من باز و بسته میکنم عادت دارم به اینطور ریزه کاری ها
راستش یه سیستم تو ذهنم داشتم دارم عملیش میکنم کل بخش وسط رو باید بیارم پایین
کاکپیت پیدا نمیشه پیدا همب شه قیمتش بالای 600 تومنه پس به جاش یه کاکپیت دیجیتال بسازم بهتره فوقش یه سال طول میکشه کار روی AVR و arm که تصمیم دارم از یه تبلت چینی کمک بگیرم
ولی اولش میخوام این وسطش رو با چند چرم و آلو مینیوم عوض کنم آلومینویم تک بندازم خیلی بی ریخت میشه ترکیب چرم و آلومینیوم و چوب خوب در میاد . از فردا کم کم با اضافه کردن چراغ توی اتاق و صندوق شروع میکنم نتونستم کنسول پارس پیدا کنم یعنی خیلی گرونه 175 تومن به من قیمت دادن دنبال دست دوم نسبتا خوب بدون کلید میکردم خودم قاب کلیدها رو میسازم .
الان میفهمم میشه روی این 405 خیلی کارا کرد ولی باید وقت بذاری و کمی هم حوصله اونوقت میشه با هزینه کمتر نسبت به جنس شرکتی یه طرح بهتر درست کنی .
راستی امیر طرحت عالی شده خیلی خوش نقش سلیقه و تمیز کار کردی
==============================================
دیگه به نظر من تعویض موتور ماشین با این وضعیت هیچ توجیح اقتصادی نداره بخصوص اینکه این موتور روی ماشین از طرف کارخونه نصب میشه
تعویض موتور در مواردی مثل تیونینگ ماشین برای ریس یا ساخت یک ماشین پرفورمنس خیابانی توجیه داره و اون هم نه در حد تقویت مثلا 10 اسب بیشتر مثلا شما برای مصرف کمتر میتونید روشهای رانندگی بهینه رو امتحان کنید
مثلا من خودم در نظر دارم موترو ماشینم رو با حفظ بلوک سیلندر به xu9jp4 با ecu اجاستیبل تبدیل کنم ولی میدونمخ هزینه این کار من زیاده ولی اگه بتونم به طریقی ecu خود ماشین رو قفل شکنی کنم روی همین با تغییر برنامه میشه موتور رو برنامه ریزی و راه اندازی کرد ولی باز م این کار من نه برای مصرف سوخت بلکه برای تقویت موتور هست و توجیه اقتصادی نداره .