شاتل دیشب عالی بود. :8:
ECO-128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شاتل دیشب عالی بود. :8:
ECO-128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کاملا ! یک ساعته 320 مگ رو که گذاشته بودم واسه دانلود رو دانلود کرده بود ! حیف فایل های بیشتری نذاشته بودم ! :31:نقل قول:
سلام دوستای شیرازی عزیز
من از لاوان استفاده می کنم و سرعت انتخابیم هم 128 است. تا چند وقت پیش سرعت دانلودم بین 19 تا 20 بود ولی تازگیا پایین تر از 10 هست تمام روز 7 یا 8 یا حتی پایین تره! خیلی اعصابم ریخته به هم:13:می خواستم بدونم کسی هست که این روزا سرعت لاوانش مثل من شده باشه؟ من از لاوان راضی بودم ولی این آخریا ناراضیم. امیدوارم دوباره مثل قبل بشه چون تا چند هفته پیش کارش خیلی درست بود.
منم قبلا لاوان داشتم مذخرف بودنقل قول:
شاتل فعلا که از عالی هم عالی تره:8:
نقل قول:از چه لينكي براي دانلود استفاده ميكنيد؟نقل قول:
تورنت رپيد ...؟
من از هیچکدوم. از لینکهای مستقیم بعضی سایت های ایرانی...نقل قول:
سلام دوست عزيز ميشه براي من هم شماره كارت طلايي رو بدب چون ميخوام از شاتل سرويس بگيرمنقل قول:
اون لینکی که من گرفتم اون شب از سایت mihanDL بود .
برای دانلود ها شبانه فقط وفقط باید لینک مستقیم باشه چون نوسان سرعت زیاده ! معمولا از لینک های مستقیم رپید استفاده می کنم ...
دوستان سلام.......
یکی از دوستام پیش شمارشون 752 هست و میخواد adsl وصل کنه ولی هر جا میره میگن مرکز مخابرات شما رو ساپورت نمیکنه میخوام بدونم هیچ راهی نیست..........
سرعتش هم اصلا مهم نیست...........
متاسفانه هیچ راه حلی برای adsl نیست!!نقل قول:
به مراکزی که وایمکس می دن مراجعه کنین! احتمالا اونا می تونن براتون راه اندازی کنن!!
یکم هزینه مودمش زیاده! و همینطور سرویساش! ولی خب به مرور زمان مثل adsl ارزون می شه!! از دیال آپ کلا بهتره!!