جالبه!!!!(خوب از اول بگو می خوای کل بندازی )
آقای محمد و جناب حائری :
آقا خوب به جای این کج تابی ها تو صحبت هاتون خوب یه دفعه بگین عشقتون کشیده با ما کل بندازین دیگه !!!
خوب این دیگه کشمکش نداره که . مگه من یا حمید یا بجه های دیگه اومدن گفتن فقط ما هستیم و ال و بل ....
شما اگه خوب به پست بچه ها دقت کرده باشین اگه قراری بوده برای مسابقه نبوده .
100 بار گفتم آفا پست ها رو درست بخون .
امید وارم که به این شکل هیچ وقت احساساتی نشی و درخواست race بدی .
چون اون موقع استرس بهت دست میده !
امید وارم پست های ما رو دقیق بخونین.
یا علی
خدایی 2 روز نبودیم چه اتفاقاتی افتاد
دوستان عزیز قدیمی اقا حمید و افا سهیل و دوستان جدید اقای محمد و اقا متین:
اقا من به عنوان کوچکترین عضو اینجا میخوام حرف خودمو بزنم .
آقا من به شخصه از حمید جان و اقا سهیل چیزایی یاد گرفتم .(و از خیلی دوستان دیگه )
من تازه عضو شدم و تا به حال سر هیچ قراری از بچه ها نرفتم .ولی این بی انصافیه که شما بخواین بچه ها رو به یه سری مسائل چرند و غیر منطقی متهم کنید .
من به شخصه چون از این بچه ها چیزایی یاد گرفتم واقعا دوسشون دارم . شما هم در جای خود . هر چند که ما رو از دانش خودتون محروم کریدن اما شما رو هم دوست داریم . خدایی درست نیست که بچه ها رو متهم کنین
اما اگه حس می کنین این فروم داره چیزایی غیر استاندارد یا فاقد سطح متوسط فنی ماشین رو میگه خوب از این فروم دیدن نکنید . این بهترین کاره
سورنا
قيمت سورن يک ميليون تومان بيشتر از سمند الايکس است.
مدل پايه سمند سورن يک ميليون تومان بيشتر از سمند الايکس (حدود 14.5 ميليون تومان) است. مدير عامل ايران خودرو -با اعلام اين خبر گفت: سمند سورن در 10 مدل مختلف توليد ميشود که مدل پايه آن يک ميليون تومان گرانتر از مدل سمند الايکس است و اميدواريم اين خودرو در خرداد 85 وارد بازار شود. وي با باين اين كه سمند سورن در سه نوع موتور مختلف عرضه ميشود و داراي قيمت هاي متفاوتي نيز هست، افزود: از طرفي اين خودرو نيازهاي صادراتي ايران خودرو به محصولات جديد را پوشش ميدهد. او همچنين در پاسخ به اين سوال که قيمت مدل فول تندر (ال-90) چند است و آيا اين خودرو توازن بازار سمند را بر هم نخواهد زد؟ گفت: فعلا قيمت مدل پايه مشخص شده و درباره قيمت باقي مدلهاي آن در حال تصميمگيري هستيم. گفتني است، سمند سورن چهارشنبه - 18 بهمن85 - با حضور وزير صنايع و معادن پردهبرداري شد. قرار است از اين خودرو در سال آينده بيش از 12 هزار دستگاه توليد شود. اين خودرو در فاز اول با طراحي بدنه و قرار گرفتن سه نوع موتور(موتور ملي، موتور Tu5 و موتور معمولي سمند) بر روي آن و همچنين استفاده از چراغهاي Led در قسمت عقب و بهره گيري از کمربند پيش کشنده و استفاده از کيسه هواي سمت راننده و همچنين فرمان تلسکوپي که در هنگام تصادف 8 سانتيمتر جمع ميشود، تغييراتي را شاهد بوده است؛ اما هنوز تغيير چنداني در پلات فرم و تزيينات داخلي نسبت به مدل کنوني سمند ديده نميشود؛ ولي قرار است در فاز دوم تزئينات داخلي و اکسل آن تغيير کند. به گفته مديران ايران خودرو، سورن توانايي پاس کردن استانداردهاي ايمني جديد را دارد و با تغيير طراحي جلو آن ميزان هوادهي و خنک کاري موتور نيز در سطح مطلوبي قرار دارد. از طرفي اين خودرو با استفاده از موتور ملي با حجم1700 سي سي با توربوشارژ 150 و بدون آن 110 اسب بخار قدرت دارد. موتور Tu5 نيز با حجم 1600 سي سي 110 اسب بخار قدرت توليد ميکند. موتور کنوني سمند نيز با حجم 1800 سي سي 98 اسب بخار قدرت دارد.size="4"] [/size]