سريع تر و راحت تر اين هست كه مثلا توي فرانت پيج جدول بسازيدنقل قول:
بعد كد html را استفاده كنيد
Printable View
سريع تر و راحت تر اين هست كه مثلا توي فرانت پيج جدول بسازيدنقل قول:
بعد كد html را استفاده كنيد
سلام
مرسي ممنون از لطف شما
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من برای یک پروژه دانشگاهی یک ماژول می خواهم که برای تاکسی رانی باشد و اگر شد یک کامپوننت که کار ثبت اطلاعات را برای دریافت تاکسی جدید انجام دهد لطفا اگر کسی می تواند به این جانب کمک کند.
خیلی فوری . متشکرم.
خب جزئيات كار را بفرماييد تا ببينم چيز بدرد بخوري پيدا مي شه يا نهنقل قول:
من هنوز کارم گیره! فکر میکردم کار کردن با cms ها خیلی راحت تر از این باشه.نقل قول:
من جوملا رو روی لوکال نصب کردم ولی شما گفتی روی سرور منظورت سرور مجازی هست؟
حالا نمی دونم چجوری به هاست منتقل کنم. گفتنیه که ظاهرا cpanel من direct admin یا چیزی شبیه به این هست و امکان اکسترکت فایلها رو به صورت مستقیم نداره.جوملا رو هم از طریق Easy php نصب کردم (در pc و در پوشه www در یک فولدر دلخواه اکسترکت کردم چون در cpanle اکسترکت نمیکنه)
حالا کی میتونه کار منو راه بندازه.هر کی کمکی از دستش بر میاد لطف کنه بگه من تمامی اموزش ها رو خوندم و مو به مو انجام می دم ولی بعد از نصب جوملا هیچ کار مفید دیگه ای انجام ندادم.می خواستم از طریق php my admin تغییرات رو به سایت اصلی منتقل کنم( تغییراتی که فقط یک جمله نوشتاری بود برای شروع) که طبق آموزش یه ارور در زمان import داد.راه دیگه ای هست و یا کلا راه صحیح چیه.:11:
شما مگه هاست نگرفتید ؟/نقل قول:
اگر گرفتید و cpanel دارید که امکان extract داره ...
دوستان جومفا اين موضوع رو بيان كردن.اكستركت نميشه و سايز رو هم صفر ميزنه حالا اينها به كنار قدم بعدي بايد جي باشه؟
نقل قول:
من یک ماژول می خواهم که در صفحه اول بیاد و یک منو باشه که به قسمت ثبت نام تاکسی های فرسوده برای تعویض بره و یک کامپوننت که ثبت نام تاکسی های فرسوده رو انجام بده و اطلاعاتی مانند نام - نام خانوادگی - کد ملی - شماره ماشین - سال تولید ماشین - و ...... رو بگیره و در یک دیتا بیس ذخیره کنه سپس یک قسمت برای ادمین که بتونه گزارش افراد ثبت نام شده رو در بیاره
اگه چیزی در این زمینه دارین لطفا سریع بگین چون استاده دیگه وقت نمیده و تا آخر ماه باید تحویل بدیم.
مرسی .
از كامپوننت هاي فرم هاي تماس مانند art form استفاده كنيدنقل قول:
با عرض شرمندگی اگه میشه در مورد این کامپوننت که معرفی کردین یه کم توضیح بدین و اینکه چه جور میشه اونو دست کاری کرد و کامپوننت مورد نظر خودمو ایجاد کنمنقل قول:
در ضمن اگه میشه یه راهنمایی در مورد نوشتن ماژول هم به من ارایه بدین
البته برخی مقالات را خوندم از جمله این تاپیک ولی هنوز به طور کامل دستم نیومده که چه کار کنم
با تشکر