سلام خدمت همه دوستان ومخصو صا zolgharnein و m_s20
من از یکی شنیدم میگفت بعد از بیداری از خلسه عمیق ممکنه سر درد موقت یا دایمی بگیری این گفته رو قبول دارید وبرای جلوگیری از این موضوع چه میشه کرد.
Printable View
سلام خدمت همه دوستان ومخصو صا zolgharnein و m_s20
من از یکی شنیدم میگفت بعد از بیداری از خلسه عمیق ممکنه سر درد موقت یا دایمی بگیری این گفته رو قبول دارید وبرای جلوگیری از این موضوع چه میشه کرد.
سلام فرهاد جون
من هم اوايل سر دردهاي عجيبي ميگرفتم علتشم اين بود كه بعد از شمارش معكوس براي بيدار شدن مثل فنر از جام بلند ميشدم بعد فهميدم مدتي بايد بشينيم تا بدن حالت عاديش رو بدست بياره
----------------------
ياسمين جان ترس يك مانعه كه بقول ذوالقرنين عزيز تولید انرژی منفی ميكنه البته بتدريج از بين ميره اولين باري كه راجع به تخليه روح كتابي بدستم رسيد شبش از ترس خوابم نبردالان كه به اون موقع فكر ميكنم خندم مگيره كه عجب ترسالويي بودم من! البته بعد از غلبه بر ترس تازه موانع اصلي شروع ميشه
اين حالت براي كساني كه در اوايل كار هستند طبيعي است و به مرور برطرف ميشود.
===================نقل قول:
سلام خدمت شما و مهدی جان و بقیه بچه ها
منم دچار سرگیجه های بدی میشم اما مهدی جان درست می گه باید سریع از جات بلند نشی و خیلی اروم به حالت اول برگردی البته من طریقه به خلسه رفتنما عوض کردم همینطور شکل خوابیدنما و خودش خیلی کمکم کرد.
از همه دوستان ممنونم کسی تونسته به سوگژ شتیف برسه مرحله عمیق که در اون لحظه اگه تلقین کنی یک بچه هستی مثل یه بچه میشه یا اگه بگسی تو از ریاضی هیچی نمیدونی حتی 2*2 هم یادش میره یا کارهای دیگه که بعضی از سوژه ها میتونه تفکرات شخص هیپنوتیزور رو بخونه یا با چشم بسته کتاب بخونه و....
می شه دموردش بیشتر توضیح بدین که چه جوری به این حالت می رسن ممنونمنقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان گل
فرهاد عزيز اين مرحله با خود هيبنوز به ندرت ممكنه كسي بهش برسه مگه اينكه استعداد بالايي داشته باشه مدت زيادي هم طول ميكشه ولي يه هيبنوتيزور ماهر در طي جند جلسه ميتونه سو}ه خودشو كه مستعده به اين حالت ببره در كل خود هيبنوز خيلي ديرتر از هيبنوتيزم توسط استاد جواب ميده ! اصلا حالا استاد هيج وقتي دوستتون بهتون ميگه مثلا شما شجاعيد بهتر باورتون ميشه و بيشتر كيف ميكنيد يا خودتون به خودتون تلقين كنين؟
البته در مورد بردن به زمانهاي قبل و دوران كودكي تحقيقات زيادي شده و صحت اين مسةله تاييد شده ولي بردن به زمان قبل از جنيني و دميده شدن روح كه به ادعاي سو}ه ها مثلا كلاغ يا گنجشك و حتي سوسك! بوده اند فكر نميكنم صحت داشته باشه( ميدونين يكي از دستاويز هاي مدعيان تناسخ همينه)
بعضی کتابا هم می گن موجودات دیگه وقتی سوژه به این حالت رسیده خودشون را جای زندگیهای قبلی طرف جا می زنند چیزای ترسناکی می گن که شاید اینجا گفتنش جالب نباشه . خب وحشتناکه اگه یکی دیگه بدن طرفا تسخیر کنه نیست.؟؟؟؟؟؟؟:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
سلام خدمت همه
من شنیدهام اگه کسی به صورت شرطی خود هیپنوتیزمی رو انجام بده یعنی یه فرد دیگه اونو به حالت خلسه ببره وبه چیزی شرطی کنه فرد میتونه به حالات عمیقتر سومنامبول برسه
و من از یکی از استادان بزرگ پرسیدم ( دکترای داره) در مورد این موجودات این موضوع رو رد کرد و معتقد بود اینها همش توهمات ذهنی است
<اگه کسی به صورت شرطی خود هیپنوتیزمی رو انجام بده یعنی یه فرد دیگه اونو به حالت خلسه ببره وبه چیزی شرطی کنه فرد میتونه به حالات عمیقتر سومنامبول برسه>
كاملا درسته فرهاد جان
در مورد قبل از تولد انسان در عالم زر كه حالت بدون زمان و بدون مكان
البته دوستان براي ما كه در گير و در بند زمان ومكان هستيم درك اين واقعيت كه روح ما در بي زماني بوده و بعد از مرگ هم خواهد بود و اين زندگي در برابر اون تقريبا صفره دشواره!و اگه گاهي هم به اين موضوع فكر ميكنيم بخاطر اينكه ذهن ما در روزمره گي اسيره سريعا فراموش ميشه