سلام
من یک فایل mp4 دارم که هیچ زیرنویسی برای آن موجود نیست و میخواهم زیرنویس فارسی به خود فایل mp4 اضافه کنم
چطور میتوانم این کار را انجام بدهم؟
سلام
من یک فایل mp4 دارم که هیچ زیرنویسی برای آن موجود نیست و میخواهم زیرنویس فارسی به خود فایل mp4 اضافه کنم
چطور میتوانم این کار را انجام بدهم؟
سلام.نقل قول:
الان یعنی میخواهید یک زیرنویس فارسی به فایل mp4 اضافه کنی؟ فرمت زیرنویس چیه؟
بعد زیرنویس را هاردساب و روی فیلم حک کنی یا سافت ساب باشه؟
یا اینکه میخواهید زیرنویس فایل را تهیه کنید؟
سلام.
آیا راهی هست که بشه اندازه و مکان زیرنویس srt رو تغییر داد؟ واسه نمایش در " ر س ی و ر " میگم که خود دستگاه قابلیت تغییر این موارد رو نداره. مثلا با subtitle edit فونت و اندازه رو تغییر میدم و به همون فرمت srt ذخیره میکنم ولی دستگاه با همون فونت و اندازه قبلی نشون میده...
با تشکر
نه دوست عزیز.نقل قول:
چون تغییراتی که در subtitle edit میدهی کدهای html است که به متن زیرنویس اضافه میشود که دستگاه های پخش فیلم و انواع رسـیور و حتی خود تلویزیون این کدها را معمولا شناسایی نمیکند و در نتیجه شما هیچ تغییری را مشاهده نمیکنی.
در حالیکه پلیر های کامپیوتر این تغییرات را شناسایی و اعمال میکنند.
سلامنقل قول:
نه اصلاً زیرنویسی برای آن وجود نداره! چون فیلم نیست و یک فایل سخنرانی به زبان انگلیسی هست
میخواهم خودم زیرنویسش را اماده کنم و بعد به فایل mp4 اضافه کنم (حک بشه روی خود آن)
چطور زیرنویس برایاش آماده کنم؟
چطور زیرنویس را به آن حک کنم؟
برای تهیه زیرنویس میتوانی از برنامه subtitle workshop استفاده کنی.نقل قول:
روش کار هم با عکس در سایتها توضیح داده شده است.
به طور خلاصه اینطور است که شما فیلم را با این برنامه باز میکنی. (اگر فیلم باز نشد، باید آخرین نسخه k lite mega codec را نصب کنی)
بعد از آن از قسمت file گزینه new subtitle را بزنی.
بعد با زدن دکمه insert چند خط به زیرنویس اضافه می کنی، بعد فیلم را پخش کنی تا زمانی که اولین دیالوگ شروع بشه، که در اینجا باید با زدن دکمه فلش سمت چپ که زمان شروع جمله را مشخص کنی و وقتی که دیالوگ تمام شد، با زدن فلش سمت راست زمان پایان جمله را مشخص کنی.
بعد خط دوم را انتخاب میکنی و منتظر شروع دیالوگ دوم می مانی.
همینطور خط به خط و دیالوگ به دیالوگ زمان هر جمله را مشخص و متنی که گفته میشود را ترجمه میکنی تا کار تمام شود. هر چند مدت هم کار را ذخیره کن که یک وقتی زحمتت از دست نرود.
شما زیرنویس را تهیه کردی، بعد باید با برنامه هایی مثل Any Video Converter Professional زیرنویس را به فیلم بچسبانی.
درود بر همه دوستان
مدتی ی فیلم کوتاه رو زیرنویس کردمو قصدا دارم زیرنویس رو به این کلیپ اضافه کنم، با نرم افزارهای Xilisoft و ImToo video Convertor امتحان کردم اما متاسفانه ب محض اینکه دکمه تبدیل ویدئو رو میزنم ویندوز این ارور رو میده. کلافه شدم بسکه نرم افزار عوش کردم. نمیدونم واقعا مشکل از کجاس!
لطفا راهنماییم کنید
سلام اقا امیر
چطوری ؟؟؟؟
داداش یه انیمه دارم به اسم Clannad که زیرنویساش با فیلم هم خوانی نداره . یعنی اولش داره وسطا بهم میریزه.
خواستم با برنامه sub workshop همزمانش کنم (هرچند بلد هم نیستم ولی میخواستم یاد بگیرم )
ولی مشکل داریم.
زیرنویس کجو کولست
ولی تو فیلم فارسی نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس:
قربون دستت:n16:
سلام دوست عزیز.
ممنون. شما خوبی؟
سمت چپ صفحه، زیر گزینه Both (همان که الان default است) را Arabic بگذار ببین مشکل حل میشه یا نه.
ضمنا برای هماهنگ کردن زیرنویس میتوانی از subresync هم استفاده کنی که فکر کنم راحت تر باشه.
آموزش کار باهاش در سایتهای مختلف هست.
سلامنقل قول:
خوبم. ممنون.
اقا پدرم در امود. وسط کار not responding میده.
ورژن 6 نصبه.
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
------
اتفاقا اولش میخواستم با subresync هماهنگ کنم. اونجا هم کج و کولست.
با قرار دادن گزینه روی arabic هم مشکل پا برجاست (همه ی زبان ها رو زدم)
---------------------
من نظرم اینه که فایل زیر نویس رو با txt باز کنم و بعد علاوه بر هماهنگ کردن،از فایل txt متن رو کپی کنم تو برنامه و جای گزین کج و کوله ها کنم.
بدبختی نمیتونم به تمام متن ها دسترسی داشته باشم.
گرفتار شدم.
حداقل بگو چطوری تمام متن رو از توی فایل زیرنویس در بیارم؟؟؟؟
---------
درضمن،
چند خطی نوشتم (متن رو از روی خود km گرفتم، فیلم رو پخش کردم و متن رو نوشتم)
با زدن space گزینه سبز میشه. داستان چیه ؟؟؟
و اون قرمزا چیه!!
خدایی زیرنویس نوشتن سخته. خسته میکنه ادم رو.
:n16: