دوستان زمان ثبت نام برای آزمون ارشد سال 92 (اگه هنوز وقت هست) و 93 برای دولتی و آزاد کیه؟
و آزمونها معمولا در چه ماهی برگزار میشه؟
Printable View
دوستان زمان ثبت نام برای آزمون ارشد سال 92 (اگه هنوز وقت هست) و 93 برای دولتی و آزاد کیه؟
و آزمونها معمولا در چه ماهی برگزار میشه؟
سلام
کسی میدونه تو ارشد نرم افزار چه قدر برنامه نویسی کاربرد داره و تا چه حد باید به برنامه نویسی مسلط باشی؟
سلام. دوستان من لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم. اما میخوام امسال تو کنکور ارشد روانشناسی شرکت کنم! کلا درمورد گرایش هاش و منابعی که باید برای ارشد بخونم اطلاعات زیادی ندارم. جایی بهتر از اینجا تو انجمن برای بدست اوردن اطلاعات مورد نیازم پیدا نکردم.
بهرحال لطفا منابع کنکور ارشد گرایش های مختلف رشته ی روانشناسی رو هم قرار بدید.
با سپاس
sent from Samsung Glxy S2 using tapatalk 2
:n16:کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه ها (ازاد - سراسری ) هر ساله کی برگزار میشه و زمان ثبت نامش کی هست؟
- اعلان انجمن در اون بالا رو بخونين. براي همين نوشته شده كه چنين تاپيك هاي بي موردي ايجاد نشه.
نقل قول:- اعلان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (««مدیر انجمن آموزش عالی»»)
21-12-2012
مشاهده ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیشکی منو دوس نداره
:(
sent from Samsung Glxy S2 using tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمای ارشد
سلام بچه ها من مهندسی الکترونیک خوندم امسال می خواهم امتحان ارشد سراسری بدم اما نمی دانم از چه منابع درسی استفاده کنم بهترو مفیدتراست آیا پکیج مدرسان شریف رو بگیرم بهتره یا نه منبع بهتر دیگه ای وجود دارن ؟:n13:
برای رشته زبان انگلیسی ارزش داره ارشد ازاد اگه قبول شدم برم ؟؟؟
اره ازنظر من ارزش داره چون همه رشته های دانشگاهی زبان دارن احتمال این که بهت درس بدن زیاده تازه تو اموزشگاه هم می تونی تدریس کنی از نظر من بهترین رشته است ادامه تحصیل این رشته ضر نمی کنی:n26:
زمان اعلام نتایج و ظرفیت آزمونهای تحصیلات تکمیلی سال92 مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور جزییات و زمان اعلام نتایج نهایی آزمونهای تحصیلات تکمیلی برگزار شده در سال 92 را تشریح کرد.
دکتر حسین توکلی با اشاره به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 در روزهای 18 تا 20 بهمن 91 در 139 کد رشته امتحانی، گفت: فهرست اسامی پذیرفتهشدگان نهایی در هفته اول شهریور ماه 92 از طریق سایت سازمان سنجش بر روی سایت سازمان قرار میگیرد.
منبع ارشد آنلاین