از app store نرم افزار پولي دانلود كرد
4: 3.1.2 توليد 2009 تو بازار گير مياد؟
5: به نظرتون چه فريموري وچه سال توليدي بگيرم كه مشكل جيلبريك ويا مشكلاي ديگه نداشته باشه لطفا اين بند با توضيح باشه
6:و در نهايت اگه گوشيم انلاك باشه وجيلبريك هم شده باشه دگه مشكل وصل به پي سي در صورت خاموشي دستگاه نيست.دستتونو ميبوسم اگه كامل جواب بدينو منو كمك كنيد.اگه چيز ديگه اي هم هست كه بايد واسه خريد بدونم ممنون ميشم بگيد:(:(:([/[/QUOTE]
1- به این پول میتونی 3جی بگیری 3جی اس دست دوم هم نمیدن دست دوم 16 گیگ دور و بر 550 تا 600 تومنهنقل قول:
2-نه سنسورش ضعیف تره
3- اگه برات فیلمبرداری مهمه سامسونگ ویو بگیر ولی اگه مهم نیست اصلا به خرید آیفون شک نکن.
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
اگه بوت رام قدیم باشه میشه جیلبریک کرد ولی اگه جدید باشه فعلا باید صبر کنید.نقل قول:
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
کیبورد آیفون عالیه و سرعت کیبورد هیچ گوشی دیگه بهش نمیرسه واسه انگشتات فضای کافی هست برو بخرش و شک نکن از همه نظر عالیه.نقل قول:
سلام به همه
یکی منو راهنمای کنه، 3.1.3 3gs 16 دارم دو هفته پیش گرفتم.نه میشه زنگ گوشیو عوض کرد نه زنگ اس ام س، از سیدیا هم برنام می گیرم معلوم نیست کجا میر...
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
سلام Behnam جان
واسه تعویض زنگ گوشی چیزی تو گوشی در نظر گرفته نشده این کارا رو میتونی با برنامه iPhone PC Suite انجام بدی
فقط لازمش اینه که گوشیت درست Jailbreak شده باشه همین
با این برنامه همه کار میشه کرد واقعاً عالیه
سلام.
من الان میتونم جلبرک spiritرو انجام بدم که مشکل خاموش شدن حل بشه؟shsh نگرفتم.
لطف کن اول ببین بوت رام قدیم یا جدید؟؟نقل قول:
اگه صبر کنی تا چند روز آینده جلیبریک کامل و نهایی هم میادکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5137001&postcount=32
[/QUOTE]نقل قول:
1-بله به راحتی جیلیبریک میشه.
2-توی فریمور 3.1.3 هیچ تفاوتی نداره.کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5095742&postcount=54
3-بله هیچ ارتباطی با جیلیبریک نداره فقط شما باید اگر ایران هستید برای دانلود نرم افزار از قیلتر شکن استفاده کنید.
4-نو که نه گیر نمیاد ولی دست دوم چرا باید بگردی
5-ببینید الان گوشی های بوت رام جدید یعنی هفته چهل به بعد روی فریمور 4.0 خیلی سخت جیلیبریک میشه ولی فریمورهای دیگه نه ولی تا چند روز آینده جیلیبریک نهایی comex برای تمام فریمور ها و بوت رام ها میاد پس فرقی نمیکنه چی بگیری.
6-این هم خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد.