بچه ها یک سوال داشتم.تورو خدا فوری..اگه دستم رو روی دوربین جلویی بزارم ..وروی ال سی دی نقطه های آبی ببینم یعنی چی؟یعنی ال سی دی موبایلم خرابه؟
Printable View
بچه ها یک سوال داشتم.تورو خدا فوری..اگه دستم رو روی دوربین جلویی بزارم ..وروی ال سی دی نقطه های آبی ببینم یعنی چی؟یعنی ال سی دی موبایلم خرابه؟
عجب سوالاتی می پرسید دوست من :31:نقل قول:
نه هیچ عیبی نداره! اون پیکسل های آبی و یا قرمز رنگ بدلیل نبود نور کافی برای تشخیص هست، اگر هم بخواد مشکلی باشه مربوط می شه به دوربین.
شما نگران نباش.:46:
منم دیده بودمش ولی نمیدونستم چرا اینطوری میشه .
نمیشه درستش کرد ؟ چون فقط N73 اینطوریه .
من گوشی 6120 رو دیدم . دوربین جلوش خیلی از مال N73 بهتره ...
نقطه آبی و قرمز؟؟؟
من دستم رو جلویه دوربین گرفتم ، اما هیچ نقطه رنگی ای ندیدم
روی صفحه ماشین حساب دست کشیدین.دیدین چه رنگی میشه.ال سیدی گوشیه ایشون هم فکر کنم اینطوری میشه.
دوربین اصلی به دلیل کیفیت بالا این مشکل را نداره ولی دوربین دوم که VGA هست و کیفیت مناسبی هم نداره با کم شدن نور پیکسلهای آبی رنگی رو نشون میده. که نه مشکل LCD هست و نه دوربین.نقل قول:
اگر LCD مشکل داشته باشه باید همواره این پیکسلهای آبی رو نشون بده نه فقط هنگام استفاده ی دوربین دوم اوون هم در نور کم. و اگر مشکل از دوربین دوم باشه باید در شرایط نور کافی هم اوون رو نشون بده.
ممنون
آها درسته ، اون دوستمون مشخص نکرده بودن دوربین اصلی یا دوربین دوم که وی جی ای هستنقل قول:
طبیعتا دوربین دوم بوده که طبیعی هم هست
راستش هر دو دوربین رو میگم..ولی دوربین دومش که وی جی آس بیشتر ...البته اینی که میگم نقطه های آبی روی ال سی دی زمانی که تقریبا تو نور کمه! البته وقتی عکس میگیرم اون نقطه های آبی از بین میره ..ولی برای فیلمبرداری وقتی فیلمی رو که گرفتم نگاه میکنم هنوز نقطه های آبی توش وجود داره....دوباره میگم اینایی رو که گفتم زمانی که نور تقریبا کمه...وتعداد نقطه های آبی هم طوری نیست که همه صفحه رو بپوشونه..می خواستم بدونم n73 شما هم اینطوریه..مشکر میشم جواب بدین
سلام, آقا اگه ما برنامه ای نصب کنیم بعد بخواییم پاک کنیم(اگه remove نشد) با استفاده از برنامه ای مثل forward یا active files از کجا باید بریم پاکش کنیم؟!(اصلا وقتی یه برنامه ای رو تو n73 نصب کنیم کجای گوشی ذخیره میشه؟ من هر چه قدر گشتم نتونستم پیدا کنم!!!!!!!) ( تو درایو E یا C )
یه مشکل دیگه===> من چند تا تم نصب کردم ,میخوام پاکش کنم ولی تو قسمت App. mgr. پیداش نکردم!!! از کجا میتونم پاکش کنم؟
(بی زحمت راهنمایی کنید)
دوستان اگه خواستیم یه نرم افزار رو از روی گوشی unistall کنیم باید چی کار کنیم؟ آیا پاک کردن folder مربوط به اون برنامه از روی گوشی کافیه یا باید مثله برنامه های توی کامپیوتر unistall اش کرد؟ برنامه مورد نظر یه آنتی ویروسه. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.