دوستان رنگ سفید این گوشی اومده؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان رنگ سفید این گوشی اومده؟؟؟؟؟
آره عزیز من خودم رنگه سفیدشو دارم 16gنقل قول:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید من با wi-fi امنیا هر کاری کردم نتونستم کانکت بشم:41:نقل قول:
یک فایل cab هست که راحت می تونید با ایرانسل برید اینترنت{یعنی باید نصبش کنید}
و یک تنظیم کوچک...............اگه تونستم تو بخش نرم افزار می زارمش....چون اینترنتم زغالیه شاید نتونم ولی اگه کسی می خواد و تو موبایلستان هست بره اونجا پیداش کنه......
در مورد سوالات که دوست گرام آقای amir_rafie جواب های کاملی دادن.نقل قول:
فقط چند تا نکته رو اضافه کنم :
بله کیبرد بزرگ فارسی هم برای این گوشی موجوده که توی صفحه 118 می تونی پیداش کنی.
یکمی دچار مشکل میشی یعنی بعضی بازیها و برنامه های جاوا برای کار کردن مثل عوض کردن صفحه و عقب و جلو کردن و ... نیاز به کلیدهای 5 جهته و کی برد دارن که این گوشی نداره.
برای GPS هم اگه توی تهران زندگی می کنید Garmin عالیه اما اگه توی شهر دیگه ای هستید بهتره از GPS Tuner استفاده بشه که قابلیت کالیبره کردن نقشه رو داره.
من امروز 16 گیگ رو 560 گرفتم
چند تا سوال
r1 قضیه اش چیه ؟
چه جوری میشه براش ring tone دلخواه انتخاب کرد ؟
ماله شما هم زیاد داغ میکنه ؟
Home Screen ها رو چه جوری میشه تغییر داد؟
برای اجرا divx باید رجیستر شد ؟
چه جوری میشه keyboard ها رو عوض کرد ؟
این گوشی حالتی رو داره که مثلا بخواهیم Sms بدیم بجای اینکه a رو کلیک کنیم a رو با قلم بنویسیم ؟
چه جوری میشه کاری کرد که شما اگه می خوای sms بدی کلا dictionary غیر فعال شه ؟
مبارکه...نقل قول:
1- r1 رو نمی دونم دقیقاً کجا دیدی اما احتمالاً یه رامه.
2- کافیه از توی File Explorerروی آهنگ چند ثانیه انگشتتو نگه داری تا اپشناش باز بشه ، باز که شد گزینه Set as ringtone رو انتخاب کن.
3- بله ، گوشی در حالت شارژ زیاد داغ می شه.
4- Home Screenهم که خیلی سادست کافیه عکسی رو که باز می کنید از توی گزینه menu گزینه set as today background رو انتخاب کنی.
5- برای اجرای divix نیاز به هیچ رجیستری نیست و فقط کافیه فایل Divix رو بریزی روش و حالشو ببری.
6- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter Recognizer رو انتخاب کنی.
8- برای غیر فعال کردن دیکشنری هم کافیه روی کلید Xt9 کلیک کنی تا تبدیل بشه به abc.
امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشه ، به صفحات قبلیم نگاه بنداز کمکت می کنه.
سلام دوستان
منوهای سمت چپ گوشی قابل تغییر هستند؟
مثلا میشه نرم افزار های دلخواه رو بیاریم توی Desktop گوشی؟
milad22عزیز تو گوشی ات رو از دیجی کالا خریدی؟؟؟از خریدیت راضی هستی ؟؟منظورم خرید از این سایت بخصوص هست نه گوشیت چون منم میخوام از همون سایت بخرم ......ممنون میلاد جان...
دوست عزیز فقط قسمت پشتش سفیده یا حاشیه های جلویی دور ال سی دیش هم سفیده ؟کسی ادرسی داره من سفیدشو نگاه کنم؟نقل قول: