از مغازه خردیدم....................همراش کارتم هست..................حله.................... فاکتور داره..........نقل قول:
Printable View
از مغازه خردیدم....................همراش کارتم هست..................حله.................... فاکتور داره..........نقل قول:
سلام به همه برو بچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقايون خانوما يه سوالي
اگه ما يه گوشي بخواهيم كه
1. كلا office , pdf به راحتي بخونه
2 . دنگ و فنگ فريمور و اين چيزا رو نداشته باشه
3 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالي باشه
4. موارد 1و 3 + بازي رو همزمان انجام بدي( minimize ) گير نداشته باشه
5 . با حال باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
JET OR ARENA
شك نكن جت . من خودم خيلي راحت فايل هاي pdf و office رو باهاش اجرا مي كنم . با cpu 800 هم كه داره همه چيزي رديفه و مي توني minimize كني بري سراغ كار ديگه ...نقل قول:
سلام فقط شنیده هارو درمورد این گوشی میگم چون خودم باهاش کار نکردم
دوستان میگن:
1- کیفیت صفحه در حد 8910 نیست
2- تاچ و ویجت مثل 8910 کار نمیکنه
3-سی پی یو کوال کام هستش که فکر نمی کنم برای گوشی جاوا کم باشه
4- سی پی یو و رم تو این گوشی حیف شده
در ضمن من هیچ کدوم از پست های شما رو نخوندم لطفا جامع و با پرهیز از تعصب توضیحات کامل رو در موردش ارائه بدید ممنون میشم
چند سوال:
الان ساپورت فارسی جت کامله؟ ( صفحه کلید افقی، تقویم شمسی)
منشی تلفنی هم داره؟
چقد شارژ نگه میداره؟
و اینکه Reject List بدرستی کار می کنه؟
ممنون:46:
آقا چه حالی از ما گرفته شد هی میگفتن حافظه مسیجش کمه ما میگفتیم نه بابا مگه آدم چقدر مسیج میخاد نگه داره؟ اما امروز 4تا مسیج کج و کور اومد یه بار پیغام داد اولش باورم نمیشد بعد دیدم نه باید پاک کنم... کسی راهی برای افزایش محل مسیج ها نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیز فارسی رو کاملا ساپورت میکنه تقویم شمسیم داره فقط تو حالت افقی فارسی نداره.. منشی تلفنیشم کارش رو خوب بلده و بین 2.5تا3روز شارز نگه میداره البته بستگی داره چه جوری آببندیش کنی و در مورد Reject List هم باید بگم عالیه یا حداقل کار منو راه انداخته البته کامل تر باید استادان بگننقل قول:
بابا 4 تا چیه؟؟؟!!!نقل قول:
ظرفیتش 515 تا هست.
wowww . همين ا لان نزديك 50 صفحه رو خوندم :3:
چيزاي خوب وبد زيادي بود از arena , jet
راستش ميخواستم چندتا پيام خصوصي واسه چند تا از بچه ها بدم كه .....:31:
حقيقتش به نظر من آرينا و جت گوشي هاي خوبي هستن ولي هيچكدومشون نصبت به قيمتشون اونقدرا هم خوب نيستن :2:. مثلا باطري lg خيلي خيلي ستمه كه دسته كم 2 روز يه با ر واس شارژ شه همينطور كيفيت پايين صفه تو افتاب
در مورد jet هم به نظرم اين همون star كه چندتا جنگولك بازي بهش اضاف كردن و با 200 تومن تحويل ملت ميدن
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد :13:
WHATS YPUR OPINION
:question:
راستي چرا تشكر از ديگران من اصلا نيست ؟ چرا ؟
قیمت جت تو سایت زده 280 تومن ... تو بازار 260 70 پیدا میشه ... اگه قرار باشه 100 تومنش کم بشه میشه 160 تومننقل قول:
در حالی که امکاناتش نسبت به استار خیلی بیشتره
صفحه amoled و رزولوشن 4 برابر
سنسور مجاورت سنج
سوکت 3.5 میلیمتری
2 گیگ مموری داخلی
اسپیکر جدا
دوربین 5 و اوتوفوکوس و فلش
فیلم برداری wvga
سی پی یو 800
وای فای
gps
و...
استار اگه 140 تومن باشه و قرار باشه جت بشه 160 تومن به نظرت درسته اینهمه امکانات بیشتر داشته باشه و فقط 20 تومن گرونتر باشه ؟ :18:
ولی خب یه گوشیهاییم هست که بیشتر از جت ارزش داشته باشه ... پیشنهاد من به شما s5620 monte هست
تقریباً همه امکانات جتو داره + تاچ خازنی ... فقط دوربینش ضعیفتره ... قیمت 190 تا 200 تومن
اگه هم دوربین خوب میخای مارول هست که وای فایم داره 190 تومن