به کار من نمیاد این که مینیمومشه دیگه ریکامندد چیه نخواستم همون Under grund بازی میکنم بهترهنقل قول:
Printable View
به کار من نمیاد این که مینیمومشه دیگه ریکامندد چیه نخواستم همون Under grund بازی میکنم بهترهنقل قول:
آقا یکی میشه کمک کنه . من دیگه به مرحله ای رسیدم که دیگه نمیتونم برم . توی تایر 2 گیر کردم . لامصب بیشتر ماشینهاش دفرانسل عقب . الان تنها ماشینی که دفرانسیل جلو بود میتسوبیشی لنسر هستش که خداییش بهترین ماشینشه . الان آپگریدش هم کردم ولی نمی رسم بهشون چکار کنم ؟!
فکر نمی کنم این تایر زیاد مشکل باشه ..نقل قول:
آقا یکی میشه کمک کنه . من دیگه به مرحله ای رسیدم که دیگه نمیتونم برم . توی تایر 2 گیر کردم . لامصب بیشتر ماشینهاش دفرانسل عقب . الان تنها ماشینی که دفرانسیل جلو بود میتسوبیشی لنسر هستش که خداییش بهترین ماشینشه . الان آپگریدش هم کردم ولی نمی رسم بهشون چکار کنم ؟!
شما وقتی اپگرید مکنی نباید که یکجا همشو اپ کنی ...
باید بر حسب نیازی که داری اپگرید کنی.
اگه از لحاظ سرعت نمی رسی.. یه پورشه بخر اون که هم کنترل فرمان خوبی داره هم اینکه از لحاظ سرعت کم نمیاره.
فکر میکنم شما هنوز دارید با ماشین های تایر یک تو مسابقات شرکت میکنید. کلید 9 رو بزن تا ماشین ها عوض بشن.نقل قول:
من BMW E92 رو تو تایر دو ترجیح دادم. شتابش از پورشه بالاتره و همچنین وقتی اپگریدش میکنی، دو برابر از قبلش قویتر میشه. البته نمودار قرمز رنگ این رو نشون میده. البته از پورشه ارزونتر هم هست.
چند تا ماشین دیگه رو هم امتحان کن. ببین کدومشون برات خوش دست تره. همون رو بخر.
خداییش این بازی خیلی بامعرفته. میری یه ماشین می خری و دو برابر پولی که برای ماشین دادی، میری اپگریدش میکنی. تو پنجاه تا مسابقه با اون ماشین شرکت میکنی. میزینی پدر صاحب ماشین رو در میاری ، پنجاه برابر پولی که واسه ماشین دادی رو تو مسابقات برنده میشی، باز هم موقع فروختن، ماشین رو با همون قیمتی که واست تموم شد میخره. حالا کدوم یک از شما ها حاضر بود این کار رو بکنه؟
یه چیز دیگه. اگر تو مسابقات تایر یک و دو همه ی ستاره ها رو برنده بشی ، حدود 330 تا ستاره جمع میکنی.
تایر پنج با 280 تا ستاره باز میشه. یعنی از تایر دو می تونی بپری تایر پنج. چه حالی میده.
من یکی که نتونستم این کار رو بکنم. تایر یک و دو رو همدیگه 241 ستاره جمع شد.بیشتر از این دیگه زورم نمی رسید.
البته تو همین سایت، داریم بچه هایی رو که بتونن این کار رو بکنند. اگر کسی این کار رو کرده ، اعلام کنه، قهرمان رو بشناسیم
یه پیشنهاد tire1 که چیزی نداره اما بهترین ماشینها برای:نقل قول:
rire 2:پورشه و شورلت هستند(مدلشون رو دقیق یادم نیست ولی شورلته همونه که توی transformer بود:31:)
tire3:هر دو مدل لامبورگینی ها یکیش دست فرمونش عالیه یکیش هم توی شتاب وسرعت حرف نداره:46:
tire4:هم که دیگه معلومه... بوگاتی:31:
البته تموم ماشینها رو کامل آپگرید کن و توی tunning همه رو ببر تا آخر و توی gameplay هم همه چیز رو بگذار normal دیگه بازیش اساسی حال میده:46:
بابا کاری نداره که خیلیا رفتند یکیش خود من:46:نقل قول:
من تقریبا توی تمام مسابقات اول میشم(فقط توی star سومی یه خورده مشکل دارم مخصوصا این که میگه تموم corners ها رو رد کنن!!) همین الانم که وسطای tire3 هستم حدود 450 تا star دارم:21: ولی تا tire3 رو تموم نکنم سراغ 4 و 5 نمیرم از بس قشنگه:8:
این ماشین هایی که شما پیشنهاد دادید، بیشتر نظر شخصیه. چون خیلی ها مثل من با ماشین هایی غیر از اون هایی که شما نام بردید، تایر ها رو تموم کردندنقل قول:
من برای دومین بار هست که دارم بازی میکنم. اون هم فقط برای اینکه به جزئیات بیشتر دقت کنم.
من هم هیچ وقت تا تمام مراحل یه تایر رو تموم نکنم ( حتی اگر همه رو برنده نشم) نمیرم تایر بعدی. اینجوری همه ی مزه ی بازی می پره. الان ابتدای تایر سه هستم با 287 تا ستاره.
کاملا درسته ولی باور کن با توجه به race_ی که در پیش داری اگه یکی از این ماشینها رو درست انتخاب کنی راحت میتونی race رو تموم کنی:46:نقل قول:
بازم به قول شما هر کس ممکنه با ماشین دیگه ای راحت باشه:20:
عزیزان یه ماشین خوب واسه tire4 معرفی کنید بیزحمت
سلام من تو شناساندن دسته مشکل دارم
با اجازتون من بازیو رو لول 50 از 50 تموم کردم 1020 تا کل ستاره هام شد و موفق شدم 26 تا از 29 تا اچیونت رو باز کنم البته در xboxنقل قول: