کجای این ماشین زشته؟ همه جاش قشنگه.:10:نقل قول:
کجای این ماشین زشته؟ همه جاش قشنگه.:10:نقل قول:
گزینه های 1و2و3و4و5و6رو قبول ندارم.زیرا:نقل قول:
1-تندر قطعاتش هم داره زیاد میشه هم ارزون . نمایندگی نداره ولی آزاد که دارن.تازه هر ماشینی که از اول میاد حتی این سمند تانکر هم اول قطعاتش که و گرون بود ومکانیکا نمیتونستند درستش کنند مثل 206 ولی بعد از1 یا 2 سال درست شد.
2-ریو مثل خر مگس میمونه ولی تندر خیلی هم قشنگه(البته این به سلیقس واینم نظر منه)
3-فکر نکنم صحت داشته باشه چون من چند روزه یه محصول جدید از کیا موتور تو خیابونا میبینم ولی مدلش نمیدونم چیه.پس فکر نکنم حالا حالاها ورشکست بشه. تازه اگه ورشکست بشه تمام قطعاتش تو خود کشور تولید میشه دیگه(منتها با 100% افت کیفیت)
4-کی گفته موفقیت نداشته. شرکت بزرگ فرانسویه که خیلی هم معروفه.
5-قیمت ریو زیاده ولی تندر خیلی هم خوبه. نکنه اون پرشیای آشغال که 18 میلونه خوبه یا اون سمند سورن آشغال. قیمت های این 2 ماشین خیلی خوبه مخصوصا تندر.خداییش خودتون قضاوت کنید 206 تیپ 2 که هیچی نداره موتورش هم هم قدرته پرایده باید قیمتش با تندر برابر باشه؟
6-یادتون نیومد؟:31:
باتشکر
4-
اینا که تو نظر سنجیه همه موتورش خارجیه دیگه .:13:آخه ایران موتور میتونه بسازه. سوزن ته گرد نمیتونه بسازه چه برسه به موتور.:10:نقل قول:
:18:من گفتم ماشین ایرانی !!! نه موتور ایرانی!!!!:18:منظورم این ماشین ها بود:5: پژو 405 و پژوپارس و سمند معمولی وسمند lx و سورن:5:نقل قول:
:5:اولا تندر 90 رو برای کشور های جهان سومی مثل ما ساختن برای همین هم جاداره و هم استقامت خوبی داره و فقط بدرد چاله و چوله های تهران واز ای قبل شهرها مخوره!!!!ودر ضمن مزیت اصلی تندر 90 البته در کشور های دیگه قیمت مناسب و هزینه نگهداری کم آن است:5:یادمه اوایل میگفتن جای گزین پیکان میشه از همه لحاظ حتی قیمت!!!!!قیمت 7 میلیونی رو هیچ وقت یادم نمیره:41::41::41:افسوسنقل قول:
من فکر کردم منظورتون موتور ایرانی بود .و همه رو باهاتون موافقم این هایی که نام بردید همه آشغالند.حالا خدا میدونه چرا سمند ای ایکس انقدر رای آورده؟نقل قول:
نه اتفاقا بر عکس تندر باسه همه چیز خوبه مخصوصا اسپورت کردن. الان چند تا عکس میزارم نیگا کنید.نقل قول:
دلایل به این صورت است:نقل قول:
:20:دید افتضاح راننده از جلو و افتضاح تر از عقب!!!!!قیمت آن!!!!همه عشق ایران و طرف دار پیکان!!!!!
عشق ایرادهای فنی!!!!هندونه در بسته!!!!!:20:
:41:حالم از هر جی اسپورته به هم خورد آخه نه درست اسپورت شده نه قیافه داره!!!دارم بالا میارم:41: