نه عزیز من مشکل تو بافت LCD هستش و نرم افزاری نیستش ... یه ترفند فریزر هم داشتیم که تا زمانی جواب میداد ...نقل قول:
Printable View
نه عزیز من مشکل تو بافت LCD هستش و نرم افزاری نیستش ... یه ترفند فریزر هم داشتیم که تا زمانی جواب میداد ...نقل قول:
البته من این مورد رو به هیچ وجع ندیدم ولی بچه ها میگن ...!نقل قول:
نه عزیز من مشکل تو بافت LCD هستش و نرم افزاری نیستش ... یه ترفند فریزر هم داشتیم که تا زمانی جواب میداد ...
به نظرتون میصرفه با گارانتی توشیراز بخرم 230 یا بدون گارانتی بیام تهران بخرم 180 البته گارانتی اصلی نوکیا گارانتی بدرد بوخور هست یعنی مجانی تعمیر میککن کسی اطلاعات کامل در مورد گارانتی اصلی نوکیا داره ؟
دوستان یه سوال ..
.
من وقتی شماره میگیرم یعنی وقتی گوشی طرف در حال زنگ خودنه یه علامت قفل باز بصورت خیلی کوچیک کنار اسمش میاد ... این چیه ..؟
.
یکی دیگه هم اینکه یه علامت مثل سیم کارت روی استندبای گوشی کنار آیکون باتری میاد .. میخوام ببینم برای شما هم هست ..؟
راستی امروز گارمین رو نصب کردم حدود 5 دقیقه طول کشید تا وصل بشه البته بدون gprs
اولی هر چی هست ماله ایرانسله. چون من سیمکارت همراه اول میندازم دیگه نمیاد .دقیقا نمیدونم.نقل قول:
دومی هم اون ایکون ماله کارت حافظه ی گوشیه. یعنی شناخته و بارگذاری شده برای استفاده.
دوست من , سیم کارت من همراه آخر هست نه ایرانسل ..!!!!
پس من دیگه واقعا نمیدونم چیه!!! اخه واسه من فقط وقتی ایرانسل میندازم اون میاد. توی دفترچه راهنماش هم چیزی ننوشته.نقل قول:
پوزش:11:
راستی این گوشی شتابسنج داره ..؟
یعنی میشه یه بازی مثل Resco Bubbles رو روی این گوشی اجرا کرد ..؟
نه سامان ... نداره ..نقل قول:
راستی این گوشی شتابسنج داره ..؟
یعنی میشه یه بازی مثل Resco Bubbles رو روی این گوشی اجرا کرد ..؟
راستی اون علامت فقل به معنای این هست که هنوز تلاش برای ازتباط شروع نشده و وقتی اون میره یعنی در حال تماس هست ...!
سلام
من هر وقت میخوام برم تو مخاطبین و شمار گیری کنم، تا میرم داخل این پیغامو میده، (امکان دسترسی به مخاطبین ذخیره شده در شماره های خدمات وجود ندارد)
بعد از چند لحظه هم میره و همه شماره هام هم سر جاشونن، میخوام بدونم برا چی پیغام میده؟