فیزیک رو چند زدی؟:21:نقل قول:
Printable View
فیزیک رو چند زدی؟:21:نقل قول:
آقا من آخر نفهمیدم! دوستان میگن واسه ادبیات گاج باید سبزش رو بخری که درسنامه داشته باشه! در صورتی که من سفید دین و زندگیش رو گرفتم که درسنامه کامل و تست کامل (دوم-سوم-پیش) رو داره به قیمت فکر کنم 8500 تومن درحالی که اگر بخوام به همین چیزای این کتاب در درس ادبیات و زبان فارسی برسم باید 40-50 هزار تومن کتاب گاج بخرم (گاج سبز 2 سبز 3 سبز پیش + پاسخنامه)
من واقعا گیج شدم
کتاب دین و زندگی کنکور (سفید) گاج=درسنامه ی کامل تمامی پایه های کنکور + تست کامل طبقه بندی شده + پاسخ کامل = 8500
کتاب زبان و ادبیات فارسی کنکور (سفید) گاج= فقط تست طبقه بندی شده!=7500
منطقی بنظر نمیاد
توضيح:نقل قول:
انتشارات انديشه سازان طي تصميمي براي تعليق كليه فعاليت هايش امتياز نشر كتابها را به مبتكران داده است.
كتاب فيزيك دو مبتكران ( همون قبلي انديشه سازان ) كه دوجلد داشت به تاليف دكتر محتشم از سال 83 چاپ نميشود.
مبتكران يك فيزيك دو بزرگ دارد ( يك جلدي ) فكر كنم براي رياضي ها كه البته تجربي ها هم مي توانند استفاده كنند.
کتاب زبان و ادبیات فارسی پیش دانشگاهی مشترک همه رشته ها(گاج سبز هم درستامه تست و پاسخنامه داره)=7500نقل قول:
کتاب ادبیات 3 (گاج سبز)=6500
کتاب ادبیات 2(گاج سبز)=7000
:10:
شما فقط ميخواين ادبيات بخونين؟و دين و زندگي؟به نظر من خودتونو درگير اين كتاب اون كتاب نكنين!مگه معلم نداشتين؟نقل قول:
چرا از رو كتاب درسي نمي خونين و بعد تستاشو بزنين!همونطور كه قبلا هم گفتم گاج پاسخنامش جدا هست! يه سر به بخش ميكرو طبقه بندي سايت گاج بزنين!
راستي من آموزش شيمي ٢ مبتكران (انديشه سازان) رو ميخواستم ولي هنوز پيدا نكردم البته سايت ها واسه فروش دارن!خيلي نايابه!
اگه میخوای بگو برات بگیرم توی شهر ما که زیادهنقل قول:
نه مرسي از اينترنت سفارش دادم . راستي تو اينترنت قيمتش 6 و خورده ايه ! شما نميدوني قيمت واقعيش چنده ؟!:10:نقل قول:
مبتکران که داره چاپ میکنه. خیلی بعید میدونم نایاب شده باشه. من توی لیست کتابهای چاپشدهی تیرماه مبتکران هم دیدم:20:نقل قول:
یه سری مزخرفات قبلا من برای ادبیات نوشته بودم! بخون شاید مفید باشه، امیدوارم باعث گمراهتر شدن شما نشوم :)نقل قول:
مي خواستم نظرتون رو درباره ي كتابهاي انرژي اتمي (آموزشش) بدونم!:18: