دوست عزیز بی خیال کانکت شدن با سیم کارت دائمی همراه آخر بشید یکی از دوستا قبض 187 هزارتومانی براش اومده تازه طرح هم داشته :41:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز بی خیال کانکت شدن با سیم کارت دائمی همراه آخر بشید یکی از دوستا قبض 187 هزارتومانی براش اومده تازه طرح هم داشته :41:نقل قول:
درسته برای اثبات این قبیل موضوعات باید از هفت خان رستم رد شی تازه نتیجه هم نمیگیری که هیچ پولت با وقتت با هم هدر میشن :41:نقل قول:
نه عزیز زیاد کانکت نمیشم هر روز ممکنه 40 کیلوبایت فقط واسه دیدن سایت های خبری مصرف کنم اونم نسخه موبایلشون مگر نه عمرا دانلود و اینا کنم باهاش شاید تو دوماه جمعا یک و نیم مگ مصرف کنم ولی دیروز اصلا حواسم نبود و از دیروز اصلا اعصابم شدیدا خرد شده دپرس بودیم بدتر شدیمنقل قول:
بالاخره قرار هست همراه اول هم شبکه اش رو به نسل سوم 3g ارتقا پیدا می کند تقریباً از حدود یک سال آینده یعنی از اول خرداد سال 1392 که دور حفاظت اپراتور سوم رایتل
تمام میشه اپراتور اول و دوم هم می تونند نسل سوم ارائه کنند
مدیر عامل همراه اول هم تو نشست خبری چند روز پیش اشاره کرده
احتملاً از سال دیگه نسل سومی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه که نسل سومی بشه ولی من فکر کنم بیشتر تاکیدش روی تهران بوده چون تازه میخواد تمام تجهیزات رو عوض کنه. الان شبکه همراه اول به جز تهران ئر اکثر مناطق به زور نسل دوم هست.نقل قول:
دوستان من یه سوال دارم.
من یه چند روزی احتیاج داشتم که از اینترنت موبایل استفاده کنم. گفتم از این بسته های GPRS همراه اول بگیرم.
شبانه اش رو گرفتم که 2500 مگ هستش. دیشب بعد ساعت 11 شب امتحان کردم که سرعتش پایین بود. الان هم امتحان می کنم اصلا ارور کانکشن میده.
این ارور کانکشن مشکلش چیه ؟ ایرانسل گذاشتم مشکلی نداشت چون گفتم شاید مشکا از گوشی باشه اما همراه اول که میذارم همچنان ارور میده و وصل نمیشه.
سلامنقل قول:
اگه تونستید شب فبلش باهاش کانکت بشید و گوشی یشما با ایرانسل کانکت میشه! به احتمال زیاد مشکل از آنتن منطقه مشا هست!
سلام
بچه ها سرعت اینترنت همرا اول خوبه یا با همون ایرانسل ادامه بدم
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
[QUOTE=aliix_666;7022863]سلام
سرعت اینترنت ایرانسل بیش از دوبرابر همراه اولهنقل قول:
سلام
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
جدی شما از جی پی آر اس همراه اول استفاده میکنین
نهایت سرعت =2kbs
:)