اقا کسی نیست جواب منو بده میگم این بازی که طاخرا داستان جالبی با امکانات و نواوری های خوبی داره تازه گرافیک و فیزیک بازی
هم خیلی خوبه واسه چی میگن بده اخه کجاش بده البته من بازی نکردم
راستی حالت مولتی پلیر داره این بازی؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید
Printable View
اقا کسی نیست جواب منو بده میگم این بازی که طاخرا داستان جالبی با امکانات و نواوری های خوبی داره تازه گرافیک و فیزیک بازی
هم خیلی خوبه واسه چی میگن بده اخه کجاش بده البته من بازی نکردم
راستی حالت مولتی پلیر داره این بازی؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید
بازی خیلی عالیه فقط یکم از اینور به اونور رفتنش خسته کنندس . ولی به نظر من Crysis باحالتر بود خصوصا Warhead . ولی اینو روی حرکاتش خیلی بیشتر کار کردند خیلی تبیعیتره . مثلا تیر رو از دستش در میاره یا ...
مولتی پلایر هم فکر کنم داره
سلام
چند سوال :
آیا از اخر بازی که دو حالت پیش میاد چیزه دیگری هم هست که ما ندونیم ولی تو داستان ها و نت اومده باشه ؟!
من دو راه رو هم رفتم ...
فقط این سوال شده ...
من با اتوبوس میرفتم ( مفتی هم بود :31: )نقل قول:
خودم را میرسوندم به نزدیک ایستگاه و از اونجا می روندم تا مکان :27:
من به شخصه تو این بازی فقط با حرکت های بی سرو صدا حال میکردم. چاقو رو هم به هر اسلحه دیگه ترجیح میدادم!! بعد از اون دراگانف و اون یکی اسنایپر ه و اسلحه های صدا خفه کن دار و البته اون بمب های ساعتی (که سه تا بودن و یکیش هم شبیه قابلمه بود:31:) اونا هم جاهای شلوغ موقع رفتن تو موقعیت کار میزاشتم و موقع برگشتن(فرار ) که معمولا نگهبان ها منو میدیدن برای بازکردن راه منفجر میکردم و یه ماشیشنم هم همیشه رو به جاده پارک میکردم که سریع بشینم و فرار : دی
کلا بازی خیلی هیجانی و توپی بود
خیلی از طرحت خوشم اومد :31:نقل قول:
طرح قشنگیست به دوستانی که می خواهند تازه شروع کنند این راه عملی را پیشنهاد می کنیم :27:
نقل قول:
اگه بازیش این قابلیت ها رو نداشت من اصلا اون یک دفعه هم نمی رفتم.ولی حالا که فکرشو می کنم می بینیم بازیه خوبی بود.الان بازی های جدیدو می بینیم حالم بهم می خوره.
نه فقط همون جا هست كه دو راه داري فرقي نمي كنه كلا فقط كاري كه بايد بكني متفاوت هست بعد انجام هر كدوم بازي به حالت يكساني تموم ميشه ولي اي اش ميشد بعد اتمام برگرديم مثل GTAنقل قول:
دوستان ببخشید من الان 1 ماه شب و روز بازی میکنم.میخوام ببینم این بازی کی تموم میشه؟آخه تو 1 دی وی دی چه جوری این همه مرحله جا دادن؟:31:
منم این بازیو مدت زیادی بازی کردم. به نظر من خیلی چرته:40: