ضبطهاي فابريك سأخت كروز توي بازار بين ١٥٠ تا ٢٠٠ تومن بسته به مدلشون قيمت دارندنقل قول:
Printable View
ضبطهاي فابريك سأخت كروز توي بازار بين ١٥٠ تا ٢٠٠ تومن بسته به مدلشون قيمت دارندنقل قول:
مطمئنی ارزش ضبط فابریک کمتر از 100 تومنه ؟نقل قول:
فکر نمیکنم ضبط فلش خور در حد 100 تومن تو بازار گیر بیاد
دوستان و حسین جان بنظرتون ضبط فلش خور در حد فابریک
که سگ جون و خوب باشه چی هست ؟
نمیخوام اعصبامو خورد کنه بعضی از فرمت ها رو جواب نده و هر موقعه ماشین رو خاموش و روشن
کنم آهنگ از اول شروع بشه
دقت کردین بعضی از ضبط ها اینجوریه ؟
تو رنج قیمت 150 200 میخوام لطفا عکس و مدل رو بزارین
ممنون
اگر بخواید رادیو پخش بخرید (USB دارند اما CD ندارند) برند های Maxeeder و Goldsky موجود هستند که رادیو پخش های زیر 100 تومان هم دارند.
البته اینها همگی چینی هستند.
به نظر من همين ضبطهاي فابريك كروز بحريا كيفيتش و كارييش با توجه به صحبتهاتوننقل قول:
بهتره ، زياد موافق چيني جات نيستم
اگه ميخواست بيشتر هزينه كنيد ضبط هاي خيلي بهتري ميتونيد بخريد
دوستان من رفتم پایونر 3650 گرفتم به مبلغ 305 با کابل بنظرتون ضبط خوبیه ؟ قیمتش خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرتون خودم میتونم نصبش کنم یا ببرم ضبطی ؟
چجوری نصب میشه ؟
کابل هم براش گرفتم که به سمند بخوره
مبارکه انشاالله.نقل قول:
اگر رابطش را گرفته باشید، بله.
خودتون میتونید به راحتی هرچه تمام تر نصبش کنید.
من که Pioneer MVH-X565BT خریدم و فروشنده یه سوکت هم به من داد (به مبلغ 8000 تومان) که سیم کشی فابریک ماشین دست نخوره و فقط اون سوکت را وصل کرد به سوکت ماشین. همین :n02:
البته این دستگاه CD را ساپورت نمیکنه. اما بلوتوث داره که این امکان را میده از طریق اسمارت فون هم آهنگ پخش کنی و هم تماس های تلفنی را از طریق همین ضبط انجام بدی (خودش میکروفون دار)
قیمتش هم 380000 تومان هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من میخوام LX یا SE مدل 85 -86 بگیرم.
میخوام هرچی نظر یا تجربه در موردش دارین با من در میون بزارین :n06:
مرسی
سلامنقل قول:
سمند Lx 85 86 داريم ولى سمند se 85 86 ندارم 89 به بعد سمن se وارد بازار شد . احنالا منظورتون سمند معمولى x7 بوده
فقط خريد اين ماشين با توجه به سال توليدشون يکم موقع خريد بايد بيشتر به مساىل فنى و کارکرد ماشين توجه کرد
سلامنقل قول:
سمند Lx 85 86 داريم ولى سمند se 85 86 ندارم 89 به بعد سمن se وارد بازار شد . احنالا منظورتون سمند معمولى x7 بوده
فقط خريد اين ماشين با توجه به سال توليدشون يکم موقع خريد بايد بيشتر به مساىل فنى و کارکرد ماشين توجه کرد
بچه ها همه سمند ها فرمان هیدرولیک هستن ؟ چراغ مه شکن رو هم همشون دارن ؟